Forum » Pomoč in nasveti » Problem prijava gov.si
Problem prijava gov.si
pSP 3004 ::
Pozdravljeni
Imam problem pri Registraciji - Prijavi pri e upravi - gov.si Prosim za pomoč
Varna povezava ni uspela
Pri povezovanju z sicas-x509si.gov.si je prišlo do napake. SSL vrstniku pri pogajanju ni uspelo dobiti sprejemljivega nabora varnostnih parametrov. Koda napake: SSL_ERROR_HANDSHAKE_FAILURE_ALERT
Strani, ki si jo želite ogledati, ni mogoče prikazati, ker ni mogoče preveriti pristnosti sprejetih podatkov.
O napaki obvestite lastnike spletne strani.
Več o tem …
S prijavo podobnih napak pomagate Mozilli prepoznati in zavračati zlonamerne strani
Varna povezava ni uspela
Pri povezovanju z sicas-x509si.gov.si je prišlo do napake. SSL vrstniku pri pogajanju ni uspelo dobiti sprejemljivega nabora varnostnih parametrov. Koda napake: SSL_ERROR_HANDSHAKE_FAILURE_ALERT
Strani, ki si jo želite ogledati, ni mogoče prikazati, ker ni mogoče preveriti pristnosti sprejetih podatkov.
O napaki obvestite lastnike spletne strani.
Več o tem …
S prijavo podobnih napak pomagate Mozilli prepoznati in zavračati zlonamerne strani
eric_cartman ::
Pri meni so prav tako težave z prijavo v eDavki na Mozilli. Sigenco imam dodano na Mozillo zaradi spletne banke Dh-net. Vendar pa eDavki na mozilli ne delujejo.
Sigenco sem zato prenesel še na Chrome in tam eDavki normalno delujejo.
To je bila moja rešitev.
Sigenco sem zato prenesel še na Chrome in tam eDavki normalno delujejo.
To je bila moja rešitev.
harmony ::
pretežko probat drugi browser... hekerji res
Ocitno je pretezko skrbnikom euprave napisat obvestilo, v katerem brovzerju stvar deluje, ne pa da se mora navadni uporabnik sprasevat kje tici problem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmony ()
borisk ::
se ne splača, ker enkrat ne dela v enem, po dveh povpravkih dela v drugem, vmes ne dela nikjer, najbolj ziher dela v IE.
feryz ::
Kaj je to "Mozila"!?
Ker eDavki v Firefox-u normalno delajo. Vsaj zadnjih 10 let odkar imam firmo.
harvey ::
Omenjene strani imajo svoj kontakt za reševanje tehničnih in vsebinskih težav. Bo najbolj enostavna rešitev, če se poslužujete teh poti.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
borisk ::
Kaj je to "Mozila"!?
ja, firefox mora biti izpred 2 let, mislim da verzije 39, pa dela, za novejše pa ni podpisne komponenete ( lahko da se motim ampak nekje med 15 spletnimi portali javne uprave, na katerega moramo pošiljat razne podatke, je nekaj takih)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | edavki.durs.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 87208 (11754) | Buggy |
» | Država: Kakšna zasebnost in varnost na internetih, samo plačajte že davke!!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / NWO | 84965 (59160) | MrStein |
» | eDavki in firefox...Oddelek: Omrežja in internet | 2182 (2037) | mcgeek |
» | eDavki certifikatOddelek: Loža | 12071 (10486) | lopov |
» | Vista eDavki izbor certifikataOddelek: Operacijski sistemi | 4223 (3908) | Romancek1 |