Forum » Pomoč in nasveti » Root androida ali kako...?
Root androida ali kako...?
kokos25 ::
...se znebiti reklam med igranjem, ker mi bo hčer pojedla živce, ker ji na vsako minuto da nek trailer in pa reklama tipa (majkumila) letgo...opica pa to...
Torej, root-nu sem ga že, reklame in video izseki pa še vedno na ekranu...kako se tega znebim?
Gre pa za tablico LG G pad v700 in po navodilih iz te strani https://www.smartphoneclinics.com/how-t...
Torej, root-nu sem ga že, reklame in video izseki pa še vedno na ekranu...kako se tega znebim?
Gre pa za tablico LG G pad v700 in po navodilih iz te strani https://www.smartphoneclinics.com/how-t...
Ne mi ponujat celeronu 366mhz za 70€....hvala...
- spremenil: kokos25 ()
Ok, ker sem popolnoma svež v svetu androida (se to po sili razmer) bi mi mogoče kdo razložil, kako pognati ta program v tablici, google play je nima, preko kompa pa je že adaway.apk na tablici...
Dpool ::
Na svoji tablici si nalozi ES File Explorer (naprimer), preko tega najdi lokacijo, kamor si shranil ADAWAY.APK. Klikni na APK in bo zacelo instalacijo.
Lahko pa si posljes APK na Google Email, in ce preko tablice Downloadas APK iz GMAIL-a, ti bo sam zacel instalacijo APK-ja.
Lahko pa si posljes APK na Google Email, in ce preko tablice Downloadas APK iz GMAIL-a, ti bo sam zacel instalacijo APK-ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dpool ()
Etoo...bravo, hvala, dela kot mora, obema 1000X hvala...če nucata pivo, pa povejta:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148683 (2040) | Oldi |
» | D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 171127 (29325) | yani2000 |
» | itunes, spotfy, google music.....Oddelek: Mobilne tehnologije | 9509 (7401) | Romancek1 |
» | Kako zagnati igre za Android na tabliciOddelek: Mobilne tehnologije | 8318 (7915) | KoMar- |