Forum » Zvok in slika » PC na TV - splošni nasveti
PC na TV - splošni nasveti
ill_nino ::
Imam GeForce 4mx440.
Preden sem formatiral sem imel win98se in sem nastavil tv kot primarni zaslon in monitor kot sekundarni, filmi so delovali lepo ni mi bilo treba nastaviti celozaslonskega načina ... vse je bilo ok.
Zdaj sem comp formatiral in imam xp namestil sem si gonilnike ki sem jih dobil tukaj: www.nvidia.com.
Slika (film v predvajalniku) na sekundarnem zaslonu je črna, razen če preklopim v celozaslonski način.
Tega pa nočem.
Mislim da je fora v gonilnikih, ali kdo ve katere gonilnike (za xp) potrebujem da bo spet tako kot prej.
Preden sem formatiral sem imel win98se in sem nastavil tv kot primarni zaslon in monitor kot sekundarni, filmi so delovali lepo ni mi bilo treba nastaviti celozaslonskega načina ... vse je bilo ok.
Zdaj sem comp formatiral in imam xp namestil sem si gonilnike ki sem jih dobil tukaj: www.nvidia.com.
Slika (film v predvajalniku) na sekundarnem zaslonu je črna, razen če preklopim v celozaslonski način.
Tega pa nočem.
Mislim da je fora v gonilnikih, ali kdo ve katere gonilnike (za xp) potrebujem da bo spet tako kot prej.
Are you crazy?
Yes sir!
Yes sir!
stara mama ::
Andy18:
sem že ugotovil da tistih činčev neboš rabil vsaj ene 5 ali 10 let, do takrat pa boš mel verjetno drugo grafo????---HDTVja še pr nas ni
rabiš samo tistga modrga (če nimaš rumenga) ker je enako kot composit-----tist rumeni
pri moji grafi je tako(GF6600GT) pri tvoji pa nevem kako maš
sem že ugotovil da tistih činčev neboš rabil vsaj ene 5 ali 10 let, do takrat pa boš mel verjetno drugo grafo????---HDTVja še pr nas ni
rabiš samo tistga modrga (če nimaš rumenga) ker je enako kot composit-----tist rumeni
pri moji grafi je tako(GF6600GT) pri tvoji pa nevem kako maš
Ekologija™ in Trajnost™
boris22 ::
Caqka bom kar tu nadaljeval ker si bi zaklenu moj post.To kar piše v tem postu že poznam in imam zdej tako povezano na moj tv že sigurno kakšne 3-4 leta.(povezava tv računalnik preko skarta)Kot nelateri veste nekatere plazme imajo dvi vhod.Mene zanima če se da preko dvi izhoda na grafični z dvi kablom povezat plazmo in računalnik in če to deluje.In hkrati bi imel preko analognega izhoda na grafični povezan še lcd monitor.In to oba istočasno.Je kdo že to poiskusu.V najslabšem primeru pa bom preklopu preko s videa vhoda v plazmo pa je.
boštjan ::
ja probaja, a ne.moralo pa bi delat,vsaj pomoje
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Kaj je kakšna razlika v kvaliteti slike če priklopiš preko s videa ali pa kompozitnega vhoda iz računalnika na tv.
Andy18 ::
hvala vsem ki ste mi pomagali
drugače mam pa tudi jaz rumen činč na katerem poše VIDEO
saj mam tud jaz 6600
drugače mam pa tudi jaz rumen činč na katerem poše VIDEO
saj mam tud jaz 6600
Plata 7VT600L,Athlon 2600+,512 MB,GF 6600 128 MB,LC 550W,160 GB,LCD Samsung 913N
klemen2004 ::
Živjo, nabavu sm kabl s-video pa mam radeon 9800 pro pa ko prklopm na tv mi pokaze crno belo sliko pa nevem kaj narest da bo barvna plzz help!!!
