» »

Telekom wireless bridge - TV signal

Telekom wireless bridge - TV signal

marjan_h ::

Pozdravljeni,

prečital sem kar nekaj forumov iz tega področja. Ampak bi rad vedel iz prve roke, če je kdo pri telekomu postavil doma wireless bridge za televizijski signal?
Torej pri telekomu v izposojo dobiš wifi modem. Jaz bi kupil najcenejši brezžični usmerjevalnik, recimo tale, ga postavil v dnevno sobo kjer je televizija in ga preko mrežnega kabla povezal s BOX S kateri bi pa preko HDMI kabla bil povezan s televizijo.

Ampak ali bi to delovalo? Mislim reči, če deluje to recimo s tem Asus usmerjevalnikom, ali katerim drugim, ki je poceni?
Ne vem, kako potem izbereš s katerim wifi modemom se povežeš? Recimo tukaj je trenutno 10+ signalov, ampak jaz na računalniku seveda lahko izberem na katerega se povežem saj mi to OS omogoča.

Hvala za nasvet.

...:TOMI:... ::

Ne sanjaj. Napelji kabel ali kupi PLC komplet ali kupi wireless bridge za prenos IPTV.

Pridevnika "poceni" in "dela" navadno ne gredo skupaj.
Tomi

marjan_h ::

Ja res je, da je delovanje odvisno od proizvajalca do proizvajalca.

Tole kar se, da sem prebral tukaj: http://forumi.siol.net/showthread.php?t...
Kot piše deluje preverjeno s Ruckus usmerjevalniki. Zanima me, če je komu uspelo tudi s kakšnim drugim usmerjevalnikom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1794572083 (373) blink
»

Telekom optika-paket modri (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
10730120 (20646) ufek
»

Nastavitev dodatnega routerja kot AP

Oddelek: Pomoč in nasveti
153499 (3112) Selotejp
»

ROUTER in signal (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
518381 (7892) Frenckie
»

Kako priklopit LAN napravo na Wi-Fi omrežje