» »

electronic-star.si/ .... kje je moj paket?

electronic-star.si/ .... kje je moj paket?

shintaro ::

ima kdo izkušnje z njimi?

Čakam že dolgo na paket, na email ni odgovora.. Telefon se ne javljajo. Oz. čakaš in prekine samo...

plačal sm vnaprej z paypalom, lahko dobim denar nazaj, če je nateg?
sm pogledal na pp in lahko odprem dispute.

ne netu neki piše da znajo nategovat
  • spremenilo: shintaro ()

rubYYY ::

Jaz nisem mel problemov, sicer enkrat je kar trajalo za dostavo. Je pa to itak tuja firma in ma nekega privatnika, ki jim rihta Slovenijo. Meni se je javil BP, sier je potem trajalo, da sva našla rešitev. Sem pa lih dva tedna nazaj naročil nekaj za bicikl pa prejšni teden dobil čisto brez problemov.

Ne vem, koliko časa pa je "dolgo" in koliko je bil predviden čas dostave?

Bom počakal do konca tedna še. Mogoče (verjetno) paničarim brezveze. Hvala za post

Dolgo je... mogoče ni tolko dolgo konc koncev. 2.ga Decembra sm plačal, iz skladišča je šel 5.ga al 4.ga. Za dostavo pripravljen status pa stoji od 6.ga decembra.
Nisem neki profesionalec za nakupovanje po netu, ampak ko drugje naročim je zadeva dost hitrejša.
Sm kupil pred kratkim hoodie na bluetomato k je iz Avstrije in sm mel v 2 dneh to doma.

Sm tud odprl temo ker sm našel na netu nek krajši negativen spis o njih

Zgodovina sprememb…

mi je odpisal danes in razložil da so meli večje število naročil in pač malo zamuja. Ni panike. Temo najbolje brisat

teh-user ::

Jaz sem tudi plačal paket in ga nisem dobil, groza. Sporočim, kako se bo izšlo.

Han ::

A po več kot 2 mesecih še vedno ni poslal - pač malo zamuja? :|

teh-user je izjavil:

Jaz sem tudi plačal paket in ga nisem dobil, groza. Sporočim, kako se bo izšlo.

Jaz sem ga dobil. Sem pa pisal mu in mi je lepo odgovoril da zaradi praznikov je malo zamuda. Čez nekaj dni sem potem dobil.
Tisti k pa dostavlja je pa pacjent k ne ve komunicirat. Razumem da mu ni všeč delo ampak vsaj 'nasvidenje' se reče ko se odkoraka.

LEGIT 100% - Tvoj primer pa : Boš dobil sigurno, samo malo jim rabi.

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

Moja mi je kupila darilo za rojstni dan preko electronic-star.si.

So malo leseni, ampak dobiš pa zagotovo.
Pa city express dostavo imajo po Sloveniji ... ti so tudi malo leseni.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Moja mi je kupila darilo za rojstni dan preko electronic-star.si.

So malo leseni, ampak dobiš pa zagotovo.
Pa city express dostavo imajo po Sloveniji ... ti so tudi malo leseni.

Takole kot si rekel...

Ja city express so mi dostavli in tisti dostavljalec je koda bi mi dron dostavil. Drugič naj samo zakriči name da naj to podpišem in odjebem čimprej ker sem jaz kriv da mora to delat.

hatuchi ::

Tale Electronic - star .... nikoli več in ga tudi močno odsvetujem, ker se boste naslednjih nekaj tednov po naročilu ukvarjali s tem kje je vaše blago.

Najprej plačilo poknjižijo z zamudo 9 delovnih dni z obrazložitvijo, da prej ni prišlo (resno? v letu 2018 - pa kdo to sploh verjame? in ob tem, da imaš bančno potrdilo) in slučajno je to ravno tisti dan, ko kličeš kaj se dogaja z dostavo, ki naj bi bila v 5.delovnih dneh.

Potem od dveh naročenih izdelkov pride eden. Pa še ta je brez vijakov za montažo (in brez navodil - no verjetno niso potrebna, ker itak ne moreš nič montirati).

Na maile ne odgovarjajo. (Čeprav naj bi odgovorili v 24 urah oz. najkasneje v 48 urah kakor piše na njihovi strani.) Potem spet kličeš in pravijo, da mailov niso dobili. To je res fenomen - oni mailov niso dobili, ti pa točno vidiš datum in uro kdaj so bili poslani in na vsak mail dobiš tudi avtomatski odgovor z njihove strani v katerem se zahvaljujejo za sporočilo ... nerazložljivo. Menda bodo preverili kaj se dogaja in sporočili.

