Forum » Pomoč in nasveti » spletna stran
spletna stran
Skarje ::
dober dan,
rad bi naredil svojo spletno stran, bolj za hec ne resno, ker sem pred kratkim upazil na enem starem forumu kako je nekdo povstov link ki je bil direkten ip njegovega računalnika me zanima kako bi to naredil na linuxu.
LP in hvala za odgovore.
rad bi naredil svojo spletno stran, bolj za hec ne resno, ker sem pred kratkim upazil na enem starem forumu kako je nekdo povstov link ki je bil direkten ip njegovega računalnika me zanima kako bi to naredil na linuxu.
LP in hvala za odgovore.
pixelzgaming ::
nek server boš moral postavit, najlažje ti bo verjetno apache preko XAMPP za linux. datoteke daš v /opt/lampp/htdocs ter nato odpret port do tvojga pcja. po defaultu je port 80
da boš lahko kasneje datoteke znotraj htdocs spreminjal pa spremeni chmod mape
da boš lahko kasneje datoteke znotraj htdocs spreminjal pa spremeni chmod mape
Komp: 2600X | 16GB DDR4 | 500GB NVMe | 10 + 10 + 6 + 4 TB HDD | GTX 1060 6GB
Telefon: S23 Ultra
Avto: Megane MK4 GTLine
Telefon: S23 Ultra
Avto: Megane MK4 GTLine
harvey ::
Na YT imaš polno vodičev, ki te vodijo po korakih. Tako da le pogumno, če se pa kje ustavi, pa s težavo na plan
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252161 (26826) | miko22 |
» | oscommerce v slo (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8312 (7127) | gregy |
» | Uporabniške pravice nad mapami in datotekami v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1539 (1444) | lukaz |
» | PHP enostaven strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 1539 (1349) | Jebiveter |
» | Jebela cesta PHP?Oddelek: Na cesti | 1324 (1116) | ilanium |