Če bi imel geforca bi ti rekel dej na pal g ali pa pal b.Ker maš radeona pa pojdi na settings advanced displays tv potem tam klikni na tv potem pa pejdi na overlay clone mode options in daj samo on all če je slika še zmeraj črno bela je problem v kablu.
klemen2004 ::
Ma sm upostevu use kar si mi reku pa sm probu tut na novejsi televiziji pa ni delal barvno, sam k sm pa prek cincha probu je pa delal barvno sam je pa bla dost slaba slika,helpp!!!
boštjan ::
barv nisi mel prek s-videa,ker ti Tv ne podpira s-video,al pa ga nisi vključo pod opcijami na TVju.Da pa maš prek činča slabšo sliko pa probaj nastavit primerno resolucijo za TV
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
butkomutko ::
Kupit mislim prenosnik ,ki pa nima tv aut jaz pa bi rad gledal filme na tv baje obstajajo resitve a mi jih danes po celodnevnem iskanju ni uspelo najti torej bom vesel kaksnega nasveta ,če obstaja resitev in kje jo kupit.
Najbol bom vesel ,če se gdo javi ,ki ima notesnnik ,ki tudi nima tv aut in je to ze nekako resil.
Se jutri mam cas ,da najdem ugodno resitev saj bom moral drugace vzet notesnik slabse konfiguracije a bo pac mel tv aut.
Najbol bom vesel ,če se gdo javi ,ki ima notesnnik ,ki tudi nima tv aut in je to ze nekako resil.
Se jutri mam cas ,da najdem ugodno resitev saj bom moral drugace vzet notesnik slabse konfiguracije a bo pac mel tv aut.
butkomutko ::
volk hvala za nasvet a na mojo zalost malo prepozno saj sem se pac odlocil za prenosnik z tv izhodom no saj zaenkrat sem zadovoljen znim a oni brez izhoda bi mel centrino tehnologijo ta pa je sam celeron 2.8 no ma za moje hobi potrebe bo zadostoval.
barca ::
Jaz imam PC z TV povezano z okroglim konektorjem rumene barve (samo video) Tako sem mesce gledal filme na TV z PCja. Pol pa ene 3 mesce nisem gledal nič in imel kabel izkloplen iz TV. Sedaj pa mi ta povezava ne deluje več( v display preferences ne morem priklopiti drugega monitorja) TV in PC sta ista kot prej ko je delovalo, edino DVD predvajalnik je na novo na TV priklopljen (sem ga poizkušal tud izklopit pa še zmer nč) Ve kdo kaj bi lahko bilo narobe ?
ale ale terror boys
ale ale terror boys
ale ale terror
ale ale boys
ale ale terror boys
riko ::
Jaz imam že teden dni moro, ker ne znam in ne morem povezati prenosnika (HP Compaque xn 9105), nVIDIA GeForce4 420 Go kartica. Povezal sem TV preko video-S činč kabla, pa ni nobene slike na TV. TV Tool program mi javi, da nimam TV Chipa.
V nastavitvah grafične kartice ne najdem funkcije clon, ki je opisovana v navodilih.
Lahko prism za pomoč, kako in kje nastaviti nVIDIO, naložil sem zadnje driverje iz strani HP, kjer je zadnja verzija iz marca letos.
PLS HELP, Riko
V nastavitvah grafične kartice ne najdem funkcije clon, ki je opisovana v navodilih.
Lahko prism za pomoč, kako in kje nastaviti nVIDIO, naložil sem zadnje driverje iz strani HP, kjer je zadnja verzija iz marca letos.
PLS HELP, Riko
riko ::
Hvala za res nazoren link, vendar jaz žal nimam več Radeon kartice, ampak nVIDIA GeForce4 420 Go, ki je ne znam pravilno nastaviti. Ali kdo ve, kje najdem ustrezna navodila, saj na nastavitvah nVIDIE ne najdem nikjer poglavja za TV out.
Prenosni računalnik in TV imam povezan s kablom S-video izhod na sprednjo stran TV z dvama činčema.
