» »

MP3 Player

MP3 Player

«
1
2

planetparty ::

Kaj menite o tej naprvi CD-PLAYER WAITEC HIP-HOP MP3

kje se da kupiti pri nas in koliko stane?

iso2000 ::

Sicer ne vem koliko denarja si pripravljen odštet, vendar se dobi sedaj pri nas od samsunga ena kar solidna zadevica - do 480sec. antishocka, psvetljen zaslonček na daljinčku in na sami napravi. Cena je ca. 45000 - sem dobil nek katalog na dom. Firm, ki prodaja je pa iz Maribora.
LP

planetparty ::

največ dam 30k, tale waitec nprava se glih giblje okrog 30k, sem gledal teste in je kar ok naprava.
Če pa kdo ve za to ceno kaj boljšega (bolj dobavljivega), mi naj sporoči.

Jaz bom počasi že obupal glede te waitec naprave, ker preprosto se ne da dobiti. Vsi majo na ceniku, ko pa zovem pa nimajo.
Jaz ne vem kaj se grejo ti budali trgovci.

Zgodovina sprememb…

matic ::

robibrk: si ze dobil kaj?

Jaz prav tako isecem nek MP3 player!!! Nekaj cim cenjsega in cim bolj neobcutljivo na shocke.. magari da bi bila zadeva na kaksem spomnskem mediju ala FLASH cardi ipd.

Ogledujem si WAITEC Funky, ki ga imajo baje pri Accordu92, kake bolj primerne zadeve zal ne najdem!!!

Ima kdo kakrsnekoli nasvete!?!?!?!?!?!?
-----------------------------------------
podpis: _____________

iso2000 ::

Creativa Muvo? USB diskec (128MB) z možnostjo predvajanja MP3. Samo za ceno se ne spomnem koliko je. Mislim, da pod 40K sit.
LP

Matwic ::

Jaz se tudi zanimam za Waitecov Hip-Hop mp3 player, toraj a je kdo nasel prodajalno kjer ga prodajajo? Pa naj kdo kaj vec pove o njemu, ali ga ima kdo doma?

Zanimiv mi je pa tudi iRider SlimX 350, samo je problem ker ga ne prodajajo v Sloveniji. A pozna kdo kaksno obmejno trgovino kjer bi se ga dalo dobit? (Narocanje po posti zaradi carine in davka zame odpade)

Macro ::

Jah a nimajo na Power Plusu????

Matwic ::

Na njihovi strani pise da izdelka trenutno ni na zalogi.
A mogoce priporocate kaksen drug mp3 player za podobno ceno?

tha_man ::

Jaz mam že precej dolgo hiphopa. Če vas zanima moje mnenje o zadevi oz. tak mali review si preberte TOLE
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

BaRtMaN ::

Kje bi se pa dalo dobiti 8cm CD-R(W)je? Sem iz Novega mesta, tako da bi mi kakšen net-shop pomagal.

tha_man ::

Jaz sem CDR preko neta že nabavu tu: www.zelinka.si

Ne vem pa če majo tud RWje... te sem vidu na Mlacomovem ceniku.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

BaRtMaN ::

Hvala! Zdej pa če še kdo ve, kje bi se dalo kupit Tegale Waitec Hip Hopa. V Belbledu na ceniku ga nimajo, za vozit se mi zdi brezveze zarad enega samega artikla, v PowerPlusu pa ni na zalogi.

tha_man ::

> V Belbledu na ceniku ga nimajo, za vozit se mi zdi brezveze zarad enega samega artikla

Hmm, si pomislu na telefon? ;)
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

matic ::

Kaj pa tole?
MP3 predvajalnik Creative NOMADŽ MuVo - USB Drive 128MB

Ma kdo kaka priporocila kake nasvet glede tega?! Ker meni je tole dost bolj vsec, ker je sama zadeva total antishock, jaz pa rabim nekaj takega.. za booardanje, sekjtanje, tek, itd. >:D
-----------------------------------------
podpis: _____________

iso2000 ::

Vem, da nima nobenih nastavitev glede zvoka (basi, treble itd.), pa da se lahko obnaša kot navaden usb disk. Pa da moraš ene orenk slušalke kupit, da ti bo dobr špilal. Je pa resnično popolnoma neobčutljiv na rtesljaje, pa še zelo majhen.
LP

matic ::

To bo zame!! >:D
-----------------------------------------
podpis: _____________

Blisk ::

Jst sem gledal od IRIVER MP3 I-350, zgleda dobra zadeva.
Sam pr nas ga ni za dobit.

