» »

Troja

Troja

farko ::

Imam sledeč problem. V razmišlanju da mi je zatajil bitdefender sem ga šel brisat in nalagat neko verzijo nod 32 ki pa je bla piratska. Ugotovil sem da je bevarno sem namestil free avasta nato zbrisal ponovno naložil bitdefenderja ker imam tudi licenco oziroma original serial. Zraven sem naložil live one care in defender od micro softa. Nato spet zbrisal bit defender in naredilo se je ko sem to vse zbrisal in skozi šivnkino uho komaj spet naložil bitdefender, ki pa mi je našel in še najde 7 trojancev in jih ne more zbrisat niti ne morem restirat sistema oziroma ponovno naložit windowsev. Kjer bi naj bili sem z explorer xp odprl in vse zbrisal naložil super antispajvare preskeniral nato še anti trojan program ampak trojanci ne gredo nikamor. Naj kdo svetuje kaj narediti še.
Ali je možno da sem kaj troje dobil iz msn katerega sem že brisal uporabljam pa skyp nekako zmerno za svoje potrebe ker kontaktiram s prijatelji samo preko tega.
farko

Klemzz ::

ha?

Highlag ::

A lahko še enkrat tokrat po Slovensko?
Never trust a computer you can't throw out a window

farko ::

Mislim da sem dovolj natačno opisal in prosil če lahko kdo pomaga in upam da bom dobil kakšen odgovor.Slovensko saj sem napisal slovensko zato prosim za pomoč.
farko

Sc0ut ::

Napisan imaš cel odstavek, uporabil pa si samo 1 vejico.

Kak ne moreš winsow na novo naložit? Saj jih ne nalagaš v win okolju. Razen če so drugi dejavniki, da jih ne moreš (podatki, ki bi se zbrisali,...)

Jaz uporabljam že nekaj časa avgfree + spybot. Pa zaenkrat dela super. Probaj mogoče to.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

opeter ::

Troja... je bilo država-mesto v antični v Grčiji.
Če bi napisal kolikor-toliko normalno, kaj te muči, bi ti že pomagali.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

rdecaluc ::

A avast home edition si probal boot-time scan ? Ker se mi zdi čudno da ne odstrani.
Est modus in rebus. ,typos

farko ::

Me zanima za tistega ki je napisal da je troja bila država.Fajn si je delat in briti norce z nekoga,ki rabi pomoč upam da ti bom mogoče kdaj lahko pomagal s kakšnim nasvetom,Nagajalo je vse še tipkovnica crkuje tak da sem površno napisal.

Naredil sem tako da sem nekako zbrisal trojance v safe mode in ponovno namestil windowse vendar predno sem priklopil kabel za internet sem naložil antivirus in zdaj dela normalno.Avast ja vendar mene za vsak spraševal za registrirat oziroma ni pustil brisat ker ni bil registriran.
farko

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: farko ()

krneki0001 ::

Sam uporabljam aviro in search&destroj in built-in vistin firewall. Nobenih problemov nimam in tut če se že kaj najde search&destroj blokira zapis v registry, avira pa pobriše z diska, tako da odkar ti dve zadevi delata na mašini (vista) še nisem imel problemov, pa tudi blue screen se še ni pojavil (prej ko sem imel AVG se je parkrat sesula vista).

;-) ::

In kje je zdaj problem?

imagodei ::

@farko:

Kakršen butast opis si dal, takšne butaste odgovore dobivaš. Oz. odgovori niso niti butasti, so pa na istem nivoju, kot je tvoje vprašanje.

Najbolj butasto od vsega pa je, da se razburjaš, da smo mi krivi za tvojo nesposobnost napisati človeški sestavek. Temo ti je polepšal Matek, tako da je bila original še hujša... In zdaj se izgovarjaš na tipkovnico - kaj hočeš reči, da pike ti delajo, vejice pa ne?

Tvoj sestavek je pač težko brat, zato se rajši obregamo ob čitljivost in razumljivost, kot pa ob samo vsebino. Je pač bolj zabavno.

(Pa morda bo na ta način le komu tvoje baže užgalo, da se nek minimalen nivo SLO jezika na forumih le more obdržat. Če se pa ne strinjaš, pa lahko v svojem 1337 speechu zastaviš vprašanje kje na Jokerjevem forumu).
- Hoc est qui sumus -

Klemzz ::

@farko, veš kaj ne razumem, u safe mode-u si zbrisu trojanca in pol na novo naložu winse? ponavad formateraš k nalagaš winse :)

imagodei ::

Klemzz,

kdo bi ga razumel? Saj mogoče pa sploh ni tega napisal, ampak ga samo mi tako razumemo... :\

Hudiča, pa pravi, da piše v slovenščini...
- Hoc est qui sumus -

farko ::

Se glede pisave opravičujem,morda sem res po domače napisal.Zbrisal sem viruse in trojance ,ker v drugače ni bilo možno sistema naložit ponovno.Formatiral sem celi računalnik in ponovno naložil vendar hudič je spet napadel ime mu pa je bitdefender.
Rešil sem da sem začasno naložil norton internet security in če sega bom navadil ga bom uporabljal.Ne vem kakšne imaste izkušnje z antivirusnim programom bitdefender vendar na enem forumu sem prebral da tazadnja različica je tak tak.
farko

bluefish ::

ah, vse skupaj si pomešal. Najbolje je, da sistem zaženeš z Win CD-jem, z njim formatiraš disk in potem na novo namestiš Windows.

