Forum » Hlajenje in modifikacije » Slike vaših računalnikov
Slike vaših računalnikov
Temo vidijo: vsi

Janac ::
Evo moje :)
Intel Core i5 3570K @5.0GHz - Vodni blok EK Supreme LTX CSQ
Asus Maximus IV Extreme-Z
G. Skill 4GB @1600Mhz
Maxtor DiamondMax 10
WD Caviar Blue
XFX 6970 2GB @950/@1450
Corsair CX430 V2
Cooler Master 690 II Advanced Black & White Edition
Intel Core i5 3570K @5.0GHz - Vodni blok EK Supreme LTX CSQ
Asus Maximus IV Extreme-Z
G. Skill 4GB @1600Mhz
Maxtor DiamondMax 10
WD Caviar Blue
XFX 6970 2GB @950/@1450
Corsair CX430 V2
Cooler Master 690 II Advanced Black & White Edition
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()

Ne skrbite, s tem PSU-jem ne poganjam 6970 ampak mam v kompu zdej 5770, 6970 sem dal sam za slikanje notr :D

Zgleda še kar ok, nujno je treba zamenjat napajalnik in povečat rezervar vodnega hlajenja vsaj za 2x. Pa tud če bi obarval hladilno tekočino v rdečo bi bilo estetsko še bolje.
Napajalnik že iščem drug, rezervoar sem že naročil.
In s čim naj obarvam vodo? Imam zdaj destilirano notr.

na radeonkah je tk da lahko prikopiš 2x monitorja tretji more bit prek displayporta ampak ker se mi s tem ni dal ubadat sm ga prklopo na intel hd3000 ker itaq niso v eyefinity zaradi različnih resukucij in velikosti...
Eyefintiy deluje na vseh resolucijah, jaz imam 3 monitorje pa ima vsak svojo resolucijo, eyerfinity samo vzame vertikalo najmanjšega, v mojem primeru 768 ker je najmanjši 19,5 widescreen,k ar potem čudno zgleda na 105p 22'
Kaj točno je fora eyefinitya? Za igre res ja, da maš 3 monitorje kot enega. To je pa vse, za vse drugo je isto kot da bi mel extended desktop.

Vzame ti par sekundic. Pa še nekaj je, če mogoče zajebeš brez problema zalepiš nazaj. Z rezilom, ves PCB zjebaš, tole je pa totalno safe. Pa ne brusit IHS-ja.
Lahko sam vidiš, nič posledic ne pusti.

Rias Gremory je izjavil:
Ohišje mi ni najbolj všeč, je pa odlično izveden cable management.
Pa zanima me, kaj sta zadnji dve razširitveni kartici?
Regulator obratov za ventilatorje bi rekel.

-predimenzioniran cpu hladilnik
To se pa ne strinjam, meni je pa zelo všeč če je tako kot ima on.
vsecno mogoce ze ampak nepotrebno. Da ne omenjam, da 3je izhodni ventilatorji in samo en vhodni ustvarjajo negativen pritisk v kisti zato zrak in predvsem prah prihaja v notranjost pri vseh moznih spranjah(predvsem nefiltrirane luknje na podnu).
Reku sm da ga še men ocenš

Reku sm da ga še men ocenš![]()
jao ti pa si...
saj vecina je ze napisanega
+vrhunska maticna
+solidna slika(ena od petih) :)
-3 barve cevi?
-pumpa joka kaj?
-objemke iz apn-a + vezice? (kar je pri tvojih dveh levih rokah mogoce celo premalo)
pa no offense :)
Okey, glede 3 barve cevi, hvala da si me spomnu da mam vodno hlajenje za 150EUR, mogoče mal pomisl kok fittingov bi tam rabu, kar nanese lepo vsoto. Pumpa nima kaj škripat(?), je na 5V, noben ventilator v ohišju ni v aktivnem stanju, niti tisti v PSU-ju ne ker je semi pasiven do 30%. Pripomba glede na vezice je pa tudi brez podlage, niti ni argumenitrana.
Hvala, da si si vzel čas.

