Forum » Loža » Zajtrk
Zajtrk
Curly ::
kaj izbereš za zajtrk ko imaš samo 2 možnosti: ''nič'' ali ''bombo sladkorja aka. jafa cakes'' ?
[D]emon ::
jaffa cakes, ofc.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vazelin ::
Vazi, si ze utolku kaksen zrezek danes?
veš kaj je čudno. ravno premišljeval sem, če se mi da it do Špara po novo zalogo mesa sedaj pred 21-o uro. Pa se mi ne da.
Danes sem sicer jedel slastno pizzo.
@jaguarka1: a tis una famous varnostnica če prav vem? Ti imaš itak top postavo ne vem kaj te skrbi. Itak si aktivna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
JaGuArKa#1 ::
Eeeee.... a se poznava?
Hvala za kompliment, zanimal me je samo zdravstveni vidik izotonika
JaGuArKa#1 je izjavil:
Eeeee.... a se poznava?
Ne. Lahko ti pa razložim. Hecna zgodba. Malo bo offtopic...
Tam na Verovškovi (tam kjer so une stolpnice od banke) smo že večkrat videli eno res lepo varnostnico (mislim tko lepe in prijazne punce nisem velikokrat videl, res je prekrasna). Smo se s kolegom nekajkrat dobili tam v kafiču pa je debata tekla (tudi) o tej temi (beri: super hot) - moški chat v glavnem. Pa potem še ta kolega reče, da je tudi na FB ena huda varnostnica pa potem malo searchamo FB ob kavi in gledamo fotko yada yada. To je to v grobem. Jaz imam za evente tako ali tako noro dober spomin.
Sicer pa fak. Zmanjkalo mi je valfrute. In sem kupil kilo banan. Pa sem pojedel tri banane za večerjo (poleg jogurta in paštete) in potem grem pogledat da ima banana okoli 80 kalorij god dammit :/ nisem vedel da je ta rumen sadež tako kaloričen. ok, resda so bile te banane bolj majhne in zelene. bi rekel 50 na banano. Ne vem, čudno prebavo imam potem, če se najem banan :/
Za vse haterje bom nalimal screenshot une aplikacije iz iphone ki meri fizično aktivnost.
Zgodovina sprememb…
Moram pa nekaj poudariti...
ne vem ampak tako pod pazduho oz. kjer se človek poti imam občutek, da je drugačen vonj (slabši), kot je bil prej. moram malo pogooglati če je to kak indikator. Imam tak občutek da je pot prej drugače bilo vohati
ne vem ampak tako pod pazduho oz. kjer se človek poti imam občutek, da je drugačen vonj (slabši), kot je bil prej. moram malo pogooglati če je to kak indikator. Imam tak občutek da je pot prej drugače bilo vohati
Zgodovina sprememb…
Tilen ::
Mimogrede, banana, ki ima 80 kcal, je zelo majhna banana. Tri banane so v veliki večini primerov 300 kcal in imajo 40g+ sladkorja. Torej vsaj osem (8) vrečic sladkorja, ki jih običajno dobiš zraven kave.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
potem je bil to čisti fail bo treba po valfruto raje.
o tem govorimo:
https://trgovina.mercator.si/market/izd...
o tem govorimo:
Plus 4 vrečice iz te valfrute. Torej 12 vrečic sladkorja si pojedel samo v tem obroku. :)
ne, banane sem namesto valfrute
sem mislil da ima valfruta manj sladkorja :/
kam sploh dajo 4 vrečke v tisto majhno konzervico
sem mislil da ima valfruta manj sladkorja :/
kam sploh dajo 4 vrečke v tisto majhno konzervico
Zgodovina sprememb…
No, če bi pojedel tri te Valfrute, si še na slabšem s sladkorjem, kot s tremi bananami. Vse skupaj imajo namreč 60 gramov sladkorja. 12 vrečic. :)
mislim da bom raje za večerjo prešaltal na kisle kumare in peso. tisto bo bolj zdravo. pa še poješ tistih kumar lahko neomejeno količino
Zgodovina sprememb…
Zagotovo.
