Forum » Pomoč in nasveti » SONY DSC-P92
SONY DSC-P92

Blisk ::
Imam občutek, da so moje slike slikane z DSC-P92 nekoliko meglene, če slučajn kdo ve, zakaj to,prosim, če napiše, pa če mi lahko kdo pošlje svojo sliko, tisto najboljšo ki jo je naredu, na moj mail h.vonfrik@email.si, da lahko primerjam z mojimi slikami.
Hvala
Hvala

Tomi ::
Poglej, če slučajno nimaš vključenega nočnega fleša. Ta pri večini aparatov dela meglene slike, če (preveč) premikaš (beri - ekspozicijski čas je malo daljši, sicer pa se da s tem delati lepe efekte, recimo nočni promet;) )
metrodusa.blogspot.com

BlackHole ::
Na internetu imaš sliko kolko hočeš od katerega aparata hočeš. Poišči malo. Kar se pa tiče fotografiranja pa kako knjigo v roke, pa se osnove fotografiranja naučit, ker po napisanem sklepam da nimaš ravno nekega znanja. Lahko opišeš postopek kako slikaš in v kakšnem načinu.

Ja res nimam nekih izkušenj s fotografiranjem, pa problem je tudi, ker nimam navodil, z neta se jih pa ne da dobit.
Ampak tudi frend, ki je slikal z A60 nima nekih izkušenj, pa je naredu dosti bolj čiste slike kot so moje.
Ampak tudi frend, ki je slikal z A60 nima nekih izkušenj, pa je naredu dosti bolj čiste slike kot so moje.

Mr.B ::
Meni se meglena slika pojavlja kadar snemam s 3M , pri 5M pa nikoli.
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

No gledal sem slike na netu in so precej čiste.
Snemam samo z 3 mega, pa vseen.
Očitno nimam neki nastavljeno, sam sej bi mogla avtomatika laufat.
Bom prašal na servisu??
Snemam samo z 3 mega, pa vseen.
Očitno nimam neki nastavljeno, sam sej bi mogla avtomatika laufat.
Bom prašal na servisu??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Foto - Aprilska norostOddelek: Zvok in slika | 4334 (1960) | Super Sonic |
» | Učenje fotografije - nasveti za na potOddelek: Zvok in slika | 4764 (3833) | KTr1sk |
» | Slike na Twitterju niso zastonj, AFP in Getty Images kaznovana z 1,2 milijona dolarje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 28296 (24053) | SkipEU |
» | Nočno slikanje z fotoaparatom CanonS5 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7893 (7002) | BigWhale |
⊘ | Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 15238 (11926) | TribesMan |