Forum » Omrežja in internet » Je router za v smeti?
Je router za v smeti?
Tero ::
Od včeraj dalje mi moj linksys E1700 ne dela najbolje. Brez da bi karkoli spreminjal se wifi pvoezanva zelo "namuči". Namreč velikokrat mi prekinja je velik lag, torrenti skoraj niso mogoči.
Še včeraj je vse delalo normalno. Spreminjal nisem nič. Wifi na mojem laptopu dela normalno. Router sem resetiral na tovarniše nastavitve a je isto. Ni mi jasno zakaj dela tako čudno. Če bi router crknil bi dokončno crknil... Še kakšna ideja kaj se da naredit?
Še včeraj je vse delalo normalno. Spreminjal nisem nič. Wifi na mojem laptopu dela normalno. Router sem resetiral na tovarniše nastavitve a je isto. Ni mi jasno zakaj dela tako čudno. Če bi router crknil bi dokončno crknil... Še kakšna ideja kaj se da naredit?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Mikrohard ::
Lahko, da ti je kak zunanji faktor zasvinjal kanal, ki ga uporabljas na wifiju. Najprej poskusi z menjavo kanala.
Router je drugač oddaljen od laptopa komaj 3m.
Danes sem še testiral:
- ne pomaga če menjam kanale( probal sem 2, 12 pa default 6, sosedov na teh kanalih ni)
- preko kabla dela (skozi router) normalno
- resetiral sem na tovarniške nastavitve in je napaka ista
- router sem odprl in preveril če se kakšen čip kaj segreva a so vsi malo topli
- antene sem odšraufal in nazaj zašraufal
Adapter še bom preveril kakšna je kaj napetost...
Še kakšna ideja?
Danes sem še testiral:
- ne pomaga če menjam kanale( probal sem 2, 12 pa default 6, sosedov na teh kanalih ni)
- preko kabla dela (skozi router) normalno
- resetiral sem na tovarniške nastavitve in je napaka ista
- router sem odprl in preveril če se kakšen čip kaj segreva a so vsi malo topli
- antene sem odšraufal in nazaj zašraufal
Adapter še bom preveril kakšna je kaj napetost...
Še kakšna ideja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
b3D_950 ::
- System restore - mogoče so windowsi krivi
- Povečaj razdaljo
- Povečaj razdaljo
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
Dela probleme na vseh clientih(sprobano na telefonu in dveh različnih laptopih).
Jah razdalja nevem če bi bila problem ker je 2 leti delelo normalno
Jah razdalja nevem če bi bila problem ker je 2 leti delelo normalno
Spc ::
Ne meči vstran, ti ga bom jaz popravil
Če lahko pingaš router deluje, mogoče je napajalnik bogi.
Če lahko pingaš router deluje, mogoče je napajalnik bogi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
Cervantes ::
Aja.
Sem imel podobne probleme. Šel na servis (idiot!), ki me je koštal več kot nov router, potem pa -->smeti.
Sem imel podobne probleme. Šel na servis (idiot!), ki me je koštal več kot nov router, potem pa -->smeti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569961 (6790) | c23po |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171396 (36289) | hojnikb |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13536 (6275) | AC_DC |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7167 (5998) | krop |
» | kabelski internet..vzpostavitev wireless povezave neuspešnoOddelek: Omrežja in internet | 2536 (2358) | BigSexy |