Forum » Pomoč in nasveti » SONY DSC-P92
SONY DSC-P92
Blisk ::
Imam občutek, da so moje slike slikane z DSC-P92 nekoliko meglene, če slučajn kdo ve, zakaj to,prosim, če napiše, pa če mi lahko kdo pošlje svojo sliko, tisto najboljšo ki jo je naredu, na moj mail h.vonfrik@email.si, da lahko primerjam z mojimi slikami.
Hvala
Hvala
Tomi ::
Poglej, če slučajno nimaš vključenega nočnega fleša. Ta pri večini aparatov dela meglene slike, če (preveč) premikaš (beri - ekspozicijski čas je malo daljši, sicer pa se da s tem delati lepe efekte, recimo nočni promet;) )
metrodusa.blogspot.com
BlackHole ::
Na internetu imaš sliko kolko hočeš od katerega aparata hočeš. Poišči malo. Kar se pa tiče fotografiranja pa kako knjigo v roke, pa se osnove fotografiranja naučit, ker po napisanem sklepam da nimaš ravno nekega znanja. Lahko opišeš postopek kako slikaš in v kakšnem načinu.
Ja res nimam nekih izkušenj s fotografiranjem, pa problem je tudi, ker nimam navodil, z neta se jih pa ne da dobit.
Ampak tudi frend, ki je slikal z A60 nima nekih izkušenj, pa je naredu dosti bolj čiste slike kot so moje.
Ampak tudi frend, ki je slikal z A60 nima nekih izkušenj, pa je naredu dosti bolj čiste slike kot so moje.
Mr.B ::
Meni se meglena slika pojavlja kadar snemam s 3M , pri 5M pa nikoli.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
No gledal sem slike na netu in so precej čiste.
Snemam samo z 3 mega, pa vseen.
Očitno nimam neki nastavljeno, sam sej bi mogla avtomatika laufat.
Bom prašal na servisu??
Snemam samo z 3 mega, pa vseen.
Očitno nimam neki nastavljeno, sam sej bi mogla avtomatika laufat.
Bom prašal na servisu??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Foto - Aprilska norostOddelek: Zvok in slika | 4274 (1900) | Super Sonic |
» | Učenje fotografije - nasveti za na potOddelek: Zvok in slika | 4563 (3632) | KTr1sk |
» | Slike na Twitterju niso zastonj, AFP in Getty Images kaznovana z 1,2 milijona dolarje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 27146 (22903) | SkipEU |
» | Nočno slikanje z fotoaparatom CanonS5 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7750 (6859) | BigWhale |
⊘ | Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14878 (11566) | TribesMan |