Forum » Kaj kupiti » Smart watch, kaj kupiti?
Smart watch, kaj kupiti?
SmeskoSnezak ::
Na kateri spletni trgovini bi si lahko nastavil, da mi poslje email, ko cena kaksne ure pade pod doloceno ceno? Primer, garmin 955 solar za pod 500... ?
@ Pusti soncu v srce... @
OK.d ::
SmeskoSnezak je izjavil:
Na kateri spletni trgovini bi si lahko nastavil, da mi poslje email, ko cena kaksne ure pade pod doloceno ceno? Primer, garmin 955 solar za pod 500... ?
https://www.idealo.de/preisvergleich/Of...
LPOK.d
buttcrack ::
wcpapir ::
Nič, celo noč sem ga pustil na polnilcu, če bi slučajno kaj pogojeval 100% baterije z updatom (sicer ženin venu2 ne in dela update takoj ko pride)...in ni nič. Garmix express isto reče, da je up to date.
Zanimivo, sem pisal mail na Garmin a ni odziva. Mislim da bom poiskusil s stvarno napako ker tole je pa že preveč.
Zanimivo, sem pisal mail na Garmin a ni odziva. Mislim da bom poiskusil s stvarno napako ker tole je pa že preveč.
Currently the software on the Forerunner 255 series has been rolled back so you are in the latest version if it is not providing any update.
garmin forum odgovor supporta na težnje uporabnikov, ki so kupili polizdelek in imajo sedaj neuporabne ure doma. Rollback brez možnosti nalaganja aplikacij, watchfacov. Kdor je kupil prej je imel srečo in ima novejši software. Uporabniki 255 Music ki so kupili te dni niti spotify ne morejo naložiti ker ne gre posodobit :)
Garmin hoče da jo oddam na garnacijsko popravilo:
s tem se ne morem strinjati, če jo bom nesel nazaj prodajalcu pa delajo vedno za šalterji idio** in ne vejo kaj pomeni stvarna napaka.
Spoštovani,
predlagam vam, da vašo uro pošljete k nam na servis, vključno z vašimi kontaktnimi podatki, opisom napake in računom.
Lep pozdrav
Bostjan Frelih
servis in tehnična podpora, Garmin Slovenia
s tem se ne morem strinjati, če jo bom nesel nazaj prodajalcu pa delajo vedno za šalterji idio** in ne vejo kaj pomeni stvarna napaka.
fikus_ ::
Poglej zadnjo zakonodajo glede garancije in stvarne napake, se je pred kratkim spremenila.
Vztrajaj pri tem, da ura nima lastnosti, ki naj bi jih imela, ne nasedat garancijskemu popravilu, če to ne želiš.
Vztrajaj pri tem, da ura nima lastnosti, ki naj bi jih imela, ne nasedat garancijskemu popravilu, če to ne želiš.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Badwolff ::
glih sem se pogovarjal z neim, ki je uro kupil prejšnji mesec
updati bp, firmware zadnji, tudi vse ostalo bp
updati bp, firmware zadnji, tudi vse ostalo bp
ZveeZ ::
Jaz sem sel iz firbca malo zaplavat s trex2 uro. Gps bi ocenil kot dokaj precizen v precision mode (nimam moznosti preveriti ce je v nulo).
Kar mi je zanimivo pa je to, da zabelezi tudi temperaturo vode, ceprav amazfir ne navaja, da bi ura imela termometer.
Mogoce ima kaksno tipalo pod ohisjem in na podlagi tega izracuna, koliko naj bi bila temp. vode.
Kar mi je zanimivo pa je to, da zabelezi tudi temperaturo vode, ceprav amazfir ne navaja, da bi ura imela termometer.
Mogoce ima kaksno tipalo pod ohisjem in na podlagi tega izracuna, koliko naj bi bila temp. vode.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()
Aha ok se opravičujem.
Če mi jo uspe vrnit vzamem Fenix 7 solar in čao. Te načeloma nimajo težav berem.
Če mi jo uspe vrnit vzamem Fenix 7 solar in čao. Te načeloma nimajo težav berem.
Kalibri ::
Spoštovani,
predlagam vam, da vašo uro pošljete k nam na servis, vključno z vašimi kontaktnimi podatki, opisom napake in računom.
