» »

MP3 predvajalnik INNOVISION?

MP3 predvajalnik INNOVISION?

overman ::

Ce pogledate na rolan pod mp3 predvajalniki potem boste nasli predvajalnik za 8 cm cd-je. Ce3na je 19 000. Zanima me kaj vi mislite o tej napravici. Meni se zdi ful dobra stvar in jo nameravam kupiti, rad pa bi slisal vase izkusnje oziroma mnenja.

jerry2000 ::

Izogibaj se je na daleč! Kupil pri Mlacomu, zvok je prepotiho ali škriplje, ob tresenju preskakuje da je kaj. Sem vrnil in dobil denar nazaj!

Baahhh

Raje kupi Philips Expanium mp3 za 8cm CD-je, je pol manjši (ene 9 X 9 cm!) in ima zvok jasen in lahko tako naglas, da te bo bolela glava, ne preskakuje, tudi če ga treseš še pa še :-) Zakon! Je pa še enkrat dražji res!

Jerry

Zheegec ::

Imam Aiwo (Big-Bang BTC) za 29K in zadeva rula! Ima Sonyjev G-protection in mi še niti enkrat ni "zaštekal". Zvok je super. Samo slušalke so malo neudobne, se bo treba navadit:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

overman ::

A ve kdo se za kaksen taksen plajer? Jaz bi rabu eno malo cenejso varjanto.

jerry2: saj sem bom poskusil izognit-sem pa bral test, kjer ga kar hvalijo....

jerry2000 ::

Aiwa po mojem ni tako majhna za 8cm CD ali pač?

Kar zadeva da se izogneš, zaradi mene se ni treba, ampak to, kar sem dobil, ne bi smeli prodajati. Tako bednega zvoka še nisem slišal tako potiho v življenju! Pa niso blike slušalke ali plošča. Nekatere plošče so kar preskakovale. Ne izključujem da je bil defekten, ampak potem pošteno... Pa proti Philipsu je 2 X večji.

Jerry

overman ::

Ok jerry hvala-nebom rajsi nabavu zadeve:8) A ve mogoce kdo za kako stran kjer je test teh 8 cm mp3 playerjev? A ve se kdo kje se dobi ta philips? hvala za vse odgovore:D

mchaber ::

SAm mam ta player pa je čist OK, sam priporočam, da si nabaviš še ene slušalke, ker te ki so zraven so ZANIĆ!

Kar je jerry napisi ni čist res, ne poskakuje cd zelo, ampak že dvakrat mi je "ponorel"(sledilni laser je kr drsel v eno smer, pol sm dal baterijo vn in not nazaj pa je blo čist isto.Pol sm pa vzel baterije vn in jih nasledin dal dal not pa blo OK), skratka malo je čuden vendar za svoj denar opravi svoje delo kot se šika(pa ne pozabit nabavit še nekaj CD-RWjev, če hočeš met kaj muzke. Na Priložen CD sem spravo43 pesmi...

Zheegec ::

Aja, sorry, sem spregledal da kupuješ 8 cm CD player;((
Ta Aiwa je pa za malo večje CDje :D Važno da gre v žep0:)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zheegec ::

Mchaber: CD-RW naj ne bi bili priporočljivi za discmane, saj se lahko pojavijo problemi. Tako vsaj priše v veliko manualih:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

overman ::

mchaber a mi lahko prosim napises dimenzije tega predvajalnika (dolzina sirina visina), ker vsi pravijo kako je velik. Saj slusalke pa bi si pol ze neke druge nabavu... Kako pa je kaj koncna izdelava-a je stvar kvalitetno narejena?

A ve se kdo kje v sloveniji prodajajo 8cm mp3 predvajalnike.

hvala za odgovore....:))

mchaber ::

Velik je 10×9,4 cm

Glede vzdržljivosti..., ko ga človk pogleda, misli da je krhek, samo ko ga imaš v rokah, ugotoviš da je kar toga zadeva (govorim seveda o tem Mp3 playeru, da ne bo pomote:) )

dexter_II ::

Alterna prodaja freecom beatman II, sam ne vem kok je dnarja. Verjetno kar velik, zunaj ga pa dobis za 70EU. Po moje se ti splaca v kako trgovino v Avstrijo.

Jest ga mam,verzija I, ene rw-je spila OK (smartbuy-a preskakuje:\ ), ni za aktivno sceno tko za naokoli pa je. Je pa vreden zvok, ki ga dobis pa se zraven original dobis Sennheiser slusalke.

Se mi zdi, da je manjsi od tega Philips-a.

jerry2000 ::

Philipsa sem kupil v Cosmos v Avstriji... Prav tako če daš Philipsa poleg Innota vidiš, da je Inno 40% večji od slednjega.

Philips dobro dela, če te veseli preskakovanje in če glasnost ne daš več kot 10-15 (od 30), potem pa se zvok popači. Imam dobre slušalke, tiste ki so zraven, so res zanič...