Mimogrede, tudi v "kislih" kumarah je sladkor, da jih ljudje raje jedo in ker je sladkor med drugim tudi konzervans. ;)
Mimogrede, tudi v "kislih" kumarah je sladkor, da jih ljudje raje jedo in ker je sladkor med drugim tudi konzervans. ;)
Zgodovina sprememb…
vidim ja. samo jih moraš pojesti kilo, da je za 3 vrečke
hahaha jaz pa pazim da stresem samo pol vrečke v kofe. potem pa bum en jogurt 3x tolko
hahaha jaz pa pazim da stresem samo pol vrečke v kofe. potem pa bum en jogurt 3x tolko
Zgodovina sprememb…
malo me bega to:
je možno da je tako malo kalorij? dobrih 100 na 100 gramov? Ker to je zame noro dobra novica. Tele pečene zrezke bi jedel lakho like vsak drugi dan Osolim, začinim z vegeto in par stvarmi in vržem v "vok", parkrat obrnem in voila
imam v spominu da je govedina nekje 180
je možno da je tako malo kalorij? dobrih 100 na 100 gramov? Ker to je zame noro dobra novica. Tele pečene zrezke bi jedel lakho like vsak drugi dan Osolim, začinim z vegeto in par stvarmi in vržem v "vok", parkrat obrnem in voila
imam v spominu da je govedina nekje 180
Zgodovina sprememb…
Kaksno vegeto, lepo te prosim. Dober zrezek ne rabi drugega kot sol in morda poper. Razen ce ga imas navado pripravljati well done (oz. temu jaz recem completely ruined) ker potem moras pac z necem zadevi dati okus.
jaz pripravljam completely ruined. oldschool
tuna v oljčnem olju 400 kalorij
tuna v naravnem soku 100 kalorij
tuna v oljčnem olju 400 kalorij
tuna v naravnem soku 100 kalorij
Zgodovina sprememb…
JaGuArKa#1 ::
JaGuArKa#1 je izjavil:
Eeeee.... a se poznava?
Ne. Lahko ti pa razložim. Hecna zgodba. Malo bo offtopic...
Tam na Verovškovi (tam kjer so une stolpnice od banke) smo že večkrat videli eno res lepo varnostnico (mislim tko lepe in prijazne punce nisem velikokrat videl, res je prekrasna). Smo se s kolegom nekajkrat dobili tam v kafiču pa je debata tekla (tudi) o tej temi (beri: super hot) - moški chat v glavnem. Pa potem še ta kolega reče, da je tudi na FB ena huda varnostnica pa potem malo searchamo FB ob kavi in gledamo fotko yada yada. To je to v grobem. Jaz imam za evente tako ali tako noro dober spomin.
Holy moly, 5 let že ne delam na Verovškovi :D
Me pa res zanima, kako ste me našli na FBju. Takrat še nismo nosili našitkov z imeni.
(Se opravičujem za offtopic)
Damn sem šel malo laufat danes (poleg 9 km hoje)
Skor sem se zjokal. Za 1 (EN) km sem potreboval reci in piši 5:14 Če se spomnim da sem šolskega cooperja (2,4km) v srednji laufal pod 9 minut.
Skor sem se zjokal. Za 1 (EN) km sem potreboval reci in piši 5:14 Če se spomnim da sem šolskega cooperja (2,4km) v srednji laufal pod 9 minut.
Sprijazni se s tem, da nisi vec srednjesolec.
avtek ::
Glede na to, da sem temo odprl jaz...Prosim admina da jo preimenuje glede na tvoje poste? :)
TheBlueOne ::
V bistvu ravno nasprotno. Sem si zadal cilj. Do konca leta pod 9 cooper
Do konca leta lahko pade tudi desetka, ce bos tako nadaljeval in nisi bil v startu kaksen totalni ekstrem. :)
Drugace je banana OK za po kaksnem teku. Ko bos zacel bolj basati misicno maso, da bos lahko vedno hitrejsi, so kar kul ideja shaki, kjer dodas kaksno banano, da dobis OH in malo vlaknin.
Midva z mojo se po kaksnem daljsem teku zelo rada razvajama s temi shaki.
- Cisti whey (brez okusa, barvil, samo preciscena sirotka) --> od tu beljakovine
- Banana --> OH vlaknine, naredi fin okus in texturo
- Mleko z cim manj mascobe --> boljse kot voda :)
- Kakav, orescki, suhe slive --> zelezo, vitamini omega mascobe
Narediva zelo gosto. Poglej na youtubu se Scoobys Poobars. Smo jih vcasih delali, ko smo bili se bolj zagreti. :)
c3p0 ::
SmeskoSnezak ::
Ko ste tukaj ze taksni geniji. Kako bi izbolsal zajtrk ali pa kar celoten meni, da bi zacel pridobivati ne sam na "mascobah" , ampak tud na misicni masi? Zaenkrat sn dodal vec vecerov z zrezki in krompirjem.
