» »

Hatchback do max 10000 evrov

Hatchback do max 10000 evrov

Hatchback678 ::

Sicer bi raje dal nekako do 8000, 10000 bi dal le za primer res kakšnega hudega hatchbacka a la Mazda 3(2015) kar pa so sanje.

Tako da, je iskani avto hatchback, cena tja do 10000(raje 8000),5 vraten, če se da letnik vsaj 2010, po možnosti 1 lastnik ter pod 150000 kilometrov, sicer sem iskal po avtonetu ampak me zanimajo še kakšni mogoči predlogi, ker sam sem najbolj navdušen nad Mazdo 3 ter Hyundai I30 ampak je malce težko najti pravo ceno za takšne modele.

Tako, da bi prosil za kakšne morebitne predloge v teh rangih, če je le možno.

Hvala!

Isotropic ::

astra, fokus, megane, ceed

jakan123 ::

Ford Focus. Za ne veliko denarja dobiš kar veliko avta :) Sploh, če dobiš kakega nabildanega titaniuma.
Imam Focusa 2011 letnik, 1.6Tdci model. Trenutno 250 000 prevoženih km, nobenih večjih problemov zaenkrat (tok tok na les).

hojnikb ::

tole je kvečjemu zelo drag golf mk5 :)
#brezpodpisa

pegasus ::

Svetujem Imprezo. Se boš vozil naokrog tudi ko bo sneg in bo ves promet obstal. Če ti to kaj pomeni, razmisli.

v resnici za 10k dobiš že nov avto. Recimo kaksno corso.

ali pa za kaksen jurja več že skodo rapid/seat toledo. Dost placa za mal keša.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

šernk ::

pojdi na avto.net in vzami kar ti je všeč. za 10k eur imaš že lepo izbiro rabljenih hatchbackov. Verjemi, da boš tud dobil 101 predlog pa čeprav je samo 90 avtov v tem razredu.

vsi avti so danes po kvaliteti enaki, ker je 90% sestavnih delov v vseh avtih enakih, pol je pa sam še lovljenje kdo ima več čričkov in kdo manj v kabini.

Svetujem Imprezo. Se boš vozil naokrog tudi ko bo sneg in bo ves promet obstal. Če ti to kaj pomeni, razmisli.

pri nas promet obstane zaradi snega preden se začne sneg sprijemat na cesto, tako da če mi daš katerikoli avto in rezerviraš en pas samo zame se bom vozu po 98% slovenije okol brez problema. (ostanejo razni dovozi do hiš). Kot drugo v takem primeru se lahko znajdeš 1x na 10 let, vse ostalo te blokirajo idioti večinoma z 4x4 pogonom, ki zletijo s ceste.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

ripmork ::

Tudi sam po podobnih kriterijih iščem - max 10k, hatchback oz. kompakten avtomobil (nimam potrebe po velikem prtljažniku), da je bencinar, v dobri kondiciji, dobro opremljen in da mi je všeč. Golf mi je precej všeč, edino ceno prekleto dobro držijo :)

vsi avti so danes po kvaliteti enaki, ker je 90% sestavnih delov v vseh avtih enakih, pol je pa sam še lovljenje kdo ima več čričkov in kdo manj v kabini.

velja to za cca 5 let stare rabljene avte? Če je tako, sounds good.

Za 10k ali jurja več sicer že kaj novega lahko dobiš, a z najbolj oskubljeno opremo in švoh motorji. Z dodajanjem želja pa potem zelo hitro cena zraste na 15+,...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

Heavy ::

ripmork je izjavil:

Za 10k ali jurja več sicer že kaj novega lahko dobiš, a z najbolj oskubljeno opremo in švoh motorji. Z dodajanjem želja pa potem zelo hitro cena zraste na 15+,...

Verjetno lahko še kakšne 500€ popusta dobiš oz. vzameš na lizing:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id......
#TeamFelix

rdecaluc ::

Jst ti svetujem da vzameš en avto, ki se ne servisira pri avtotehna vis. Boš kasneje prihranil veliko živcev in denarja :).
Est modus in rebus. ,typos

Miha 333 ::

Volvo V50 1.6D ali D2, letnik 2010 - 2012. Je sicer karavan, a je precej kompakten avto. Poceni in zanesljiv, užitek za vozit. Meni je zakon. Bodi pozoren pri opremi, nekateri so oskubljeni. Npr. glej, da ima tempomat, bluetooth, ... to vidiš že po slikah.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miha 333 ()

koyotee ::

Heavy je izjavil:

ripmork je izjavil:

Verjetno lahko še kakšne 500€ popusta dobiš oz. vzameš na lizing:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id......

Doplačilo za belo barvo 200€. A drugače je brez barve al kako? :))
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Sam še nekako upam na kakšno ugodno varianto Hyundaia I30 ampak so žal hakeljci.

Dobil dokaj ugodno verzijo a nato opazil, da ima troje vrat.

Držijo konkretno ceno tile Hyundaii ter Mazde.

Za Volve sem tudi zagret ampak hatchbacki so žal nad mojim limitom, ki ga sicer lahko pregrešim ampak tega res res nočem, razen za primer kakšnega hude hatchbacka.

Če imate še kakšne predloge kar na plan z njimi :).

GR2 ::

pegasus je izjavil:

Kupovat avto, ki ga izkoristiš parkrat letno (letos izjemoma 8-10x), je meni neumno.
1.6T 200, zjutraj na 100% sigurno 50-60km/h, enkrat mi ni zdrsnil avto, 18,5km v 34min, popoldne sem bil pa že glavni na cesti, 16min, kar ne vem če bom lahko izboljšal celo poleti.

Tisti Audi A3 je pa res eden na 10.000 oz. eden na 5 let.
Ampak pisat, da pije 5,7l je pa retardirano. Če imam s svojim 1.6T 9,6l, bi imel s tem nekje 8,5l. Ampak, ajde, na 7-7,5l se da prit z lahko nogo.

tako kot vsi avti v tem segmentu.

ce hoces prakticen avto za male pare, potem pac vzames rapid/toledo. Vec placa kot golf za manj kesa k polo.
#brezpodpisa

kingsix ::

Ford Focus ali pa Honda Civic.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dacia Duster 1.5 dCi AWD vs. VW T-Roc 2.0 TDI 4Motion (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11926817 (5403) BCSman
»

Pokriti avto ali ne

345620 (4314) Unknown_001
»

Zimske vs. poletne gume (strani: 1 2 3 4 )

16836370 (31267) m0LN4r
»

Avto za pol leta - do 1500 EUR (strani: 1 2 )

8518176 (15070) jalovec09
»

Optimalne dimenzije zimskih pnevmatik (majhne-velike/tanke-debele) (strani: 1 2 )

7121446 (17710) GrimReaper

Več podobnih tem