Forum » Hlajenje in modifikacije » Slike vaših računalnikov
Slike vaših računalnikov
Temo vidijo: vsi
GamerBoy ::
Ima se, može se
p.s. Zakon "ghetto hlajenje"
p.s. Zakon "ghetto hlajenje"
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
wooted ::
Elektrika naj nobenega ne skrbi, v hiši so še vsaj 3je do 4 računalniki
Zakaj je cela kišta waste? Imam še vsaj 5 takih ali boljših kišt ki samevajo in čakajo..
Pri NAS-u so diski radi odleteli, odkar sem zamenjal psu ni problema, sicer je pa namenjen dolgoročnim načrtom (upgrade NAS-a) tako da ga čaka še par let
Zakaj je cela kišta waste? Imam še vsaj 5 takih ali boljših kišt ki samevajo in čakajo..
Pri NAS-u so diski radi odleteli, odkar sem zamenjal psu ni problema, sicer je pa namenjen dolgoročnim načrtom (upgrade NAS-a) tako da ga čaka še par let
wooted ::
trenutno ze 2 tedna ripa po 2 dvdja hkrati, drugace pa se vedno kaj najde. Od photoshopa do CAD-a, virtual box itd. mi je 8gb rama ze zelo premalo
axee ::
Mel šanso izkoristit Machota v enmu drugmu PC-ju, pa sem nabavil NH-U14S. Cca 4°C boljše temperature sem izkoristil za še večjo upočasnitev ventilatorju, v full load sedaj samo še 550RPM.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Shark-357 ()
Rias Gremory ::
Damn. IMO grejo barve lepo skup.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Če bi želel "lepo" mašino, bi zamenjal marsikatero komponento. Meni je samo važno da dela, pa tudi če bi imel roza grafično in fluorescentno zelene ventilatorje ;)
Je pa res, da če bi imel izbiro, bi definitivno izbral vse v črni barvi. Ampak koga briga, zapreš kišno in se ne ukvarjaš z njo, dokler ni potreben kakšen upgrade.
Je pa res, da če bi imel izbiro, bi definitivno izbral vse v črni barvi. Ampak koga briga, zapreš kišno in se ne ukvarjaš z njo, dokler ni potreben kakšen upgrade.
SuperVeloce ::
Tudi meni je všeč. Sicer pa so sedaj pastelne mešanice barv 'in', sploh na spletu, če še niso pri hardware-u.
AthlonEE ::
Po dolgem času sem se opogumil in objavil mojo retro silent mašino. Ni nič posebnega, je stara ko svet in je vedno work in progress :)
Če koga zanima so še tukaj specifikacije:
Asus M4A785TD-V Evo
Phenom II 550 X2 odklenjena vsa 4 jedra in OC (zaenkrat) na 3.6GHz @1.5V
Arctic cooling Freezer Xtreme (planiran upgrade na Thermalright Macho rev. A)
Corsair Vengeance Pro 8GB kit 1600MHz
Samsung Evo 840 120G
HDD WD green 500GB + zunanji WD 500GB
Asus 6870 1GB, OC na 980/4800MHz, stock 920/4200MHZ
Napajalnik OCZ Modxstream pro 600W
Kišta Thermaltake Armor+ s spectre pro led in noise blocker ventilatorji (planiran upgrade na NZXT H440)
Če koga zanima so še tukaj specifikacije:
Asus M4A785TD-V Evo
Phenom II 550 X2 odklenjena vsa 4 jedra in OC (zaenkrat) na 3.6GHz @1.5V
Arctic cooling Freezer Xtreme (planiran upgrade na Thermalright Macho rev. A)
Corsair Vengeance Pro 8GB kit 1600MHz
Samsung Evo 840 120G
HDD WD green 500GB + zunanji WD 500GB
Asus 6870 1GB, OC na 980/4800MHz, stock 920/4200MHZ
Napajalnik OCZ Modxstream pro 600W
Kišta Thermaltake Armor+ s spectre pro led in noise blocker ventilatorji (planiran upgrade na NZXT H440)
Zgodovina sprememb…
klinker ::
Pa sej verjetno se vse deluje povsem zadovoljivo. Ajde, za neke prevec high nastavitve v spilih ni, ampak overall se vedno vredu masinca, z vsemi odklenjenimi jedri. S 8GB rama in SSDjem tudi odzivnost verjetno ni noben problem.
Daniellz ::
Asrock z77 extreme6/tb4, i7 3770K, 16GB DDR3, 25TB HDD's & 256GB SSD, GTX 970
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
fl3shy ::
d4vid ::
Živjo, moram nalimat slikco mojega novga ohišja, men je svetoven
Sicer še ni doma, bo pa kmalu...
Plata je mini-ITX, intel atom n270 in 1GB rama, disk zaenkrat 500GB, ko pride s kitajske pa SSD 16GB za sistem. Napajalnik je pico PSU (konektor za napajanje je nad zvočno kartico).
Uporaba bo za server (www, mysql, samba, mediatomb, torrenti...)
Sicer še ni doma, bo pa kmalu...
Plata je mini-ITX, intel atom n270 in 1GB rama, disk zaenkrat 500GB, ko pride s kitajske pa SSD 16GB za sistem. Napajalnik je pico PSU (konektor za napajanje je nad zvočno kartico).