@ Pusti soncu v srce... @
za zajtrk priporočam jajca, mogoče tudi tuna, če ti ni skoz jajca jest..
Prevec mastno ne bi rad jedel, se posebej, ker grem zjutraj vecinoma na faks in pol dneva ni rekreacije. Vecinoma so fizicne aktivnosti popoldan ali pa cez celoten vikend, ko treba poprimit za kaksno hudo delo. Moj meni sn objavo ze nekje na zacetku te teme.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
Glede na to, da sem temo odprl jaz...Prosim admina da jo preimenuje glede na tvoje poste? :)
Kakšen je sploh whey za pit me ni nikol niti zanimalo ker to fitneserji konzumirajo? Vem da sem pred leti dražil kolega ko je nosil une kante wheya
Smeško: za zajtrk boš jedel zrezke?
Fak se prav vidi da sem delal vceri nove gibe. Vse me boli
starboi ::
SmeskoSnezak je izjavil:
za zajtrk priporočam jajca, mogoče tudi tuna, če ti ni skoz jajca jest..
Prevec mastno ne bi rad jedel, se posebej, ker grem zjutraj vecinoma na faks in pol dneva ni rekreacije. Vecinoma so fizicne aktivnosti popoldan ali pa cez celoten vikend, ko treba poprimit za kaksno hudo delo. Moj meni sn objavo ze nekje na zacetku te teme.
Lahko probaš z nečim takim :
https://www.youtube.com/results?search_...
Hitro, enostavno in kalorično . Lp
Filip8 ::
jajca spet niso tako grozno mastna.. drugače si pa whey kupi, bolj k ne same beljakovine ali pa pojej dve celi jajci pa dva beljaka samo zraven še, ampak danes itak priporočajo cela jajca. jaz sem že vsaj 3 leta konstantno na jajcih za zajtrk, pa če ne jem čez dan dobesedno karkoli najdem in v enormnih količinah, ostaja teža na istem. drugače pa so eni zagovorniki tega, kako telo en ve kok je ura, in če rabi hrano, pač rabi hrano, nč bat boš že popoldne pokuru kaj si čez dan pojedu.
ne najdem tvoje objave.
ne najdem tvoje objave.
Egidij88 ::
Zajtrk? Skoraj vedno dva kosa kruha z nutelo ali marmelado. Čez črno kavo brez sladkorja. Potem sem več ali manj končal s cukrom, ne žrem sladkarij in ne pijem soka. Včasih pride kakšna izjema, da si jajca naredim itd, ali pa kakšno meso in sir.
SmeskoSnezak je izjavil:
Ko ste tukaj ze taksni geniji. Kako bi izbolsal zajtrk ali pa kar celoten meni, da bi zacel pridobivati ne sam na "mascobah" , ampak tud na misicni masi? Zaenkrat sn dodal vec vecerov z zrezki in krompirjem.
Kakor pravijo mnogi, jaz zacnem dan z jajci in eventuelno dodam avokado.
Kar se tice pridobivanja na misicni masi, pa je seveda pogoj tudi, da misice obremenjujes do tocke, ko ciklicno ne zmorejo vec. To je predpogoj, da rastejo.
Torej ko imas teren zoran in pripravljen za rast, ga moras se zacementirati, kjer je problem, da ce pojes premalo materiala, ki ga za regeneracijo ponujas, lahko telo silis, da raskira druge misice za tiste, ki jih po njegovem bolj potrebuje in jih je potrebno ojacati. Torej tukaj moras paziti, da ima telo cim vec casa na razploga predvsem dovolj beljakovin in esencialnih mascob ob enem pa paziti, da hraniva ne pridejo s prevec nepotrebnimi kalorijami. Zato bodibuldirji radi vidijo cim vec obrokov, da imajo misice ves cas za jesti. :)
Kar se tice hrane zvecer, za vecino deluje najbolje, ce se kolikor se da izogibajo ogljikovih hidratov. Praviloma tisti, ki so na kaksni kuri pojedo kaksno solato s pisancem, da v glavnem pojedo samo to, kar potrebujejo za regeneracijo, telo pa silijo, da energijo pridobiva iz mascob. Ce bos pojedel zvecir krompir, bo telo najprej porabilo krompir, sele potem pa se ornilo na mascobe. To deluje za vecino, s katerimi sem imel te diskusije.
