Forum » Zvok in slika » Nenavadne težave s codeci
Nenavadne težave s codeci
YdoIPonU ::
Težav mi nikoli ne zmanjka, tak da mam spet novo!
Od nasveta ene rač. revije sem si dal gor nek clearreg al neki takega. Neki registrov mi je zbrisal, vendar nepravilno. Sedaj mi ne dela niti en film več. Poskusil sem že vse mogoče, vendar mi ne odpre nič. prej sem imel Nimota + ffdshow in ni ga bilo filma ki ne bi delal! Zahvaljujoč temu clearreg sem recimo mogu tud Kazaa še enkrat gor dat, ker je nek file zbrisal. Mislim groza! Upam da mi kdo lahko pomaga, drugače tak ne preostane drugega kot format!
Od nasveta ene rač. revije sem si dal gor nek clearreg al neki takega. Neki registrov mi je zbrisal, vendar nepravilno. Sedaj mi ne dela niti en film več. Poskusil sem že vse mogoče, vendar mi ne odpre nič. prej sem imel Nimota + ffdshow in ni ga bilo filma ki ne bi delal! Zahvaljujoč temu clearreg sem recimo mogu tud Kazaa še enkrat gor dat, ker je nek file zbrisal. Mislim groza! Upam da mi kdo lahko pomaga, drugače tak ne preostane drugega kot format!
Jackal ::
Sicer ne vem kaj bi blo narobe, ampak obstaja en pregovor:
Don't fix if it ain't broken. [8-O
Upam da veš kaj mislim.
Don't fix if it ain't broken. [8-O
Upam da veš kaj mislim.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59283 (14431) | BaRtMaN |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21818 (9434) | Heavy |
⊘ | TrojaOddelek: Pomoč in nasveti | 3230 (2280) | Gandalfar |
» | Težava z inštalacijo sp2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1220 (1063) | bzp |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7165 (5101) | maxy |