Forum » Na cesti » Plačilo kazni
Plačilo kazni
lolek123 ::
Pozdravljeni,
dobil sem kazen za parkiranje v Ljubljani, ki ga nisem plačal (na avtu ni bilo listka, morda ga je kdo odtrgal). Dobil sem pismo od mestnega redarstva, da imam 5 dni časa za podati izjavo. Izjave nisem podal, sedaj pa me zanima, če bom dobil kazen po položnici na dom in koliko znaša ta kazen.
Hvala za odgovor
dobil sem kazen za parkiranje v Ljubljani, ki ga nisem plačal (na avtu ni bilo listka, morda ga je kdo odtrgal). Dobil sem pismo od mestnega redarstva, da imam 5 dni časa za podati izjavo. Izjave nisem podal, sedaj pa me zanima, če bom dobil kazen po položnici na dom in koliko znaša ta kazen.
Hvala za odgovor
- spremenil: lolek123 ()
r00k ::
Pol bi moral že na tistem obvestilu met podatke kako plačat, nazadnje sem jaz plačal 12€ kazni.
Sj pravim nisem plačal tega listka, ker ga ni bilo na avtu.
Zgodovina sprememb…
Mare2 ::
Se opravičujem, poziv za izjavo o dejstvih ni od sodnika za prekrške ampak od mestnega redarstva
Po 50. členu
Po 50. členu
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mestno redarstvo (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 100726 (18592) | UganiKdo |
» | Partnerko dobil radar (z mojim avtomobilom) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 92082 (57078) | Darko! |
» | LPP obvestilo - parkiranjeOddelek: Na cesti | 5797 (4555) | SeMiNeSanja |
» | Plačilo kazni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10592 (8479) | Airskull |
» | Mestni redar te bo lahko pretipal..??!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10289 (8805) | Matev |