Hvala v naprej za pomoč, Riko
Prenosni računalnik in TV imam povezan s kablom S-video izhod na sprednjo stran TV z dvama činčema.
Hvala v naprej za pomoč, Riko
damjan11 ::
Probal sem skoraj vse, kar sem lahko prebral na tem forumu, vendar je moja slika na tvu še vedno zelo potegjena sicer je barvna, venda čisto neuporabna.Pred tednom dni je bilo še vse uredu, sedaj pa pogreb. Menjal sem kable, skart, tudi gonilniki za radeona sem se igral, spreminjal nastavitve, vendar NIČ. Kartica je ATIjeva radeon 9600 tv out, TV je sony skoraj nov. Zanima me, če je lahko narobe kaj z tvjem? Zanima me tudi, če lahko z instalacilo kakšne igre vse skupaj znori?
hvala.........
hvala.........
Damjan Jagar ::
Pri meni je bilo podobno (ATIjeva radeon 9600 Mobile tv out). Problem je bil v kablu, ki se je "pokvaril". Si kupil isti kabel? Ker jaz sem že na začetku imel probleme z črno belo sliko in so me rešili v podjetju Redline, kjer lotajo kable. Če rabiš ti lahko dam telefonsko.
http://jagar.si
Prepričan sem, da je kabel uredu. pri meni slika ni ČB ampak je "barvna". Mislil sem prilepiti sliko, pa jo ne znam
Damjan Jagar ::
Narobe si me razumel. Ko sem končno dobil pravi kabel je bilo vse v redu le nekaj tednov. Potem sem imel sicer barvno sliko, a zelo nekvalitetno, praktično negledljivo. Anteno si že poizkusil izštekati?
http://jagar.si
poiskusil sem brez antene, vendar ni nič boljše. Problem bo verjetno v kartici ali driverjih. Bom probal zamenjat kartico z isto, kot je noter, pa bom videl potem.
hvala.........
hvala.........
Ap4c3r ::
lp
Imam GeForce 6600GT in sem povezal računalnik s televizijo prek S-Video. Televizija je Panasonic (100Hz osveževanje). Naštimano je na clone. Slika je, barve so, samo vse skupaj "skače" oz. jo trese. Prebral sem celo temo sam ni blo odgovora.
Kaj naj naredim?
thanks
Imam GeForce 6600GT in sem povezal računalnik s televizijo prek S-Video. Televizija je Panasonic (100Hz osveževanje). Naštimano je na clone. Slika je, barve so, samo vse skupaj "skače" oz. jo trese. Prebral sem celo temo sam ni blo odgovora.
Kaj naj naredim?
thanks
Jagermeister
Punisher ::
Se en problem vec, prebral celotn topic, samo ko ni kaj uporabenga! No doma 2 compa, en nov en star, v obeh sta isti grafi ATI radon 9550 z tv-out! Problem je sledeci, nov comp dobo pred enim tednom, winsi na novo gor, no opl pa sem se moj stari comp po skoraj 8mesecih formatiral in vse na novo gor! Pojavi se tezava, prvo sem tak mislo da i je zopet sov tv-out chip na grafi, samo temu ni tako! Sprobal ob2 coma na 2 različnih tv.jih, noce mi dat slike na tv! Vse ostalo dela, ker kabli so novi, no skoraj novi, no nima veze, pol sem mislo da je je z tv prikljucki kaj narobe, tud ne, vse ostale komponente delajo super, zdaj pa se le meni najbolj zdi da je problem pri sw-ju, se pravi driverji pa to, ni druge! Pred formatom mi je delalo vse kot namazano, se detect tv nisem rabo dat pa mi je ze sliko dalo na tv, kaj za vraga ga muci zdaj! ma kdo kaksno idejo! Bi je bil zlo vesel!
P.S. ni vazno ali dam preko composit kabel ali preko s-video kabel! Ista rec, slika ne gre na tv!
