Forum » Sedem umetnosti » ne najdem naslova filma
ne najdem naslova filma
madrid17 ::
Zdravo!
Ne najdem naslova enega filma in sem že vse preiskal. Namreč vsebina filma bi se naj šla o tem da se neko dekle preseli v neko mirno ameriško mestece kjer imajo prebivalci neka svoja pravila in postanejo do nje nasilni in jo mučijo na vse načine..nekaj podobnega ne. Če se kdo spomni prosim. Hvala že vnaprej
Ne najdem naslova enega filma in sem že vse preiskal. Namreč vsebina filma bi se naj šla o tem da se neko dekle preseli v neko mirno ameriško mestece kjer imajo prebivalci neka svoja pravila in postanejo do nje nasilni in jo mučijo na vse načine..nekaj podobnega ne. Če se kdo spomni prosim. Hvala že vnaprej
- zaklenil: bluefish ()
</head> ::
Malo podobno je v filmu Dogville. Ampak bi se pomojem prej spomnil dejstva, da je to film brez scene.
miha98 ::
Mene pa zanima kako se imenuje film ko sta 2 dela. Smo gledali to v osnovni šoli v opb in sem pozabil naslov filma. Gre se o nekem malem mulcu in njegovem fotru ( David Duchovny) in njegov dedek. Zivijo v neki hiši in njegov foter ta z x files vzame neko žensko s katero je bil tamali v šoli? Dedek pa odpre neko veleblagovnico in neko manekenko... Mali dela same pizdarije... kot denis pokora .. a ni ta film.... Mali ma oranžne lase...
Ganon ::
Dobesedno komentar višje imaš uradno temo za tovrstna vprašanja in ti obudiš pet let staro. Bravo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 70659 (3408) | oo7 |
» | Primeri inšpektorja Vrenka (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Sedem umetnosti | 48037 (12390) | bambam20 |
» | telefonske zajebancijeOddelek: Loža | 16827 (2094) | donvito |
» | Radar za gledanje skozi zidoveOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2108 (2108) | Jeebs |