Forum » Loža » Google Maps ne loči med levo in desno
Google Maps ne loči med levo in desno
Curly ::
Torej danes se mi je na poti med uporabo navigacije zgodilo, da je glas iz mobilnega navigacijskega sistema Google Maps večkrat napačno interpretiral levo in desno. Pravilno označena pot na sliki je bila označena desno, glas je pa rekel zavijte levo.
Se je komu že zgodilo kaj podobnega?
feryz ::
Zavil bi levo, nagazil kak avto ali zid in vložil tožbo proti guglu.
Vsaj tako se dela v razvitem svetu.
A taka oslarija je za na forum?
Od treh navigacij v avtu, niti na eni nimam vključenega zvoka. Čemu le?
Vsaj tako se dela v razvitem svetu.
A taka oslarija je za na forum?
Od treh navigacij v avtu, niti na eni nimam vključenega zvoka. Čemu le?
ahac ::
Pred par leti se mi je nekajkrat zgodilo, da mi je Waze (ki je tudi od Googla) rekel naj grem na levo dol iz avtoceste (narisano je bilo pa pravilno na desno).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Curly ::
Kaboom ::
Si imel nastavljen ženski ali moški glas?
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
BigBoss ::
Highlag ::
Zadnjič se mi je to zgodilo z garminom, samo mi je bilo takoj jasno zakaj.
Garmin me je hotel na vsak način spraviti na eno cesto zaradi katere bi moral zapustiti avtocesto. Ko sem se peljal mimo izvoza je zaradi bližine oziroma nenatančnosti GPS-a navigacija mislila, da sem na izvozu in seveda povedala naj zavijem levo, čeprav na avtocesti seveda ni nobenega izvoza na levi. Mogoče se ti je zgodilo kaj podobnega?
Garmin me je hotel na vsak način spraviti na eno cesto zaradi katere bi moral zapustiti avtocesto. Ko sem se peljal mimo izvoza je zaradi bližine oziroma nenatančnosti GPS-a navigacija mislila, da sem na izvozu in seveda povedala naj zavijem levo, čeprav na avtocesti seveda ni nobenega izvoza na levi. Mogoče se ti je zgodilo kaj podobnega?
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo ima prednost v takem križišču (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 28804 (14662) | FrRoSt |
» | Najhujša nesreča avtonomnega vozila doslej, krivec človek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 31909 (25726) | MrStein |
» | Prometna nesreča (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Na cesti | 97730 (88498) | St235 |
» | prometna nesreca (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18696 (16158) | St235 |