Reku sm da ga še men ocenš![]()
jao ti pa si...
saj vecina je ze napisanega
+vrhunska maticna
+solidna slika(ena od petih) :)
-3 barve cevi?
-pumpa joka kaj?
-objemke iz apn-a + vezice? (kar je pri tvojih dveh levih rokah mogoce celo premalo)
pa no offense :)
Okey, glede 3 barve cevi, hvala da si me spomnu da mam vodno hlajenje za 150EUR, mogoče mal pomisl kok fittingov bi tam rabu, kar nanese lepo vsoto. Pumpa nima kaj škripat(?), je na 5V, noben ventilator v ohišju ni v aktivnem stanju, niti tisti v PSU-ju ne ker je semi pasiven do 30%. Pripomba glede na vezice je pa tudi brez podlage, niti ni argumenitrana.
Hvala, da si si vzel čas.
Prvo prosis za kritiko potem pa se neki branis. Be a man and take some criticism!
Kaj ma to veze kolko stane kaj? Mi se pogovarjamo o izgledu... Ce bi placal 400EUR za vodno pa bi blo grdo, bi ti se vseeno napisal, da je grdo. Za 400EUR bi lahko kupil komponente ki boj klapajo, predvsem na to sem ciljal.
To s pumpo ne razumem(joka?), spusca ali je glasna? V vsakem primeru nepomembno, ce se pogovarjamo o videzu.
Ne vem zakaj ima veze barva cevi z fitingi? Saj kolicinsko bi imel isto cevi...
Torej, da ti se js napisem:
-barve cevi(vse rdece bi blo dost lepse) Verjamem.
-postavitev cevi(tam na eni tocki se ti prevec prekrivajo), imam rajsi, da se sploh ne sekajo, ce pa se, se pa naj pod kotom 90° Si lahko misliš, da sem želel, pa nisem mogel speljat tistega zavoja
-prozoren vent spredaj, lepse bi pasal crn. Done.
-slika pumpe je totalno nepotrebna Sem samo hotel pokazat mojo inovativnost, pač sem hotel reciklirat vse kar sem mel doma.
+cable management(edino tam pri diskih bi se lahk malo skril)
+vse drugo stima
Take fiitinge za te cevi sem mel doma, samo zato. ( Če se komu da naj prebere cel post, ker sem nekaj dodal in noče boldat...)
To je pa moj prvi poskus v vodno: https://slo-tech.com/forum/t70174/49/68...
Hvala vsem za izraženo mnenje! Bom naslednjič z veseljem upošteval vaše pripombe, ker verjamem da te "opreme" še nisem izkoristil 110%.
Rias Gremory je izjavil:
@ShanntEEEk
Lep cable management, čeprav bi jst osebno vrgu not še kakšno vezico "just in case" (pretiravam).
Ohišje se mi tudi dopade ampak kokr vidm sta samo 2 mesta za diske?
Sta tisto zgoraj ventilatorja ali cel radiator?
2+5. Spodnjo kletko lahko odstraniš, če še nisi opazil imava enako ohišje:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()

Enak problem mam jst. 1TB podatkov, disk crknjen, garancija do 2 feb 2014...
Zgodovina sprememb…

Sleeve se dobi po 10 metrov na angleškem ebayu za ~8 funtov. Vzameš še podaljške in sicer ATX EPS in ATX 24 + PCI-E(x2) ter bužirke.
Ubijal bi za tako barvno shemo kot maš ti. Rumena mi je zelo všeč.
Ubijal bi za tako barvno shemo kot maš ti. Rumena mi je zelo všeč.
Zgodovina sprememb…

g33nakubik vzami nekaj v tej smeri:
Zelo dobra vstopnica v vodno, močna pumpa, kar pomeni, da boš lahko dodal še kar nekaj radiatorjev. Sem pogledal tisti NZXT komplet in pride 50EUR ceneje + nimaš hlajenja za CPU!!, torej nobrainer vzet tale moj sistemček.
Poglej recimo tale NZXT Kraken kompletek, 170EUR samo za GPU! Tukaj pa za 230 dobiš kompletek, ki je nadgradljiv ter ima hlajenje za CPU in GPU. Res, skratka nobrainer.
http://www.caseking.de/shop/catalog/Was...
Zelo dobra vstopnica v vodno, močna pumpa, kar pomeni, da boš lahko dodal še kar nekaj radiatorjev. Sem pogledal tisti NZXT komplet in pride 50EUR ceneje + nimaš hlajenja za CPU!!, torej nobrainer vzet tale moj sistemček.
Poglej recimo tale NZXT Kraken kompletek, 170EUR samo za GPU! Tukaj pa za 230 dobiš kompletek, ki je nadgradljiv ter ima hlajenje za CPU in GPU. Res, skratka nobrainer.
http://www.caseking.de/shop/catalog/Was...
Zgodovina sprememb…

Oprosti, ampak cable management je katastrofa.
A ta plošča ima kaj drugačne zahteve glede postavitev RAM-a ?
A ta plošča ima kaj drugačne zahteve glede postavitev RAM-a ?

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 640270 (97670) | hariscorale |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 227726 (56045) | nergac |
» | Prototip ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 47341 (37211) | ingeniero |