In ker imaš dosedaj že slabe izkušnje naslednji dan spet kličeš - no in zdaj naj bi bil paket na poti. Obrazložitev: verjetno se ni najdel. Hm? Ko je bilo blago naročeno so preverili zalogo. Ko smo prvič klicali (po 9 delovnih dneh) je bila zaloga ponovno preverjena. Kaj se zdaj ni našlo?

Aja, pa o računu (plačano je bilo na podlagi predračuna) ni ne duha ne sluha.

Mesečno večkrat naročamo v različnih spletnih trgovinah pri nas in v tujini. Se je zgodilo, da so bile pri kakšni manjše težave glede reklamacije. Ampak s samo dostavo ni pa nikoli težav (Če izvzamemo GLS dostavno službo, ki se jim ne da pripeljati na naslov, da o odnosu ne izgubljam besed!), in vedno blago dobimo v parih dneh.

Gorazd100 ::

Zadeva nakupa preprostega aktivnega zvočnika se je neverjetno zakomplicirala. Na spletni strani prodaje naročiš izdelek, ki ima opis konfiguracije, sliko in potrebne podatke. Ko prispe paket je notri pač nekaj podobnega, ne pa to kar sem naročil. Po tednu dni dopisovanja končno sporočijo, da tega izdelka ni možno dobiti. Predlagajo drugi izdelek, ki je cenejši razliko denarja pa vrnejo, (ve ostane pri obljubah, nakazila na moj račun tudi po tednu dni ni). Da bi zaplet najhitreje rešil se odločim za izdelek ki so ga predlagali. Danes zopet prispe drugi paket in ne moreš verjeti, NOTRI JE SPET ZADEVA KI JE NISEM NAROČIL, pač zopet nekaj podobnega, ne pa to kar sem naročil drugič. SPLETNI PODATKI IZDELKOV NISO PRAVILNI, previdno pri nakupu oziroma popolnoma odsvetujem nakup.

Machete ::

Oh ta trgovina je čista (mednarodna noriščnica). Za firmo sem rabil zelo specifične dimenzije sicer navadnega gospodinjskega aparata. En kos naročila je prišel relativno hitro po nekaj dopisovanja (2 tedna), potem kmalu še enkrat enak kos (nenaročen). Drugi artikel smo čakali 5 tednov. Ko je po klicanjih in pošiljanjih skeniranih plačilnih nalogov in naročila končno prišel. Ko sem mislil, da je končano, je prav tako še enkrat prišel tudi drugi artikel čez kak teden. Auto maili so prihajali v slovenščini, francoščini in romunščini. Skratka prava komedija in blamiranje tudi nas pred stranko.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

pravilno12 ::

Katastrofa od spletne trgovine.

Naročim paket, po enem tednu mi sporočijo da bo dostavljen v roku 5 dni, po 8 dneh še vedno nič, težim za tracking, dobim odgovor, da je bil paket izgubljen in da ga ne morejo najti, novega kosa pa mi ne morejo poslati, ker je zaloga pošla. OK naročim nadomesten izdelek, kateri je na zalogi, en teden težim naj mi ga odpošljejo iz skladišča, po telefonu so mi 3 dni obljubljali, da ga bodo odposlali, ker še vedno ni bilo nič sem obupala in preklicala naročilo.
Je bilo pa definitivno prvič, zadnjič in nikoli več, da sem kar koli naročila preko njihove spletne trgovine!!!

Ravno dobil en aparat v roku nekaj dni po plačilu. BP.

Andy9 ::

Tudi jaz dobil danes kuhinjsko napo. Sicer z zamudo, vendar je vsaj prišla.

twom ::

Mene tudi ne boli zob, in me ni nikoli noben bolel, kar prav en ku*c pomaga tistemu ki ga zob boli...

Miran6 ::

Močno odsvetujem,kupnino mogoče vrnejo stroške pošiljanja pa ne

Pri odstopu od pogodbe na daljavo, vračilo poštnine ni zaveza prodajalca, tu ne postopajo nič drugače kot ostali.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

Oddelek: Kaj kupiti
4510908702 (586) _Denny_
»

Izkušnje s spletno trgovino Alza Shop (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7525836 (1841) DirkDiggler
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466188771 (13486) tikitoki
»

Komu POST AG (AT) posreduje pošto v SLO?

Oddelek: Loža
377007 (3368) starfotr
»

Amazon.de nakup

Oddelek: Loža
376876 (3160) mtosev

Več podobnih tem