Matwic ::

Jaz sem si zdaj omislil iRiverja (cena 40.000, pac sem se odlocil da mi Hip-Hop ne odgovarja -8cm CDji ne morejo hraniti kaj dosti 256kbps mp3jev, kar pa je dovrsen del moje zbirke) in moram rect, da kaj takega nisem pricakoval od mp3/cd playerja. Stvarca podpira WinAmp playliste, ASF, MP3, WMA, Audio CD. Ces nekaj tednov(ko bodo izdali nov firmware) boste lahko predvajali tudi OGG saj se iMP-350 da nadgradit (novi firmware dobite na strani podjetja). Najbolj presenetile so me slusalke saj so prav dobre (niso odlicne so pa dobre) v nasprotju z nekaterimi drugimi, ki jih dobite pri drugih playerjih.

Kupil sem ga pa prek malih oglasov tukaj na Slo-Techu, edina slabost pa je da je "uvozen" iz USA, kar pomeni da so z garancijo tezave, prav tako je potrebno kupiti nov napajalec ker prikljucitev napajalnika za amerisko omrezje na 220V ni dobra ideja.

tha_man ::

Heh, iRiver je pač najboljši MP3 player, zanj bi še jaz riskiral priročno majhnost hiphopa :) Ko bi se ga vsaj dobilo pri nas po "uradni" poti... Problem je le da bi naši vrli prodajalci nedvomno nabili njegovo ceno na kakih 60 čukov ali še kaj čez...
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Blisk ::

I- RIVER prodajajo tudi na Maðarskem, u Nemčiji in Španiji, sam je cena full zasoljena.
Zanimal sem se na maðarskem in bi me pršu brez carine 70.000 SIT.
Obstaja pa tudi nov model MP-400, ki je pa absolutno špica med vsemi MP3 playerji.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Blisk ()

azeed ::

no.. če ostanemo pri ne-cdjski varjanti kot je creativov muvo. obstaja kaka cenejša varjanta pri nas?
You gotta say YES to another excess!!!

Switch ::

Na netu sem kar precej iskal, pa nisem nič našel. Ali se da mogoče dobiti kakšen player (lahko tudi avtoradio), kamor bi le vtaknil USB ključ. Vtakneš USB ključ, predvajalnik pa ti ga predvaja. Se pravi USB ključ namesto CDja ali kasete:D Ali je mogoče kdo kje kaj podobnega opazil?

Dusan_83 ::

Kaj pa pravite o "novem" mp3/cd playerju, ki ga prodajajo pri Comtronu?
Dobis pa vse poleg: akumulatorje, polnilec, avto polnilec, adapter kaseto za avtoradio. Podpira ID3 tage, ima dovolj antishocka (400s). Cena pa okol 15000 SIT.
Ga ima ze mogoce kdo? Pa kako se mu zdi? A je prevec plasticen?

Potem pa se pri Mlacomu prodajajo Inno AX mp3/cd player na tamale CDje. Ima pa tudi prakticno vse, razen da ne dobis poleg toliko kot pri Comtronovem. Cena je pa 20000 SIT. Ima morda kdo ta model? Pa kako se obnese?

Boky ::

Tale zadevca pri conmtronu se tudi meni zdi zanimiva in ima vse kar rabiš(vsaj jaz), le svinjsko poceni se mi zdi. Zato tudi mene zanima ce je kak hakelc kje?
Razen tega sem nekaj podobne ga zasledil v reklamah z Interšpara! Ve mogoče kdo kaj več o tem?

BaRtMaN ::

Hja, proizvajalec Sound X je res zelo znan in priznan. (NOT)

- Dolgi čas predvajanja:CD 5ur, MP3 7 ur

Tole je zelo malo, ker moja 2 leti stara Aiwa zdrži 15 ur za normalne audio CDje.

Dusan_83 ::

Jah no... verjetno je to kaksna korejska zadeva. Nikjer na netu pa ne najdem podatkov o tem playerju.
Meni je glavno, da prebavlja vse tipe MP3jev. A Interspar tut prodaja ta MP3 player? Po kaksni ceni pa? Ker je namrec znano, da Interspar prodaja tut Comtronovo robo. Ce bo kdo imel priloznost preizkusiti, naj prosim napise, kako se mu zdi.

