» »

čiščenje XP-jev

čiščenje XP-jev

[D|g|t] ::

A kdo ve kj for..? Ker neb rad formatreru diska bi pa rad par stvari pobrisu in ''popucal'' XPje... (če se sploh da)...

thnx in advance :)

Cokolesnik ::

Izprazni koš*, zgodovino brskalnika (history)**, začasne datoteke (temp)* - tudi tiste iz spletnih strani, odstrani nepotrebne programe, počisti register ( RegCleaner), preišči računalnik za zajedalske programe ( adaware), poženi defragmentacijo***.

* - orodje je dostopno, če poženeš raziskovalca, klikneš na tvoj disk in v meniju z desnim gumbom miške izbereš Properties, potem pa v jezičku General gumb Disc Cleanup.

** - v Internet Explorerju greš v meni Tools / Internet Options / jeziček General / gumb Delete Files / obkljukaš Delete all offline content in potrdiš.

*** - orodje je dostopno po enaki poti kot sem napisal za Disc Cleanup, le da ga najdeš v jezičku Tools / gumb Defragment Now.

Adaware je prijazen program, pazljivost velja pri RegCleanerju, da ne boš v registru kaj preveč zbrisal (ker lahko sesuješ sistem). Glede registra je uporabniku prijazen tudi Nortonov čistilec registra Norton WinDoctor iz paketa Norton System Works 2003.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…

[D|g|t] ::

to sem ze vse naredil razen defragmentacije (ki jo bom naredil) in adwara...

drugače pa najlepša hvala :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za razbremenitev sistema?

Oddelek: Programska oprema
111225 (1105) mkonci
»

Kateri RegCleaner?

Oddelek: Programska oprema
101682 (1368) EMET