Ko se jaz spravljam v formo in se drzim tega, sem zjutraj brutalno lacen. :)
Piscanec pa solata... a mate kaksne prelive na solati ali je to vse "suho"? Meni pase vsaj da dam limono na piscanca, ce nimam pri roki kaksnih stvari za delanje prelivov.
Mah ni ravno problem, ce uprabis olja, ki imajo mascobe, ki jih telo potrebuje. Jogurtov preliv je pravtako lahko OK, ce zadev res ne drzis na kaksni bodybuilderski meji.
Absolutno ne pride v postev kaksna smetana ali pa kaksno poceni rafinirano olje, ki nima nic esencialnega.
Absolutno ne pride v postev kaksna smetana ali pa kaksno poceni rafinirano olje, ki nima nic esencialnega.
Invictus ::
Pri solatah so bolj problem razni prelivi v ameriškem stilu, ki vsebujejo veliko sladkorja...
Limonin sok ali kis plus bučno/olivno/sončnično olje ni nek problem... Tega tako ali tako ni veliko gor... Vsaj pri meni ne...
Limonin sok ali kis plus bučno/olivno/sončnično olje ni nek problem... Tega tako ali tako ni veliko gor... Vsaj pri meni ne...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Če solato ne ješ na "suho" pol ni glih nizkokalorična hrana
Zakaj bi morala biti nizkokalorična?
Od solate s pravim oljem vam res ne bo hudega. Lahko kar z bučnim prelijete. ;)
Pazite na druge stvari.
Zgodovina sprememb…
Zelo rad pojem takšno solato. Čez prelijem z bučnim oljem in je zame top obrok. Veliko hranil, beljakovin, maščob, malo OH. ;)
Zgodovina sprememb…
Vedno sem mislil da folk je solato zato ker je nizkokalorična
Morda nekateri, ampak cilj nikakor ne sme biti malo kalorij ampak vsa hraniva in cim manj kalorij. :) V solate lahko dodas super vire beljakovin, ki so dosti cisti. Od mesa, do kaksnih pustih sirov, jajc, pa do morda pecenega tofuja. Ce kot preliv dodas nekaj, kar ima vecinoma esencialne mascobe, lahko dobis ultimativno ravnotezje beljakovin, vlaknin, in esencialnih mascob prakticno brez ali z zelo izbranimi OHji.
Solate so morda ena od vrst hrane, ki so estetsko in po sestavi ter okusu lahko boljse od vecine drugih stvari. Zelo enostavno je tudi regulirati razmerja po potrebi. Da ne govorimo, da imajo praviloma voluem, kar te zna super nasitit.
Jaz dodajam kuhan kamut, ce je solata kosilo. Z mojo jema celo poletje vecinoma samo razne solate.
Poguglaj "fitness salad" in pojdi na slike. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
next3steps ::
Damn sem šel malo laufat danes (poleg 9 km hoje)
Za prvič je več kot dobro.
Če delaš deset kilometrov, je dobro. Če delaš enega, je tko tko.
thramos ::
radmannsdorf ::
thramos! BINGO :)
Tudi meni so te scene smešne da se reče da je solata če je vse zmešano na krožniku.
Jaz vidim tamle piščančji zrezek z jajci, zelenjavo, mocarelo in solato radič.
Začimbe samo upam da ni Vegeta. :)
Tudi meni so te scene smešne da se reče da je solata če je vse zmešano na krožniku.
Jaz vidim tamle piščančji zrezek z jajci, zelenjavo, mocarelo in solato radič.
Začimbe samo upam da ni Vegeta. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Solata je lahko brez problema po sestavi enako slaba kot bigmac, lahko pa je tudi zelo uravnotezena. Bigmac na drugi strani nikoli ni uravnotezen obrok.
Ni uravnotezen. Tudi ce ima vsa hraniva, kar jih verjetno nima, vsaj esencianlnih mascob ne, pa ima veliko prevec neesenscialnih mascob in cistih OH in s tem veliko prevec kalorij na gramazo tega, kar potrebujes.
Vazelin, kdaj pridejo befor in after fotke. :)
Vazelin, kdaj pridejo befor in after fotke. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sladkor je strup? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 42642 (37925) | energetik |
» | Kaj lahko pojem? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 38409 (32854) | johan05 |
» | Hujšanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16172 (14396) | goldenratio |
» | Zajtrk-najpomembnejši obrok dneva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24017 (21684) | Bananovec |