Aja se glede trajanja baterij: pri teh mp3 playejih je itak skoraj pri vseh cas okol 6-10 ur. Odvisno tut al se uporabljajo navadne baterije al akumulatorske. Moras tut racunat, da mu displej oz. prikaz tagov nekaj vec pobere.

BaRtMaN ::

Maš prav, ampak vseeno je konstantno vrtenje audio CDja bolj požrešno kot pa CD v mirovanju in prikaz taga pri MP3ju.

iso2000 ::

Saj ta nove aiwe ob prižgenem EASS tudi ne vrtijo ves čas CD-A diska. Podobno kot pri MP3-playerjih na CD-je. Sam imam Aiwa XP-Z3 (na 8cm CD-je) in je zelo ok stvarca. Sam je drago... (ca 60K sit). Je pa zvok zelo dober, pa antišok je tudi zelo zanesljiv.

LP

OldSkul ::

Jaz imam Rio500 oz. Sonicblue500, ki pa je že starejši model ampak caruje in tudi ima podporo za smartmedia kartice.Če bi jih prodajali v Slo. bi jih priporočil, tako pa je treba iti v Ameriko.

MaX ::

a je že kdo kupil ta sound x mp3 predvajalnik?

Nekaj takega grem jutri kupit, pa me zanima, če se ga splača vzet... Uporabljal ga bom pa v avtu, tako, da ni problema zaradi kratkega predvajanja...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MaX ()

Tero ::

Heh. Tudi jaz mislim it tole kupit te dneve.. (sound x) Samo kolikor vidim na comtronovi strani pise da izdelek ni v zalogi.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Dusan_83 ::

Jaz ga v torek v intersparu nisem vec dobil. Po besedah prodajalca so jih od prejsnjega cetrka prodali 50 komadov. Na comtronovi strani jih tudi ni vec. Ce kdo morda ve, kje bi jih se imeli, naj sporoci.

Tero ::

OK ta sound x majo se v comtronu smao enega in ta je moj! :D
Kupo se ga nisem... grem ga bolj pol. Ampak ko sem gledal škatlo je vse napisano v slovenščini??!??8-O
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Boky ::

Tero obvezno poročaj, kako se stvar obnese(če ga boš še dobil seveda :D )!

matic ::

jest sem kupil funky od Waiteca in je full vredu zadevca! V bistvu sem tut presenecen na kvaliteto, ker sem mislu da za tak dnar in to, ne da bo samo plasticno, ampak sploh tko grozno narejeno.. Palsticen vseekakor je, samo je (za1x) ull kvalitetno narejno, dost kul nalaga pesmi in bere CDje, fanxy dalinc jezraven.. edino mal bedno mi je saltanje mp3jev, ker jih moras kar po vrsti in ce jih mas 200 potem to ni kul, samo nisem se nasuderal vsega, tko da lahko da je kaka varka!! Kvaliteta zvoka je tut full vredu in prilozene slusalke tut!

Skratka za ta $$$ sem presenecen in zadovoljen!
-----------------------------------------
podpis: _____________

Groovy ::

mam HIP-HPPA ze kako leto in pol... Vse dela QL, nikoli se nisem pritoževal nad njim. Vredi je ker je majhen, letos pa ko sem zasledil še 8cm RWje je zadeva BOMBASTIČNA!
Ne vem kaka je cena, ampak zadeva dela tak ko treba!
I am the captain of my soul

Tero ::

Ok jaz tale x-sound imam..
Najprej da opisem subjektivno:
Jaz lepo prinesem škatlo domov in ga vzamem vem... Priklopim samo adapter na vtičnico in probam vklopit, si dam slušalke na ušesa in mislo sem da sem bom razjokal! Zvok je obupen!:'(
No na sreco sem pol preiskusil še "sobne tavelike" slušalke gor priklopit in opazil da je zvok čisto vredu! (nisem prepoznal razlike med tem mp3 playerjem in med zvocno kartico) Torej kdo misli poslušat na slušalkah: OBVEZNO DRUGE KUPIT! Stestiral sem tudi prilozeno kaseto in v avtu je zvok ker vreji( vsekakot boljsi od navadne kasete). Imam pa rahel problem. Namrec prilozene baterije ki naj bi bile polnilne sem hoto dat polnit ker v mp3playerju, vendar nikjer nic ne pise oz. utripa da se kaj polni :\ Poleg tega pa piše da se morajo najprej baterije polnit 24 ur. Zato sem kupil v trgovini alkalne(duraccel).
Hmja kaj naj rečem... Ta mp3 player je vsekakor dober za te denar. Še posebej ko vidiš kaj je vse prilozeno.
Pokaze ti ime mp3 datoteke kot tudi id3tag (to mene osebno moti). Zna pokazat tudi ime mape ce jo imas na cdju... Hmja to je vse kar mi pride na pamet.... Se ma kdo kaksno prasanje?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tero ()

