» »

Kuhinjski pult

Kuhinjski pult

GregiB ::

Nisem našel podobne teme, odpiram novo...

Obnavljam kuhinjo in iščem proizvajalca kuhinjskega pulta (furnir / oblečen les)
Izbira je velika, imam pa problem... Poleg kuhinjskega pulta standardne širine iščem pult, ki bi mi v celoti pokril kuhinjski otok. Zdaj imam otok pokrit s dvema pultoma, a pri stiku prihaja do problemov (luknje, zatekanje ipd.) Zato iščem v kosu... Torej, pozna kdo izvajalca, prodajalca, proizvajalca, ki izdeluje furnir pulte večjih širin? Konkretno iščem pult 145cm x 124cm x 3,5cm (višina, ki je lahko tudi drugačna)...

Thx...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

bm1973 ::

Vsak lokalni mizar...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Zvezdica27 ::

vsak malo bolj resen mizar... kaka velika lesna delavnica...

zz

mancini ::

Na enak način kot se spoji kotni pult.
Eni uporabijo alu profil ali pa z okovjem oz šraufi pod pultom.
Poglej si kaj ti je lepše in poveš mizarju kaj hočeš

garrv ::

OK, ti bom povedal po domače. Lahko naročiš cel pult direktno pri Egger, dobava iz AUT, samo formati so standard 410 cm * 60 cm, 410 * 65, 410 * 92 in 410 * 120 cm. Cena je kar konkretna, plus za tvoj dimenzijo velik odpada, pri spojih bo vseeno reža.
Najboljša rešitev je sledeča: Kupiš surovo iverico debeline 38 mm, (35 mm mislim da ni na trgu ), dimenzije so 2800 mm * 2070 mm * 38 mm, nanjo nalepiš melapan / iveral / furnir, dimenzije od Eggra so 2080 * 1310 *0.8 mm
za večino dekorjev, novi 2026 dekorji so format 3050 * 1310 * 0.8 mm, obstajajo pa tudi XL formati 2,790 x 2,060 x 0.8mm.
Torej, surova iverica 38 mm debeline, nanjo se nalepi furnir, pol se vse skupaj odreže na tvojo dimenzijo in zarobi. Profi mizar to naredi tako da izgleda kot po meri naret pult direkt iz fabrike. Ker imaš po širini glih še malo lufta ( 124 cm od 131 cm ),
lahko gor nalimaš glih karkoli od Egger kolekcije, dekorjev imajo najmanj200 +
Povej kakšen dekor želiš pa ti javim nazaj ali ga imamo na zalogi, s tem mislim konkreten dekor, ne samo bel / črn / hrast ker ima Egger recimo samo za belo barvo vsaj 10 odtenkov, sive 17, hrastov imamo tolko da jih ne znam naštet...
Aja očitno rabiš otok + standard pult okrog kuhinje, povej še potem koliko metrov je standard pulta, se lahko porabi to iz ostankov za otok.
Glede na moje izkušnje, komplet kuhinja Dan Kuchen je price / performance, za pulte vprašaj v Lesoprodukt.

borisk ::

midva sva se na koncu odločila za kompakt ploščo namesto iverice, prvič zaradi tega, ker sva hotela vtopljeno ploščo in korito, drugič zaradi trajnosti. plošča je 310 x 120 v enem kosu, vlaga ji ne more nič, je pa tudi od eggerja.

Pinturicchio ::

garrv je izjavil:

OK, ti bom povedal po domače. Lahko naročiš cel pult direktno pri Egger, dobava iz AUT, samo formati so standard 410 cm * 60 cm, 410 * 65, 410 * 92 in 410 * 120 cm. Cena je kar konkretna, plus za tvoj dimenzijo velik odpada, pri spojih bo vseeno reža.
Najboljša rešitev je sledeča: Kupiš surovo iverico debeline 38 mm, (35 mm mislim da ni na trgu ), dimenzije so 2800 mm * 2070 mm * 38 mm, nanjo nalepiš melapan / iveral / furnir, dimenzije od Eggra so 2080 * 1310 *0.8 mm
za večino dekorjev, novi 2026 dekorji so format 3050 * 1310 * 0.8 mm, obstajajo pa tudi XL formati 2,790 x 2,060 x 0.8mm.
Torej, surova iverica 38 mm debeline, nanjo se nalepi furnir, pol se vse skupaj odreže na tvojo dimenzijo in zarobi. Profi mizar to naredi tako da izgleda kot po meri naret pult direkt iz fabrike. Ker imaš po širini glih še malo lufta ( 124 cm od 131 cm ),
lahko gor nalimaš glih karkoli od Egger kolekcije, dekorjev imajo najmanj200 +
Povej kakšen dekor želiš pa ti javim nazaj ali ga imamo na zalogi, s tem mislim konkreten dekor, ne samo bel / črn / hrast ker ima Egger recimo samo za belo barvo vsaj 10 odtenkov, sive 17, hrastov imamo tolko da jih ne znam naštet...
Aja očitno rabiš otok + standard pult okrog kuhinje, povej še potem koliko metrov je standard pulta, se lahko porabi to iz ostankov za otok.
Glede na moje izkušnje, komplet kuhinja Dan Kuchen je price / performance, za pulte vprašaj v Lesoprodukt.

Naredi točno tako, pulta takšne širine ne dobiš, zato se zlepi dvojna debelina iverke + ultrapas.

iKst_ ::

Jaz sem pri telih kupil masivne hrastove plošče, pa sem potem sam naredil pulte za kuhinjo in otok (220x110cm na otoku).

Lahko ti oni naredijo po merah.

https://masivne-mize.si/

Druga opcija je pa kamen. Greš do kamnoseka, pa ti odreže po meri.

feryz ::

Sem bil zadnjič pri enem možu, ki si je naročil tako mizo, kot so na teh slikah. Za man cave.
Debela, masivna, orenk kovinsko podnožje.
Vse ok, le ko je bilo treba hudiča spraviti v bajto, se jim je začelo kolcati. Placa za manevriranje malo ali nič, miza pa 450 kil težka. 10 ljudi se je matralo kot žvali, komaj jim je uspelo.

iKst_ ::

Hrast ima cca. 750kg/m3. Tale pult od OPa bi tehtal okrog 50kg, če sem prav poračunal.

bm1973 ::

iKst_ je izjavil:

Druga opcija je pa kamen. Greš do kamnoseka, pa ti odreže po meri.

Pri tem je treba paziti, da je nosilnopst elementov primerna za večjo težo.

Cena je pa x5 ;).
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

feryz ::

Spet si takoj na 300 kil. Če hočeš, da je kaj od kamna.
Za nas je idealen. Ker pulta res ne šparamo. Od odlaganja vrelih posod nanj, do rezanja in nabijanja po njem.
Neuničljivo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tipska kuhinja vs Mizar (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
989906 (6034) Utk
»

Izdelava pisalne mize!

2411912 (1622) korenje3
»

Kje kupiti kuhinjski pult 28 mm?

122739 (2310) BaTeMaN
»

Kuhinje lesnina

4516510 (14880) luka222
»

Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )

6231126 (28615) root987

Več podobnih tem