P.S. ni vazno ali dam preko composit kabel ali preko s-video kabel! Ista rec, slika ne gre na tv!
Sex, Drugs & Rock n` Roll*
uri12 ::
Lej tuki mas dost nazorno razlozeno glede tv out-a....za geforce
zaradi raztega je tale link skrajšan
Lp uRi
zaradi raztega je tale link skrajšan
Lp uRi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
uri12 ::
Probej z novejsimi driverji...ce si menjal driverje zna bit tuki fora, men je delal podobno pol sm pa dal zadnjo verzijo pa je delal ok.
uRi
uRi
Punisher ::
Ce bi vredu prebral moj post bi vido da mam ATI Radeon 9550! Torej mi kake o nastavive za nVidia-o ne pomagajo! Sprobal vse driverje nove stare, nevem no kaj bi blo narobe! O tv out mam dost znanja tako da mi ga je pri tej stavri sfalilo in nevem kaj naj naredim! Mam black out, nic vec na zalogi da bi ugotovil kaj bi blo narobe, vem pa daje sw problem, samo ne z driverji od grafe, nakaj drugega! Mozno pa da se kaj posveti!
Sex, Drugs & Rock n` Roll*
trto ::
Hello
Preden nisem našel tega foruma bi skorajda doktoriral iz teme povezava pc - tv.
Zdej imam drug problem!!!
Imam eno staro kišto s 700mb procesorjem in v njej radeona 9200. Povezal sem z tv /z s-video kablom na skart - z vmesnikom), vse naštimu v nastavitvah in lejga zlomka ................slika na tv je fuuuuul meglena in se mi zdi da črnobela (je tok slaba slika da se težko razloči), in tut zvok ne dela.
A MI LAHKO PROSIM NEKDO POVE KAJ MORAM ŠE NAREDIT DA BO STVAR KUKRTOK DELOVALA (SLIKA IN ZVOK!)
Lp Tomaž
Preden nisem našel tega foruma bi skorajda doktoriral iz teme povezava pc - tv.
Zdej imam drug problem!!!
Imam eno staro kišto s 700mb procesorjem in v njej radeona 9200. Povezal sem z tv /z s-video kablom na skart - z vmesnikom), vse naštimu v nastavitvah in lejga zlomka ................slika na tv je fuuuuul meglena in se mi zdi da črnobela (je tok slaba slika da se težko razloči), in tut zvok ne dela.
A MI LAHKO PROSIM NEKDO POVE KAJ MORAM ŠE NAREDIT DA BO STVAR KUKRTOK DELOVALA (SLIKA IN ZVOK!)
Lp Tomaž
Jackass ::
Lep pozdrav vsem skupaj!
Torej, spet mam probleme. No, ta problem je prisotn že od samga začetka in sm si zdej vzel čs, da ga opravm.
Mam grafično 9800SE AIW in ko prklopm na TV, je slika zelo nerazločna. Črk se skoraj ne vidi brat, mislm vidš obliko besede, ne vidš.pa točn kere črke so. In druga stvar robovi so nazobčani al kako nej povem, pč niso ravni, ni ravna črta, ampak taka kt tekoča žaga (a razumete približn?). Torej slika je ne ostra. Zdej k gledam film iz oddaljenosti 3m se to en vid, ampak drgač je pa zlo moteče, da nč ne vidm brt (težko najdm film, pa podnapise).
Tv je Philipsov katodni 82cm premera, s Pixel Plus 2 tehnologijo, pč en 16:9 TV za 350k SIT (precej dobr TV).
V čem je problem? Verjetno je to stvar nastavitev? Kaj bi lahko bil vzrok in kako to odpraviti?
LP,
Torej, spet mam probleme. No, ta problem je prisotn že od samga začetka in sm si zdej vzel čs, da ga opravm.