Philipsu lahko nadgradiš firmware, pa še nekaj drugih lepih lastnosti ima (deluje kot polnilec in ti napolni 2 X AAA baterije ki so notri)...

Malo denarja je v tem primeru malo (potiho) muzika...

Jerry

mchaber ::

Včeraj sem na Inno-tu sprobu ene noname CD-RWje, pa ni nč poskakoval(kupil sm jih v BoFu) in sem še bolj zadovoljen z njim.

overman ::

Kako pa je pri tem InnoAx z izpisom imena pesmi? A ce jaz na cd posnamem neko muzko-vsaka ima pac svoje ime, a mi potem predvajalnik tudi izpise ime datoteke (npr. track 01 ali prezioso-....)?
Vidim da je stvar pri mlacomu precej pocen: predvajalnik=16200+ 10cdr=2220+ene boljse slusalke=ca.5000=====ca.23000.

iskra ::

zvok se popači zaradi prešvoh baterij - moje izkušnje. če zna kdo taljansko naj podgleda tole

to je trgovina u stari gorici u italji in majo še kr te robe samo pobrskat je treba in pohitet da te evropska unija ne prehiti z vračilom davka. enga tipa sm k je pr njih kupavu sm prašu (že kako leto nazaj) in je reku d je ful zadovoljen ...

overman ::

Sem nabavu ta predvajalnik innovision. Mogoce da imam sreco, ali pa so nekateri ludje res tako zahtevni. Jaz sem popolnoma zadovoljen! Stvar je , delizdelana kvalitetnouje brez problemov-niti 1x mi ni muzika "zastekala".Le tipke na playerju so mogoce malo preplasticne. Zaslon je lepo citljiv zvok je super:D . Tiste slusalke, ki so zraven so pa res za v smeti;( . Zdaj poslusam muziko z enimi lenco slusalkami, bi pa rad nabavu nekaj novega. Zanima me katere slusalke mi priporocate tja do 5kSIT? .....mislim da za 16000 res nebi mogel dobiti nic boljsega.... hvala za odgovore:8)

jRk0 ::

jaz ga mam trenutno od bratranca sposojenega in sem cisto zadovoljen s tem innotom!

baterije ful dolgo zdrzijo, preskakuje mi nene nic pa vse lepo spila, kar dober zvok.

slusalke so seveda za v smeti, ki so zraven:) mam svoje Panasonic in spilajo super.

edino ena napaka, ki se pojavlja:
ocitno je remote neki cudn in vcasih se glasba izklopi in zace cd noter vrtet z nenormalno hitrostjo, da se kar celi player trosi! iztaknes in vtaknes nazaj remote pa je resen problem. ampak to se zgodi res samo vcasih.

sem tudi skejatl s tem playerom pa ni blo problemov pri anti shocku.


morda manjka le se osvetlitev zaslona ponoci, ampak za to ceno to pozabim:)
You fuck up once, you loose two teeth.

jerry2000 ::

Potem je bil pač moj defekten, tudi to je mogoče. Meni tudi ni žal, ker je Philips 40% manjši od Innota, kar mi pride pa prav, da ga dam v žep.

overman ::

zdaj sem nabavu se slusalke od sennheiser-a in sem res ZELO zadovoljen. Sicer so slusalke bile 7000:8) ampak jih bom uporabljal tudi kje drugje. Zvok pa je zdaj res spica!;)

Dusan_83 ::

Mi lahko prosim kaksen lastnik tega playerja pove, ce morda podpira RANDOM (nakljucno izbiranje) funkcijo predvajanja pesmi? A sta polnilni bateriji prilozeni? Pa zanima me se, ce v primeru, da MP3 komad ne vsebuje ID3 taga, izpise ime datoteke. Hvala za odgovore

mchaber ::

Podpira Random, ma priloženi bateriji in izpise ime datoteke(za zadnje nisem čist 100% sigurn)

overman ::

100% izpise ime datoteke in (ce je) ime albuma, izvajalca,..... Funkcije pa so naslednje: repeat one, repeat album, repeat all, intro scan, random:8)

Dusan_83 ::

He he.. sej za ta random sem vprasal samo zato, ker sem se pozanimal na Mlacom, ce player to fuknkcijo podpira in so mi odgovorili, da je ne podpira. Na netu namrec med specifikacijami to res ni nikjer omenjeno. Sedaj mi je vsaj to razjasnjeno. Hvala.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61175584 (31282) M.B.
»

mp3 player

Oddelek: Kaj kupiti
282378 (1936) OSA
»

kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
604352 (3724) Klemenn
»

MP3 Player (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
525685 (4579) Boky
»

MP3 Discman

Oddelek: Kaj kupiti
261974 (1534) urkoman

Več podobnih tem