Lep pozdrav
Bostjan Frelih
Vrni po pošti z dopisom.
Galaxy watch 5 pro!
Če že, galaxy watch 4 classic, praktično enaka ura. Baterija baje pri obeh zdrži cel dan oziroma če imaš srečo, jo isti dan 2x polniš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kalibri ()
GupeM ::
Ja, na servisu se še nikoli ni dalo uveljavljati stvarne napake.
Stvarno napako lahko uveljavljate izključno pri prodajalcu, in sicer pri nakupu katerega koli izdelka, če ta ne deluje, nima lastnosti, ki bi jih moral imeti, ali kako drugače ni skladen s pogodbo.
https://vemvec.si/index.php/stvarna-nap...
Danes sem uro vrnil v Hervisu, obljubljeno mi ke, da jutri dobim odgovor, kako se bo razpletlo.
Upam na najbolje.
Upam na najbolje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wcpapir ()
Danes odgovora ni bilo, kličem v Hervis in rečejo, da so uro poslali na servis sicer ne vem kaj ima servis s tem, jaz uveljavljam stvarno napako pri prodajalcu.
S servisa odpišejo:
S servisa odpišejo:
Spoštovani,
z urami Forerunner 255 ni težav. Če ste jo priklopili na računalnik in jo posodobili v programu Garmin Epxress, bi se morala posodobiti. Če se ne posodobi, je možno, da je ura za zamenjat.
Stvarna napaka skladno z novim zakonom ne obstaja več.
Lep pozdrav
Bostjan Frelih
Garmin d.o.o. | http://www.garmin.si/
Telefon: +386 4 27 92 500
Naslov: Poslovna cona A22 | 4208 Sencur | Slovenia
Zgodovina sprememb…
Vglavnem, pogledali ti jo bodo na servisu in ti povedali kako in kaj?
Po temle boš težko uveljavljal stvarno napako, kvečjemu okvaro
Kdaj je napaka stvarna? Kadar:
artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet,
artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana,
artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane,
je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.
Po temle boš težko uveljavljal stvarno napako, kvečjemu okvaro
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Badwolff ()
J.McLane ::
Ne vem kje je problem, stvarna napaka gor ali dol, servis je zato da ti vrne uro ki deluje, ali jo popravljajo ali ti v celoti dajo novo pa sploh nima veze.
Problem je takrat ko te servis zajebava v glavo da je z uro vse v redu in ti vrnejo isto. Poročaj kako bo.
Problem je takrat ko te servis zajebava v glavo da je z uro vse v redu in ti vrnejo isto. Poročaj kako bo.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci
Ne vem kje je problem, stvarna napaka gor ali dol, servis je zato da ti vrne uro ki deluje, ali jo popravljajo ali ti v celoti dajo novo pa sploh nima veze.
Če pri prodajalcu uveljavljaš stvarno napako in je napaka priznana ter zahtevaš novo uro, ti morajo dat novo uro. Včasih si celo lahko zahteval kupnino, pa so to zdaj ukinili. Kupnino zdaj lahko zahtevaš šele, če ti ne morejo dati nove oz. če ti je ne morejo popravit.
Če pri prodajalcu uveljavljaš stvarno napako in je napaka priznana ter zahtevaš novo uro, ti morajo dat novo uro. Včasih si celo lahko zahteval kupnino, pa so to zdaj ukinili. Kupnino zdaj lahko zahtevaš šele, če ti ne morejo dati nove oz. če ti je ne morejo popravit.
Ni ravno tako je malo bolj razdelano:
Pri uveljavljanju neskladnosti po starem stvarne napake jaz sploh ne rabim imeti interakcije s servisom. Hervis lahko le preveri pri servisu ce je ura res neskladna zabtonila casa 8dni. Bilokaj drugega naredijo so kontra zakonu. Tudi ce servis zadevo posodobi s kako servisno napravo. Ampak to se bo zgodilo zato bom pac vse skupaj dal sodnemu izvedencu samo da dokazem svoj prav ker zavajajo in lažejo. Posiljajo me okoli kot kretena in pisejo vsak po svoje maile.