Uporaba bo za server (www, mysql, samba, mediatomb, torrenti...)
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Zgodovina sprememb…
FlyingBee ::
objektivno gledano je samo enostavna lesena škatlica, subjektivno pa boljša od moje, ki je še nisem naredil
d4vid ::
Ja, sicer res samo navadna lesena škatla, ampak jo je "tišlar" zelo lepo uštimal. Takala ohišja so men osebno zelo lepa, se "zlijejo z okolico", pa vesoljski dizajni mi niso všeč.
Je pa zadeva čist pasivna, mogoče bom dal ventilator noter in nastavil da se vklopi nad 70 stopinj, kar pa pomeni da ne bo skoraj nič "lavfal".
Je pa zadeva čist pasivna, mogoče bom dal ventilator noter in nastavil da se vklopi nad 70 stopinj, kar pa pomeni da ne bo skoraj nič "lavfal".
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
_geek_ ::
BorutK-73 ::
drumer706 ::
SkyFlyer ::
drumer706 ::
Shrike ::
Še moj build:
Že bolj star HW:
2700K, Asus M4E ,16GB Dominator, 2 x 580 GTX 3GB (SLI), AX860i, 840pro 128GB, Obsidian 900D 2 x WC Loop (CPU + MB + RAM, GPU + GPU)
Gradnja je bila zanimiva, UV zadeve se ne svetijo kot sem upal, lol. 900D ohišje me je rešilo, da sem lahko stlačil not 2 x 480 in 1 x 120 radiatorje (skupaj je not 11 ventilatorjev). Pa par kotnih členov mi je spustil tekočino, zato jih bom probal opustit pri naslednjem podvigu, če sploh bo : ) Vsekakor bo pa taprva zadeva menjava grafičnih, ko pride pravi čas - zenkrat se še držita.
Še pa slikic:
Že bolj star HW:
2700K, Asus M4E ,16GB Dominator, 2 x 580 GTX 3GB (SLI), AX860i, 840pro 128GB, Obsidian 900D 2 x WC Loop (CPU + MB + RAM, GPU + GPU)
Gradnja je bila zanimiva, UV zadeve se ne svetijo kot sem upal, lol. 900D ohišje me je rešilo, da sem lahko stlačil not 2 x 480 in 1 x 120 radiatorje (skupaj je not 11 ventilatorjev). Pa par kotnih členov mi je spustil tekočino, zato jih bom probal opustit pri naslednjem podvigu, če sploh bo : ) Vsekakor bo pa taprva zadeva menjava grafičnih, ko pride pravi čas - zenkrat se še držita.
Še pa slikic:
Zgodovina sprememb…
Majhen upgrade. Thermatake Armor+ -> FD Define R4. Temperature na procesorju 3-4 stopinje nižje :D
V roku kakšnega meseca še dodam Thermalright true spirit 140 power, nakar bo počasi čas za menjavo plate in procesorja.
V roku kakšnega meseca še dodam Thermalright true spirit 140 power, nakar bo počasi čas za menjavo plate in procesorja.
Zgodovina sprememb…
Temperature na procesorju 3-4 stopinje nižje :D
Kako boš šele navdušen, ko boš na procesor dal moderen hladilnik.. ;)
hehe, res je. Čeprav morem priznat, da sem s tem hladilnikom zelo zadovoljen, še posebej glede glasnosti, ker je rees tih. Ostale ventilatorje preglasi šele po seansi prima95. Ampak, če želim procesor spravit še za par 100mhz višje ga morem menjat, kaj šele ko nadgradim na kakšnega FXa 8350/20...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AthlonEE ()
FlyingBee ::
Temperature na procesorju 3-4 stopinje nižje :D
Kako boš šele navdušen, ko boš na procesor dal moderen hladilnik.. ;)
hehe, res je. Čeprav morem priznat, da sem s tem hladilnikom zelo zadovoljen, še posebej glede glasnosti, ker je rees tih. Ostale ventilatorje preglasi šele po seansi prima95. Ampak, če želim procesor spravit še za par 100mhz višje ga morem menjat, kaj šele ko nadgradim na kakšnega FXa 8350/20...
slaba ideja s 8350, ampak kaj pa imaš sedaj?
Zdaj imam phenoma 2 x2 550, odklenjena vsa 4 jedra in frekvenca dvignjena iz 3.1 na 3.6, torej efektivno phenom 2 x4 975 :). Pomoje bo upgrade kar gigabyte ga-990fxa-ud3 + fx-8320 (260€), ker se mi 110€ ekstra za intela 4670k in ga-z87x-ud3h (370€) ne splača glede na mojo uporabo (gaming/multimedia, občasna produktivnost).
So mi na Define Mini-ju crknili USB 2 vhodi, čez 3 dni me je čakala pošta z nodomestnim delom, zastonj, garancije že zdavnaj konec :) Toliko da malo pohvalim, ker so že tako ustrežljivi :)
[img]http://shrani.si/f/s/aT/1SbJZNOX/2014-0...
[img]http://shrani.si/f/s/aT/1SbJZNOX/2014-0...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
matic492 ::
@Nomad, resno 2 napajalnika, zakaj? Grafika sigurno ne rabi za sebe napajalnik.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 609002 (66402) | hariscorale |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 222164 (50483) | nergac |
» | Prototip ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 46140 (36010) | ingeniero |