Forum » Na cesti » Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI 2004
Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI 2004
Bezukhoff ::
Živijo,
si lasti kdo omenjeni model avtomobila? Zanimajo me vaše izkušnje, kaj je pokvarljivo, status motorja, etc, etc, ker bom verjetno vzel tale letnik.
si lasti kdo omenjeni model avtomobila? Zanimajo me vaše izkušnje, kaj je pokvarljivo, status motorja, etc, etc, ker bom verjetno vzel tale letnik.
Scorpia ::
Pri tej starosti in se dizel, je vprasljivo kaj se ne bo pokvarilo. Drugace so v tem obdobju imeli neke tezave, z crpalkom, oziroma s samim sistemom vbrizgom goriva.
Ce ze, raje vzemi bencinarja, bo bolj prijazno za vzdrzevanje in sploh za tvojo denarnico.
Ce ze, raje vzemi bencinarja, bo bolj prijazno za vzdrzevanje in sploh za tvojo denarnico.
////
borutzi ::
Jaz imam 1.6 bencinarja 2005....samo redno vzdrževanje.....je pa res da ni najbolj varčen
r3dkv1c4 ::
Jaz imam 1.6 bencinarja 2005....samo redno vzdrževanje.....je pa res da ni najbolj varčen
Varčen je toliko, kolikor ga pritiskaš.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!
Bezukhoff ::
V bistvu je tale zadeva od prvega lastnika, fajn ohranjena, redni servisi, mali in veliki, menjane določene potrošni material, tako da i'll probably take my chances, in ga vzel ter zgonil do smierte.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi avtoOddelek: Loža | 4849 (3630) | bambam20 |
» | Prvi avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 28649 (24451) | krneki0001 |
» | Kateri avto kupiti do 8000€ (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18421 (16439) | Unknown_001 |
» | avto za avtocesto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 29840 (25695) | D3m |
» | Benz na rezervi zadni kilometri kako jih prevozit ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10906 (8388) | gokky |