Mam grafično 9800SE AIW in ko prklopm na TV, je slika zelo nerazločna. Črk se skoraj ne vidi brat, mislm vidš obliko besede, ne vidš.pa točn kere črke so. In druga stvar robovi so nazobčani al kako nej povem, pč niso ravni, ni ravna črta, ampak taka kt tekoča žaga (a razumete približn?). Torej slika je ne ostra. Zdej k gledam film iz oddaljenosti 3m se to en vid, ampak drgač je pa zlo moteče, da nč ne vidm brt (težko najdm film, pa podnapise).
Tv je Philipsov katodni 82cm premera, s Pixel Plus 2 tehnologijo, pč en 16:9 TV za 350k SIT (precej dobr TV).
V čem je problem? Verjetno je to stvar nastavitev? Kaj bi lahko bil vzrok in kako to odpraviti?
LP,
jAcKaSS
Jan987 ::
jest bi pa priklopu video recorder na računalnik. Imam tv kartico win fast 2000 expert in ge force 5600 (viva). Zvočna je integrirana na plati (asus a7n8x-x). Zanima me, katere kable potrebujem in kam naj jih vtaknem da bi lahko presnemaval video kasete na računalnik. Katero programsko opremo potrebujem (za gledanje tv uporabljam win fast pvr). Ali rabim še kaj drugeg.
Slike najdete tukaj!
Slike najdete tukaj!
Quake_ ::
Končno sem prebral vse poste v tej temi ampak točne rešitve za moj problem nisem našel. Namreč ko priključim še TV se mi ta razširi, kot da je na levi strani monitorja. Jaz pa bi rad, da se ne bi razširil ampak bi ga samo kloniral, da kar bi videl na monitorju, bi videl na TV-ju. Ampak mi ne gre to naštimat Nekje se je omenjalo neke owerlay adjustments. Ampak kot kaže slika, jaz ne morem v owerlaju nič spreminjat, saj je vse sivo.
Imam pa Radeon X600 kartico.
Upam, da bi bo kdo znal pomagati.
LP, Andrej
Imam pa Radeon X600 kartico.
Upam, da bi bo kdo znal pomagati.
LP, Andrej
piki64 ::
@Jani123: Moram ti odgovoriti. Resnično ne razumem ljudi, ki ne preberejo literature ki jo dobijo zraven. Zraven WinFast 2000 Expert kartice si dobil knjigice in noter je ilustrativno prikazano, kako lanko nanjo priklopiš VCR, kamere,...
Seveda vrjetno imaš problem, ker nimaš pravih izhodov na videorekorderju.
1 način: zelo slaba kvaliteta. Povežeš videorekorder in video kartico preko tunerjev (se pravi na VCR daš na TV-out na kartici TV-in)
2. način: Nabaviš priključek, kjer iz scart-a dobiš s-video in priključiš na VCR skart kabel na kartico pa S-video in
Za na konec pa ti sporočim to, da s to kartico tega ne boš mogel početi oz. počel boš lahko le kakovost ni vredu, saj pri dinamičnih slikah dobiš potem pri MPEG-2 kompresiji bolj preskakovanje oz. trzanje slike.
(stvar preizkušena na 2.8Ghz Pentiumu, ki mislim da kar se tiče procesorske moči bi moral zadostovati za 720x576 MPEG-2)
Priporočam ti Winfast PVR 2000, ki se pokaže napram tvoji kartici za zelo kvalitetno zadevo. (pa smo spet pri tem, malo dnarja malo muzike).
LP
Seveda vrjetno imaš problem, ker nimaš pravih izhodov na videorekorderju.
1 način: zelo slaba kvaliteta. Povežeš videorekorder in video kartico preko tunerjev (se pravi na VCR daš na TV-out na kartici TV-in)
2. način: Nabaviš priključek, kjer iz scart-a dobiš s-video in priključiš na VCR skart kabel na kartico pa S-video in
Za na konec pa ti sporočim to, da s to kartico tega ne boš mogel početi oz. počel boš lahko le kakovost ni vredu, saj pri dinamičnih slikah dobiš potem pri MPEG-2 kompresiji bolj preskakovanje oz. trzanje slike.
