» »

Študentsko delo

Študentsko delo

FeganMox ::

Živjo!

Mogoče se bo komu zdelo to vprašanje čudno, pa vseeno... Je pri iskanju študentskega dela nenavadno/nezaželjeno, če greš kar osebno vprašat v trgovino (sama si namreč najbolj želim te vrste dela), če morda potrebujejo dodatno pomoč?
Od kolegic sem slišala vsa mogoča mnenja - od tega, da je to čudno, do tega, da imaš na ta način 10x več možnosti, da te opazijo in posledično delo tudi dobiš.
Zato me zanimajo vaša mnenja in izkušnje, kot delodajalci ali iskalci štud. dela.

GupeM ::

Kar pogumno vprašaj, pa bo. Več kot ne ti ne morejo reči. Jaz sem razen enega, vsa študentska dela dobil na ta način.

Cruz ::

Se strinjam, tudi sam imam dobre izkušnje s takim pristopom. Kar veselo!
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Snowflake2 ::

Izgubil sem status študenta in bom moral pavzirati, manjka pa mi še 1/2 plače. Ena polovica (celo itak ne, zaradi davkov), bi mi po pogodbi morala biti za prejšnji mesec (julij) plača izplačana do 15.8. Vse se je verjetno podaljašalo zaradi festivalov delodajalca (pač vaške vesilice lokalne JU). Sedaj sem 1/2 dobil. Lahko to pričakujem v oktobru, glede na to, da takrat nimam več polnega statusa in ne morem dobiti študentske napotnice? Ali prav sklepam, da ne bom dobil nič, in, da se bom moral dogovoriti s šefom preden zgubim status ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdaj bi naj podjetje zaposlilo študenta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8713364 (10616) korenje3
»

status študenta

Oddelek: Šola
336539 (3984) MadMen
»

Kako do statusa študenta ? (strani: 1 2 3 )

13840618 (24223) BCSman
»

Študentsko delo -> "malo delo" (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
59895130 (77067) tx-z
»

Popolna ukinitev študentskega dela: DA/NE (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25322990 (18202) bluefish

Več podobnih tem