Forum » Kaj kupiti » Samsung Gear in iPhone
Samsung Gear in iPhone
ncop1 ::
Zdravo,
Zanima me ce kdo iz prve roke ve kako se obnese Samsung Gear S3 ali Sport v kombinaciji z Apple iPhone. A se veliko funkcionalnosti izgubi?
Bral sem po netu da dosti aplikacij ne dela, da se crasha itd. Kaksne so vase izkusnje.
Zanima me ce kdo iz prve roke ve kako se obnese Samsung Gear S3 ali Sport v kombinaciji z Apple iPhone. A se veliko funkcionalnosti izgubi?
Bral sem po netu da dosti aplikacij ne dela, da se crasha itd. Kaksne so vase izkusnje.
dj_uro ::
Sam sem presedlal iz SGS7 EDGE in GEAR 3 na kombinacijo ishit X in GEAR 3, uporabljam pa še Apple watch 3
Kar sem opazil je, da ne dela SMS aplikacija na uri, čeprav prejete SMSe lahko normalno prebereš.
Prav tako ne prikaže slik kontaktov.
Edina slabost, ki jo sam vidim v kombinaciji Samsung-Apple je, da če aplikacija GEAR na ishitu ne dela v ozadju se prekine povezava z uro.
Ostalo dela normalno;
Kar sem opazil je, da ne dela SMS aplikacija na uri, čeprav prejete SMSe lahko normalno prebereš.
Prav tako ne prikaže slik kontaktov.
Edina slabost, ki jo sam vidim v kombinaciji Samsung-Apple je, da če aplikacija GEAR na ishitu ne dela v ozadju se prekine povezava z uro.
Ostalo dela normalno;
vw-klub.si
Se pravi vsaj za sport tracking jo lahko potlej normalno uporabljas.
Kaj pa notifications pa te zadeve?
Kaj pa notifications pa te zadeve?
DjTonic ::
Osebno, sem mnenja, da Android in Apple ne gre 100% skupaj testirano v preteklosti. Tako, da, če imaš iPhone raje kupi Apple uro in bo vse b.p. Android je čisto druga pesem.
dj_uro ::
da, sport tracking deluje normalno; koraki, srčni utrip ipd... - seveda, kar jaz uporabljam... obstaja možnost, da kaj ne deluje, kar bi ti uporabljal..ne vem
Notifications delujejo enako kot pri Samsung telefonih... spet tisto, kar jaz uporabljam...
Notifications delujejo enako kot pri Samsung telefonih... spet tisto, kar jaz uporabljam...
vw-klub.si
Apple watch mi ni vsec. Pac ne kores odgovarjat na smse in klice. Ampak e je samo to potlej mi je ok :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Kaj kupiti | 192325 (2626) | Laki_laik |
» | Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45414 (2513) | Moivre |
» | Par vprašanj okoli Apple Watch...Oddelek: Mobilne tehnologije | 6749 (1745) | gregor_m |
» | Samsung predstavil Galaxy S8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 41927 (32056) | Mare2 |
» | Applove novosti: Smart Watch, iPhone 6 in iPhone 6 Plus, Apple Pay in iOS 8 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 104842 (93940) | amacar |