(stvar preizkušena na 2.8Ghz Pentiumu, ki mislim da kar se tiče procesorske moči bi moral zadostovati za 720x576 MPEG-2)
Priporočam ti Winfast PVR 2000, ki se pokaže napram tvoji kartici za zelo kvalitetno zadevo. (pa smo spet pri tem, malo dnarja malo muzike).
LP
piki64 ::
No upam da sem ti pomagal, drugače pa še iz principa zateži prodajalcu, ki bi ti moral vse zraven dati.
LP
LP
Jackass ::
Pregledal sem vse poste, vendar nisem zasledil, da bi imel kdo podobne težave.
Ko priklopim TV na računalnik (prek unga rumenga kabla), je slika na TV-ju popačena - Robovi so nazobčani, niso ravni in pisave so komaj berljive.
Kaj bi bil lahko vzrok? A ma kdo podobno težavo? Kako to odpraviti?
Ko priklopim TV na računalnik (prek unga rumenga kabla), je slika na TV-ju popačena - Robovi so nazobčani, niso ravni in pisave so komaj berljive.
Kaj bi bil lahko vzrok? A ma kdo podobno težavo? Kako to odpraviti?
jAcKaSS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackass ()
Damny ::
kot mnogi imam tudi jaz težave ČB slike. Skratka vidim vse filmi delujejo, razen, da je ČB slika. Če recimo računalnik, se pravi, ko se "boota" vidim barvno, bios moder, napis Windows XP, ko se nalaga je barvno, ko pa pride namizje je pa slika ČB. Imam naložene Od nvidia 71.89. V nastavitvah imam pal/b itd, sem prebral celoten topic. Edinokrat ko vidim barvo na desktopu je ko dam v meniju video output format na composite video-out. Slika se vidi kake pol sekunde nato pa tema. Poizkusil sem s-video, na cinco ter s konverterjem v scart, skos čb.
KArtica je pa Asus 6600GT. Zanima me. zakaj je nazačetku barvno nato pa ČB?
Kaj še naj storim?
KArtica je pa Asus 6600GT. Zanima me. zakaj je nazačetku barvno nato pa ČB?
Kaj še naj storim?
trto ::
Mene pa zanima kako pri radeonovi grafični kartici vklopim teatre mode. Najdem ga na nastavitvah, ne morem pa preklopiti iz standarda v theatre mode.
Kartica je radeon 9200
LP
Kartica je radeon 9200
LP
Hair_Y ::
Lep pozdrav vsem skupaj !
Mene pa muči nek drug problem. Imam GeForce FX5200 povezan prek kabla svideo-chinch
na SCART adapter na televizor. Slika je barvna, sicer malo motna, ampak se to pri filmih
ne pozna. Resolucija na TV-je je 800x600.
Problem je v tem ko predvajam filme v BSplayerju in dam sliko na full screen mi poreže
nekaj levega in desnega dela slike. Če izklopim player, ugotovim, da je tudi desktop
porezan iz vseh smeri (kot da bi naredil zoom), tako da se ne vidi statusne vrstice.
Resolucija je še vedno enaka, zadevo pa odpravim tako, da v nastavitvah za grafiko->tv
vse skupaj samo vrnem na privzete nastavitve (reset).
To se mi z WMP-jem ne dogaja.
Ali so v BSplayerju kakšne nastavitve, da se slika sama 'spremeni'?
Hvala za odgovore....
Mene pa muči nek drug problem. Imam GeForce FX5200 povezan prek kabla svideo-chinch
na SCART adapter na televizor. Slika je barvna, sicer malo motna, ampak se to pri filmih
ne pozna. Resolucija na TV-je je 800x600.