Zgodovina sprememb…
Ni ravno tako je malo bolj razdelano:
No, tega o 30 dneh pa nisem vedel. Good to know. Tnx.
Da se povem kako se zadeva resuje. Danes pisejo iz hervisa da lahko dobim dobropis, vseeno pa je Garmin rekel da je ura ok in ima tazadnji software :) seveda je tazadnji ce je bil rollback updatov in je sedaj star tanov. Celo nalozil so en watchface iz garmin connect iq. Za čestitat.
Ok si recem naj bo napisem da se strinjam in pridem v trgovino zadevo uredit namen imam vzeti fenix serijo.
Pridem v trgovino in dobropisa ne morem dobiti ker se ure ni iz Garmina (kot da me to zanima, sam daj mi fenixa doplacam in grem)....ne gre.
Baje mogoce jutri pride ura iz Garmina tako da bom potem lahko vzel fenixa.
Vsaj z vracilom ne komplicirajo ceprav je pac dobropis, ampak zraven te scene sem ze zagonil xy eur goriva in casa, upam da jutri resim zadevo dokoncno in lahk doplacam za fenixa pa da je mir.
Ok si recem naj bo napisem da se strinjam in pridem v trgovino zadevo uredit namen imam vzeti fenix serijo.
Pridem v trgovino in dobropisa ne morem dobiti ker se ure ni iz Garmina (kot da me to zanima, sam daj mi fenixa doplacam in grem)....ne gre.
Baje mogoce jutri pride ura iz Garmina tako da bom potem lahko vzel fenixa.
Vsaj z vracilom ne komplicirajo ceprav je pac dobropis, ampak zraven te scene sem ze zagonil xy eur goriva in casa, upam da jutri resim zadevo dokoncno in lahk doplacam za fenixa pa da je mir.
J.McLane ::
A nima Fenix istega MIPS zaslona? Tisto kar ti iščeš je epix
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci
Z zaslonom bom preživel itak bom že v hervisu fenixa preplačal 100eur po nepotrebnem, ker mi ni komplicirat s tem dobropisom. Sem sprobal 7x sapphire solar pa ni tak polizdelek kot 255, ki ga res ne bi priporočal nikomur. Dejansko ura ni za nikamor.
Čedalje bolj vidim da je Huawei z watch 3 pro in sedaj 4 pro kar nekaj let pred konkurenco, hebe ga samo ekosistem Health app/strava direktna povezljivost in par bonbončkov, ki pa pri garminu delujejo suer. Sploh connect iq katerim deluje in my fitness pall povezava z appom. Po letu in nekaj uporabe je bila še kot nova spredaj safir, ohišje titan, zadaj keramika to lahko uporabljaš do penzije in se ne bo poznalo na ohišju. Večkrat sem udaril v steno pri cekretu v vogal sem mislil da sem uro odpičil-enkrat sem vtrgal pas, obrisal omet ki je padel z vogala in spodaj kot nova.
Sem sedaj naročil, da mi jutri dostavijo v trgovino v našem kraju fenix 7 sapphire solar.
Čedalje bolj vidim da je Huawei z watch 3 pro in sedaj 4 pro kar nekaj let pred konkurenco, hebe ga samo ekosistem Health app/strava direktna povezljivost in par bonbončkov, ki pa pri garminu delujejo suer. Sploh connect iq katerim deluje in my fitness pall povezava z appom. Po letu in nekaj uporabe je bila še kot nova spredaj safir, ohišje titan, zadaj keramika to lahko uporabljaš do penzije in se ne bo poznalo na ohišju. Večkrat sem udaril v steno pri cekretu v vogal sem mislil da sem uro odpičil-enkrat sem vtrgal pas, obrisal omet ki je padel z vogala in spodaj kot nova.
Sem sedaj naročil, da mi jutri dostavijo v trgovino v našem kraju fenix 7 sapphire solar.
Kawhi ::
Jah, mi je res ni jasno zakaj si šel menjat. Sem bil par le s Fenixom (3 in 6), pa sem 6 prodal in šel na Huawei, pa res nič ne pogrešam. Tudi na eco system se navadiš...