Tero ::

Aja pa še to...
Anti shock sem ker stestiral tako da sem si dal mp3 player v žep in šel s biciklom na Pekrsko Gorco :) In res! niti enkrat samkrat mi ni šteknlo!
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Dusan_83 ::

Ja, glede na to, da teh sound-x mp3 playejev ocitno ni vec za dobiti, sem studiral, da bi kupil Inno AX player na 8cm CDje. Ima morda kdo tega? Cena je okol 20000 SIT. Waitec Hip-hop je cca. 30000 SIT. Na sliki zgleda Inno kr v redu. Moti me edino to, ker gre le recimo za tri ure glasbe gor oz. 6 ur, ce mas v WMA formatu.

Boky ::

Tero kako je zdaj z polnjenjem akumulatočkov v player-u?

Boky ::

Aja,pa kako je z preskokom na recimo 50-ti komad? Moras 50 krat pritisnit tipko naprej?
Zanima me se kako se antishock obnasa pri navadnih cd-jih!

Thanx!

Tero ::

Hmja polnit se nisem dal akumulatorjev... bom pol.
Imas posebno tipko s katero se lahko premikas po mapah. Tak da je priporocljivo da si na cd posnames vec map.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Tero ::

Navadni cd pa se nisem probal ker nimam nobenega-:8)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

garfield ::

Daj si tole poglej: KLIK

matic ::

garfield: samo tale USB DISK 128 MB Boom'N Pro+MP3 Predvajal nikjer ne zgleda da bi lahko tele USB "diske" menjal.. ker to bi blo v bistvu tisto res idealno...
-----------------------------------------
podpis: _____________

AS-Cyrus ::

Js se tut odločam za nakip mp3 ampak takega za 8cm cdje. Kje v Sloveniji bi dobil enega od teh mp3 playerjev:

Philips exp 431
http://www.mp3-heaven.net/Hardware/Test...

Aiwa XP-Z3
http://www.mp3-heaven.net/Hardware/Test...

Freecom Beatman II
http://www.mp3-heaven.net/Hardware/Test...

TEAC MP330
http://www.enkueros.net/mp330.html

Napa MCD-381
http://www.advancedmp3players.co.uk/sho...

Geronimo11 ::

A je mogoče kdo zasledil MP3 player na compact flash (in predvsem CFII+, torej Microdrive)?
Ga že iščem dalj časa, pa so na razpolago samo v čezlužju (preveč stroškov). V Avstiji in Italiji ga ni bilo zaslediti, pri nas pa te itak samo gledajo, kaj bi to sploh bilo.

Torej če je kdo kje v bližini (Slovenija ali sosednje države) zasledil, naj prosim to sporoči.

AS-Cyrus ::

KAj pa minidiski? Kašne so dobre in slabe strani njih?

Dusan_83 ::

A ste videli "novi" Clatronic MP3/CD player, ki je zdaj za 15000 SIT v Intersparu? :D
Meni je ze skozi vitrino u trgovini izgledal tak plastik-fantastik da kr res ni... Sicer pa tudi nemske recenzije govorijo o tem, da ni bogvekako kvaliteten.

Boky ::

A je kdo tale stestiral Mercury -jev prenosni MP3-player, ki se ga da dobit za 19 ksit v Tech trad-u ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Boky ()
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup miniCD playerja

Oddelek: Kaj kupiti
171610 (1465) cvetko666
»

kaj kupiti: mp3 usb predvajalec ali mp3 cd/mini cd prenosni predvajalec?

Oddelek: Kaj kupiti
81607 (1526) Gandalfar
»

kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
604358 (3730) Klemenn
»

Ker mp3 player?

Oddelek: Kaj kupiti
5786 (704) jerry2000
»

MP3 Discman

Oddelek: Kaj kupiti
261979 (1539) urkoman

Več podobnih tem