Forum » Strojna oprema » Kako pretvoriti router v HUB(switch)
Kako pretvoriti router v HUB(switch)
damirez ::
Ok imam 1 preoblem na net vstopam preko routerja in zato ne morem narediti serverja npr. za spilo. To z odpiranjem portov se mi ne da delat ker nism najbolje vesc in zato tega tudi nebi delal. Da si nebi delal dodatnih stroškov in šel kupit HUB (in potem prodajal router)me zanima ce se da Router pretvorit v HUB.
Router je pa Level One FBR-1402tx in se da nekaj nastavljati tam v html//192.168.0.1
Samo nevem kako in kaj.
Router je pa Level One FBR-1402tx in se da nekaj nastavljati tam v html//192.168.0.1
Samo nevem kako in kaj.
damirez ::
Sj ne morem verjet da noben ne zna pomagat na tako preprosto vprasanje.
Ok mogoce sem res malo cudno napisal "PRETVORT" sam vseen, da noben ne ve kako bi router uporabu kot switch ali hub.
Ok mogoce sem res malo cudno napisal "PRETVORT" sam vseen, da noben ne ve kako bi router uporabu kot switch ali hub.
sash ::
če imaš na routerju preklopni del, potem lahko le tega brez kakršnega nastavljanja uporabiš kot Switch/Hub, WAN port pustiš prost, ADSL vklopiš preko ravnega kabla v navadni port ali preko cross kabla v uplink port.
Sicer pa ta nastavitev routerja ni nevem kako strašna, tudi ko sem se je že pred časom sam loteval sem mislil da nebo nikol nič delalo pa vse dela - tud vsi špili kar sem jih probal.
sicer pa malo pogelj po forumu je blo o tem že vsaj maljon odgovotov
Sicer pa ta nastavitev routerja ni nevem kako strašna, tudi ko sem se je že pred časom sam loteval sem mislil da nebo nikol nič delalo pa vse dela - tud vsi špili kar sem jih probal.
sicer pa malo pogelj po forumu je blo o tem že vsaj maljon odgovotov
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569565 (6394) | c23po |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3882 (3356) | NeMeTko |
» | Router in problemi!Oddelek: Strojna oprema | 1966 (1804) | majk2000 |
» | Od razcepnika do ADSL modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2033 (1789) | danielka84 |
» | koliko mreznih v 1 racunaloOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1323) | CaqKa |