» »

Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit

««
77 / 77
»
»»

Gambino ::

Počasi bo šlo vse gor, to je jasno vsakemu malo bolj izobraženemu osebku!

billy ::

In potem spet dol....

velikBrokoli ::

Gambino je izjavil:

Potem predvidevam, da si vplačal en velik long obrestnih mer s 100x leverage, ker je to praktično zastonj denar, ane? Ker si tako izobražen, seveda? In ker je trg tako zelo racionalen 8-)

Lonsarg ::

Napovedi za euribor so jasne, malenkost bo se padel, potem pa pocasi gor v 2026.

In glede na te napovedi banke dvigajo fiksne ze sedaj vnaprej v prihajajocih mesecih. Marsikatere so ze.

Res da bodo rasle pocasi ne hitro, ampak vsakih 0.1 se precej ppzna v denarju tak da je definitivno za pohitet.

Gambino ::

velikBrokoli je izjavil:

Gambino je izjavil:

Potem predvidevam, da si vplačal en velik long obrestnih mer s 100x leverage, ker je to praktično zastonj denar, ane? Ker si tako izobražen, seveda? In ker je trg tako zelo racionalen 8-)

Jaz sem leta 2017 vzel kredit s fiksno OM 1.2% na 25 let pri SKBju, vendar sem ga odplačal že leta 2024. Tako, da jaz nimam z ženo nobenega kredita, se pa nagibam na nov nakup nepremičnine za oddajanje, zato me trenutne razmere zanimajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gambino ()

velikBrokoli ::

Lonsarg je izjavil:

Napovedi za euribor so jasne, malenkost bo se padel, potem pa pocasi gor v 2026.

In glede na te napovedi banke dvigajo fiksne ze sedaj vnaprej v prihajajocih mesecih. Marsikatere so ze.

Res da bodo rasle pocasi ne hitro, ampak vsakih 0.1 se precej ppzna v denarju tak da je definitivno za pohitet.

Podobne napovedi so bile v letu 2019, potem smo pa dobili covid in je šlo vse k vragu.

Ganon ::

ZveeZ je izjavil:

Jaz sem bil vceraj na intesi ...
... tako kot je oglasevano in da ne more it nic dol, ker se bojo kmalu OM dvignile. Seveda je tudi rekla, da naj pohitim z reprogramiranjem.

mag3 je izjavil:

Jaz sem bil pa včeraj na OTP ...
Mi je pa rekel, da bodo obrestne mere še padale in naj še 1x pridem čez 1-2 meseca, ko bom potreboval kredit.

Zdaj pa razumi. :))
««
77 / 77
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaša obrestna mera za stanovanjski kredit? (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
1167245891 (68017) celje
»

Vzeti stanovanjski kredit s fiksno ali spremenljivo obrestno mero? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29487763 (34111) Lonsarg
»

Nakup stanovanja howto manual (odločanje, krediti, obrestne mere, zanke, napake)

4715698 (8462) Invictus
»

Kredit za stanovanje (strani: 1 2 )

7422230 (19766) 3p
»

Izbira banke za kredit - Abanka vs NLB

2815074 (9547) Izaso

Več podobnih tem