» »

Sekundarna hiša, ni priključkov prostih na ADSL-ju, optika pa naj bi prišla samo se ne ve kdaj. Opcije?

Sekundarna hiša, ni priključkov prostih na ADSL-ju, optika pa naj bi prišla samo se ne ve kdaj. Opcije?

sift ::

Torej na ADSL se ne morem povezat, ker ni priključkov prostih. Na telekomu mi je rekla da se ne da.

To je pač ena extra hiša, nedokončana, ampak precej vredna (250m2 in lokacija) in če bi prodajali al pa tud živel, brez interneta ne bi šlo/not good.

Lovi 4G simobil , ko sem živel tam eno poletje (en del je že narejen) , sm uporabljal simobilov mobilni net, 45gb za nekje 20€ (zdej so tud opcije neskočno za isto ceno, se mi zdi) in je delalo super.

A se da povezat več računalnikov na ta mobilen net? In kako bi to delovalo, bolj švoh vse skp? Pa glede TV kako bi naredil, satelit? Ne bi rad plačeval grozne vsote za oboje na mesec.

Na telekomu mi je ponudila mobilen net, rekla da se TV ne da preko mobilnega (seveda lolz).

Pred kratkim sem šel zamenjat modem na telekomov center in mi je tam rekel da na lokaciji kjer je hiša, je plan za optiko , ampak ne ve kdaj. Kako bi lahko zvedel kaj več? Sm pisal Telekomu ampak niso znali mi nč odgovorit , torej kej več zvedet cca. kdaj ne morem?

Še en problem, Telekom pravi da obvestijo kdaj bo optika in da pustijo v kaselcu to. Tam je kaselc ampak nobeden ne gleda pošte in cesta je nedokončana in ko je blato je nedostopno pridet do kaselca.
Sm jih kontaktiral in rekel da mam ta problem s pošto in so mi rekli naj pustim kontakt in da me bodo tako obvestili. Tudi na Telekomovem centru sm pustil cifro da me kontaktirajo glede optike, problem je k jo bom zdej menjal v kratkem in ne morem obdržat iste, če ne bi. Namreč mam 45gb interneta na kartici , klici pa so grozno dragi in mi je rekel na simobilu da ker je to internet paket ne morem obdržat iste cifre.

Se bojim da zamudim vlak ko pride optika in da pol sm spet brez priključka prostega.

Kaj bi vi naredili v tem primeru oz. kako bi rešili to situacijo?

6151 ::

Simobil ima za ~16€ 4/2 neomejeno, če ti je hitrost dovolj. telekom ima neomejeno 10/2 za 30€, preveri signal pred tem. Ne se zanašati na optiko, nam so jo obljubili že leta 2013 in do danes še nič.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

sift ::

6151 je izjavil:

Simobil ima za ~16€ 4/2 neomejeno, če ti je hitrost dovolj. telekom ima neomejeno 10/2 za 30€, preveri signal pred tem. Ne se zanašati na optiko, nam so jo obljubili že leta 2013 in do danes še nič.

thx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1943602049 (1025) bm1973
»

Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )

14337041 (17512) modelno1
»

Nasvet: A1 Domači 2 + TV AS LTE

Oddelek: Pomoč in nasveti
195967 (4973) GupeM
»

Se LTE omrežje lahko zabaše in postane počasnejše?

255367 (4014) J.McLane
»

Sodišče uvedlo stečaj družbe T-2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
519743 (8420) čuhalev

Več podobnih tem