Egidij88 ::
Čimmanj polnjenja ti želim...zna biti nadležno
Kateri huawei imas?
Jah, mi je res ni jasno zakaj si šel menjat. Sem bil par le s Fenixom (3 in 6), pa sem 6 prodal in šel na Huawei, pa res nič ne pogrešam. Tudi na eco system se navadiš...
Kateri huawei imas?
Zgodovina sprememb…
scipascapa ::
Pravkar naročil Watch 5 za 200€ in free poštnino.
https://www.electronic4you.si/samsung-g...
pošljejo v slo?
Kawhi ::
scipascapa je izjavil:
eco system na huawei je disaster....direktna povezava z stravo je nuja.
Zakaj? Kaj je tako slabega? Imaš Route, Segments, Charts (za plavanje recimo: Heart rate, Pace, Stroke Rate, SWOLF, za kolo: Heart rate, Heart rate recovery, Speed, Altitude), Details. Se ne spomnim da bi na Garmimu karkoli drugega gledal. Tudi Power nisem ker nimam senzorja. Je pa res da Huawei nima (vsaj jaz ne vem da bi imel web page tako kot Garmin Connect). Vse spremljaš v appu na telefonu.
Sicer iam tudi sam povezano s Stravo ker primerjam segmente in se grebem za KOMe ;)). To zame s Huawei deluje povsem spodobno, samo heart rate se ne prenese v Stravo, kar pa meni osebno ni pomembno.
scipascapa ::
jaz hočem pogledati vso statistiko na PCju potem...ne na telefonu.
pa kot si omenil HR - STRAVA.
pa kot si omenil HR - STRAVA.
polizdelek kot 255, ki ga res ne bi priporočal nikomur. Dejansko ura ni za nikamor.
a lahko prosim nehaš žalit fr255, samo zato ker imaš ti slabo izkušnjo.
večini dela tako kot je oglaševano.
je pa seveda orto debilno primerjat uro za 250€ z uro za 800€
upam da čim prej dobiš f7x in da ti bo delala, ker jamraš tolk, da si pomoje vsaj za 3/4 teh poplav danes kriv #sarkazem
Sem linkal da nimam samo jaz slabe izkusnje.
Na Garmin uradnih forumih folk opisuje kako sokiran je nad izdelavo, kako updati ne delujejo itd.
Sem vzel Fenix 7 sapphire solar, ekran je se slabše viden. Ampak kot sem rekel ekran bom preživel o ostalem poročam-realno objektivno, da komu pomagam pri odločitvi in ne bo zaveden kot sem bil jaz da je fr255 superioren ;)
Na Garmin uradnih forumih folk opisuje kako sokiran je nad izdelavo, kako updati ne delujejo itd.
Sem vzel Fenix 7 sapphire solar, ekran je se slabše viden. Ampak kot sem rekel ekran bom preživel o ostalem poročam-realno objektivno, da komu pomagam pri odločitvi in ne bo zaveden kot sem bil jaz da je fr255 superioren ;)
Sam poznam še 4 uporabnke fr255, dva sta kupila po mojem nasvetu, vsi super zadovoljni, nihče nima težav, ura vse svoje nalofe izpolnjuje odlično. Najbrž si pričakoval nekaj drugega od ure kot to, kar je.
Razlagaš o updejtih kot da vsak dan pride nov :)
Vse mu gre na organ, on pa kupi 3x dražji garmin...
Ne razumem več tega sveta očitno.
Vse mu gre na organ, on pa kupi 3x dražji garmin...
Ne razumem več tega sveta očitno.
Fenix 7 sapphire solar je danes 4x updatal, sedaj pravi da je up to date.
Update ne pride vsak dan, ce pa sploh ne deluje pa je druga pesem, probaj ne updatat in porocaj ;)
Update ne pride vsak dan, ce pa sploh ne deluje pa je druga pesem, probaj ne updatat in porocaj ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 46377 (3476) | Moivre |
» | Pametna uraOddelek: Kaj kupiti | 2396 (612) | enemon |
» | Katera pametna športna ura ?Oddelek: Kaj kupiti | 11501 (8992) | Sharp999 |
» | SmartwatchOddelek: Kaj kupiti | 3556 (2610) | Jst |