Forum » Omrežja in internet » Telekom wireless bridge - TV signal
Telekom wireless bridge - TV signal
marjan_h ::
Pozdravljeni,
prečital sem kar nekaj forumov iz tega področja. Ampak bi rad vedel iz prve roke, če je kdo pri telekomu postavil doma wireless bridge za televizijski signal?
Torej pri telekomu v izposojo dobiš wifi modem. Jaz bi kupil najcenejši brezžični usmerjevalnik, recimo tale, ga postavil v dnevno sobo kjer je televizija in ga preko mrežnega kabla povezal s BOX S kateri bi pa preko HDMI kabla bil povezan s televizijo.
Ampak ali bi to delovalo? Mislim reči, če deluje to recimo s tem Asus usmerjevalnikom, ali katerim drugim, ki je poceni?
Ne vem, kako potem izbereš s katerim wifi modemom se povežeš? Recimo tukaj je trenutno 10+ signalov, ampak jaz na računalniku seveda lahko izberem na katerega se povežem saj mi to OS omogoča.
Hvala za nasvet.
prečital sem kar nekaj forumov iz tega področja. Ampak bi rad vedel iz prve roke, če je kdo pri telekomu postavil doma wireless bridge za televizijski signal?
Torej pri telekomu v izposojo dobiš wifi modem. Jaz bi kupil najcenejši brezžični usmerjevalnik, recimo tale, ga postavil v dnevno sobo kjer je televizija in ga preko mrežnega kabla povezal s BOX S kateri bi pa preko HDMI kabla bil povezan s televizijo.
Ampak ali bi to delovalo? Mislim reči, če deluje to recimo s tem Asus usmerjevalnikom, ali katerim drugim, ki je poceni?
Ne vem, kako potem izbereš s katerim wifi modemom se povežeš? Recimo tukaj je trenutno 10+ signalov, ampak jaz na računalniku seveda lahko izberem na katerega se povežem saj mi to OS omogoča.
Hvala za nasvet.
...:TOMI:... ::
Ne sanjaj. Napelji kabel ali kupi PLC komplet ali kupi wireless bridge za prenos IPTV.
Pridevnika "poceni" in "dela" navadno ne gredo skupaj.
Pridevnika "poceni" in "dela" navadno ne gredo skupaj.
Tomi
marjan_h ::
Ja res je, da je delovanje odvisno od proizvajalca do proizvajalca.
Tole kar se, da sem prebral tukaj: http://forumi.siol.net/showthread.php?t...
Kot piše deluje preverjeno s Ruckus usmerjevalniki. Zanima me, če je komu uspelo tudi s kakšnim drugim usmerjevalnikom.
Tole kar se, da sem prebral tukaj: http://forumi.siol.net/showthread.php?t...
Kot piše deluje preverjeno s Ruckus usmerjevalniki. Zanima me, če je komu uspelo tudi s kakšnim drugim usmerjevalnikom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572083 (373) | blink |
» | Telekom optika-paket modri (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 30120 (20646) | ufek |
» | Nastavitev dodatnega routerja kot APOddelek: Pomoč in nasveti | 3499 (3112) | Selotejp |
» | ROUTER in signal (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8381 (7892) | Frenckie |
» | Kako priklopit LAN napravo na Wi-Fi omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1329 (1110) | SkyEye90 |