» »

Mediaorbis

Mediaorbis

kajetan ::

Ma kdo izkušnje s to firmo?

KDO SMO
Digital Mediaorbis d.o.o. vključuje celotno tržno dejavnost, ki je v prvi vrsti preko medijev odgovorna za optimizacijo in učinkovitost oglaševanja posamezne stranke na najbolj produktiven način. Poleg oglaševanja v medijskem prostoru, ki vključuje zvočno-vizualne vsebine, radijski in televizijski program ter medij v tiskani obliki, online in odprti medij – elektronska publikacija, uspešno in aktivno sodelujemo tudi v samem oglaševanju skozi organizacijo različnih dogodkov in promocij, ki produktivno predstavljajo izdelek in storitve določenega podjetja.

je to za kaj ali je boljše denar kam drugam vložiti za promocijo podjetja? Hvala.

Računajo pa okol 200EUR na leto.

V bistvo je v zadnjem času dosti podobnih ki nonstop gnjavijo da bodo naredili spletne strani in oglaševali pa se kar izgubiš v tem.
  • spremenilo: kajetan ()

feryz ::

Jaz jih imam. Tako je, kot praviš. Zmečejo ti na kup gore printov iz Google analytics, nakladajo kot zmešani, poberejo denar in naredijo nič.
Izogni se jim na daleč. Jaz sem jim prepovedal, da me še kdaj pokličejo, kar pa jih ne ustavi.

In ja, ogromno je podobnih, kvazi pospeševalnih firm, ki ti bodo prinesle milijone. Kao.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Outbrain kupil Zemanto (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
13443545 (34029) thramos
»

Spletna stran

Oddelek: Loža
366221 (5279) SeMiNeSanja
»

Prikriti spletni prodajalci na forumih (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
699197 (6527) Ziga Dolhar
»

Francija prihodnje leto bržkone obdavčuje spletne oglase

Oddelek: Novice / Ostale najave
3511214 (10303) poweroff

Več podobnih tem