Forum » Loža » ChromeCast in VOYO?
ChromeCast in VOYO?
nooby ::
Ziv.
Če kupim ChromeCast 2 za TV ali se bo dalo normalno gledati VOYO vsebine(imam naročnino)?
Lp
Če kupim ChromeCast 2 za TV ali se bo dalo normalno gledati VOYO vsebine(imam naročnino)?
Lp
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
tadejkan ::
Voyo na žalost ne podpira Chromecast :/ Mogoče je kakšen workaround, ampak ga ne poznam.
Lahko seveda cast-aš celoten ekran tablice/telefona, ampak tisto ponavadi ne deluje tako dobro (+ manj smiselno je, ker ne moreš hkrati uporabljati tablice/telefona in več baterije porabi). Mogoče če bi poskusil cast-ati iz PC-ja, hm.
Jaz gledam na TV tako, da imam eno od (nekaj let starih) Philipsovih pametnih televizij, ki ima Voyo vgrajen. Sicer deluje, je pa vmesnik (celoten, ne samo Voyo) tako počasen, da te mine .. :/
Za druge namene (YouTube, ogled fotk iz Google Photos, itd) pa je Chromecast zakon.
Lahko seveda cast-aš celoten ekran tablice/telefona, ampak tisto ponavadi ne deluje tako dobro (+ manj smiselno je, ker ne moreš hkrati uporabljati tablice/telefona in več baterije porabi). Mogoče če bi poskusil cast-ati iz PC-ja, hm.
Jaz gledam na TV tako, da imam eno od (nekaj let starih) Philipsovih pametnih televizij, ki ima Voyo vgrajen. Sicer deluje, je pa vmesnik (celoten, ne samo Voyo) tako počasen, da te mine .. :/
Za druge namene (YouTube, ogled fotk iz Google Photos, itd) pa je Chromecast zakon.
nooby ::
Se mi je zdelo da nebo nic iz tega..
Hvala za odgovor. Lp
Hvala za odgovor. Lp
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametne televizije niso tako pametna zamiselOddelek: Novice / Zasebnost | 8262 (5847) | link_up |
» | chromecast 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13451 (8347) | lojzze1 |
» | Netflix osvojil Slovenijo in svet (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 101752 (78305) | Tr0n |
» | Kako bi najlažje gledal YouTube na TV? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12914 (10279) | tebodi |
» | Netflix prihaja k našim sosedomOddelek: Novice / Ostale najave | 10862 (8627) | hojnikb |