Forum » Pomoč in nasveti » ROUTER in signal
ROUTER in signal
flameir ::
Možne rešitve?
Siol pomoč na domu naj bi bla zastonj za naročnike, sam pol bam bo zih računu nov modem verjetno... -.-
Ali pač kej druzga, sam da dnar dobijo...
Siol pomoč na domu naj bi bla zastonj za naročnike, sam pol bam bo zih računu nov modem verjetno... -.-
Ali pač kej druzga, sam da dnar dobijo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flameir ()
Frenckie ::
Mi ni znano kako funkcionira Siol.
Pri mojem ponudniku je pa tako - če ugotovim, da kaka komponenta odpove (tudi samo napajalnik), pokličem in preverim kako je z zamenjavo potem pa osebno zamenjam. Do sedaj še nisem imel problemov pri zamenjavi.
Pokliči na Siolovo pomoč in preveri, kaj se da narediti - če ti modem zamenjajo brezplačno.
Pri mojem ponudniku je pa tako - če ugotovim, da kaka komponenta odpove (tudi samo napajalnik), pokličem in preverim kako je z zamenjavo potem pa osebno zamenjam. Do sedaj še nisem imel problemov pri zamenjavi.
Pokliči na Siolovo pomoč in preveri, kaj se da narediti - če ti modem zamenjajo brezplačno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111Oddelek: Omrežja in internet | 5039 (4242) | CyberDuck |
» | AMIS Ruckus Wireless MediaFlexOddelek: Omrežja in internet | 14104 (7489) | galex4 |
» | Siol TV brezžično do prenosnikaOddelek: Omrežja in internet | 10145 (6934) | trnvpeti |
» | Nadomestilo MediaFlexa "Rukus"Oddelek: Omrežja in internet | 1489 (1379) | zee |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23002 (13829) | umexteacher |