Problem je v tem ko predvajam filme v BSplayerju in dam sliko na full screen mi poreže
nekaj levega in desnega dela slike. Če izklopim player, ugotovim, da je tudi desktop
porezan iz vseh smeri (kot da bi naredil zoom), tako da se ne vidi statusne vrstice.
Resolucija je še vedno enaka, zadevo pa odpravim tako, da v nastavitvah za grafiko->tv
vse skupaj samo vrnem na privzete nastavitve (reset).
To se mi z WMP-jem ne dogaja.
Ali so v BSplayerju kakšne nastavitve, da se slika sama 'spremeni'?
Hvala za odgovore....
Yamasaki450 ::
Mene pa zanima kako bi na TVju spravu podnapise v un črn rob spodi k mi nikakor ne rata vedno so gor cez sliko tko da pol pov filma ne vids.
Prosim za pomoc in LP.
Prosim za pomoc in LP.
DFIUltra-D,AMD64 3200+@2700mhz,2GB SamsungUCCC DDR540,MSI7600GT,Audigy4,NEC90GX2
Rekrut2 ::
Moj problem:
Zamenjal sem grafično kartico. Prej sem mel ATI Radeon 9000. Zdaj sem dal pa not ATI Radeon 9200 SE 128 MB, ki sem jo prej imel v drugem računalniku. Na drugem PCju mi je normalno delal TV-out, na tem pa kljub temu da sem naložil nove driverje za grafično na TVju gledam le črn zaslon. Če ponovno vstavim ATI 9000 pa mi TV-out spet lepo dela in tudi na drugem PCju mi TV-out dela z ATI 9200.
Nastavitev displayja:
To sum up:
PC1 -> ATI Radeon 9200 SE -> Dela
PC2 -> Ati Radeon 9000 - > Dela
PC1 -> ATI radeon 9000 -> Ne vem, a dela, ker ne rabi delat
PC2 -> ATI Radeon 9200 -> Ne dela, črn zaslon
V čem je problem?
Zamenjal sem grafično kartico. Prej sem mel ATI Radeon 9000. Zdaj sem dal pa not ATI Radeon 9200 SE 128 MB, ki sem jo prej imel v drugem računalniku. Na drugem PCju mi je normalno delal TV-out, na tem pa kljub temu da sem naložil nove driverje za grafično na TVju gledam le črn zaslon. Če ponovno vstavim ATI 9000 pa mi TV-out spet lepo dela in tudi na drugem PCju mi TV-out dela z ATI 9200.
Nastavitev displayja:
To sum up:
PC1 -> ATI Radeon 9200 SE -> Dela
PC2 -> Ati Radeon 9000 - > Dela
PC1 -> ATI radeon 9000 -> Ne vem, a dela, ker ne rabi delat
PC2 -> ATI Radeon 9200 -> Ne dela, črn zaslon
V čem je problem?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rekrut2 ()
Yamasaki450 ::
Cyb3r sej mam BS player sam nikakor jih ne morm prestavt na crn rob na monitorju gre sam na tvju pa ostanejo gor.
DFIUltra-D,AMD64 3200+@2700mhz,2GB SamsungUCCC DDR540,MSI7600GT,Audigy4,NEC90GX2
Rekrut2 ::
Zdaj sm spet zamenju, pa spet ne dela. Tko, da zdaj na nobeni grafični ne dela oz. je črn zaslon na TVju. PC sm tud formatiral, če bi pol mogoč delalo, a ne gre. Zanimivo je, da verjetno ni kriv tv oz. AV čip, ker mam signal na PCju.
What to do?
What to do?
Jan987 ::
evo moj problem rešen brez dragih kablov itd.!
Video in računalnik sem povezov za antenskim kablom in zdej ga imam kot program!!!
Video in računalnik sem povezov za antenskim kablom in zdej ga imam kot program!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20247 (9760) | kozorog |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10347 (9408) | LordTado |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8578 (7973) | opeter |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4274 (3781) | KTr1sk |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6284 (5189) | bbobst |