slowie ::

sfašta ..... edini zaključek, ki sem ga potegnil iz te teme, je, da je bitdefender očitno trojanski konj, ki se s pomočjo šivankinega ušesa in crknjene tipkovnice sam naloži na računalnik kot operacijski sistem in potem takoj zažene neki program Wins, ki s sabo kar naprej v varnem načinu vleče 7 Trojancev .... In to ven iz Troje! Hudo. :\
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]

opeter ::

Pa še res je. Čudno mi je le to, da se tema ni že od vsega začetka zaklenila (predvsem, ker krši pravila glede naslova).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

mihajlo carr ::

sem mislu da bo govora o filmu:D drgač pa je najboljš AVG FREE EDITION. avg rox
GA-P35-DS3, E2180@3.2GHz, Sapphire 2600XT OC@750/800mhz, WD4000AAKS,
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B

tx-z ::

Predlagam da nekje na kšnm x računanliku poberš fdisk pa eno navadno bootable disketo....Zbrišeš vse particije pa vse...Pa nardiš na nov, inštaliraš na nov, daš gor antivirusni program....In to je to. Pa pazš kaj odpiraš na netu itd....Jst do zdej nism nkol meu problemov s kšnimi spywari,adwari,....pa krkol. Razn virusi, k jih blocka sophos antivirus...:\
tx-z

tx-z ::

Možni prevodi.

1:Lep pozdrav!
Imam sledeč problem. Pomislil sem da bitdefender(antivirusni program) ne deluje več tako kot bi moral, zato sem ga zbrisal in dal gor NOD 32(antivirusni program). NOD32 ni bil original ampak piratski. Ker sem mislil da je NOD32 nevaren (like dragon! arr), sem gor namestil Free Avast(antivirusni program). Potem sem ga takoj zbrisal(....). Potem sem ponovno inštaliral bitdefenderja(original), potem pa še Live One Care(neki..) in Defender(zakaj bi enga, če lahk 3?)...Potem sem(brez razloga?) spet zbrisal Bitdefenderja in ga komaj na novo inštaliral.( :\ ) Ta antivirusni mi je šele zdaj najdel 7 trojancv, ki pa jih ni mogel zbrisati(u might wanna sharpen the knives). Hkrati nisem mogel resetirati računalnika in tudi ne na novo inštalirati winse(nemogoče, to se vedn da razn če je s HW kej narobe!). Potem sem z IE v windows xp zbrisal vse(vse??...ni čuda da nič več ne dela..) in dal gor Super AntiSpyWare. Potem sem dal gor še en AntiTrojan program ampak trojanci ne gredo nikamor(those bastards!)...("Mogoče treba jih v programu označt da jih zbrišš, samo se ne bo nč zgodil")

2: beri post od slowie

Predlog: glej en post gor..;)
tx-z

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tx-z ()

bluefish ::

heh, komedija postaja vse bolj zanimiva. Kdo lahko objavi še bolj zavito razlago? :D

jrtjtejtt ::

Živijo, imam problem. Računalo mi zadnje čase počasi delalo, zato sem pomislil, da je bitdefender poln razne navlake. Obrisal sem ga s suho krpo, a ni pomagal. Zato sem na kišto naložil nod32, ker pa je bla na škatli neka lobanja s kostmi, sem na kišto za ziher naložil še avast. Ponovno, tokrat z mokro krpo, sem obrisal bitdefender, a ni pomagal, zato sem defenderja še enkrat naložil na kišto, poleg tega pa sem naložil še live one care in defenderja. Ker sem optimist, sem ponovno obrisal defenderja, tokrat z mokro krpo in vimom, a spet ni blo nč. Zato sm z krpo potem obrisal vse kar sem naložil na kišto a ni blo efekta. še enkrat sem naložil defenderja na kišto in potem mi je odkril, da imam v računalniku Hektorja in še šest kolegov. Poskusil sem jih obrisat (vim, bencin...) a ni šlo. Na kišto sem potem naložil super antispajver in nek antitrojan program imenovan Ahil a ni pomagal. Probal sm tudi naložit Okna na kišto, a ne morem, ker je ta kup, ki sem ga naložil na kišto previsok in ne morem več nalagat gor. Poleg tega me je strah, da se bo cel ta kup, ki sem ga naložil gor prevrnil, če še kaj dam gor. Kaj sedaj?:'(

bluefish ::

ha, nisem mislil, da bo moj izziv kdo vzel resno :)) , ali pač :P .

slowie ::

:P :P :P :P

Hudo.... Tole je pa najbolja zabavna tema v celem forumu, prav res!

Kake hude ideje.... ha ha ha ha... :P :)) :P

Ne res, Farko, hvala ti za popestritev tedna... kaj tedna, meseca! Huh! :)
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]

opeter ::

Kmalu bo nekdo v tej temi začel zbirat vstopnino. ;)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

BlackHole ::

Formatiral sem celi računalnik in ponovno naložil vendar hudič je spet napadel ime mu pa je bitdefender.
...Ne vem kakšne imaste izkušnje z antivirusnim programom bitdefender


Kaj je zdaj za bitdefender, trojanec ali anitivirusni program?
LP Marko

rdecaluc ::

Kaj ti še zmeraj ni jasno po zgornjih prevodih . Bitdefender je operacijski sistem !
Est modus in rebus. ,typos

RookY ::

Ja in napovedan je že SP1...
Juhu juhu spet bom bruhu

DOOM_er ::

hahaha :D :D :D :D
Robots will steal your job. But that's OK

Gandalfar ::

Dovolj bo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2491621664 (20402) mat xxl
»

Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11359626 (45426) d4vid
»

Nod32

Oddelek: Programska oprema
222586 (2091) Mentalist
»

Kateri AV je najbolje imeti?

Oddelek: Informacijska varnost
202238 (1597) hamax
»

kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619381 (8177) fitipaldi

Več podobnih tem