» »

Socialni eksperiment - ko baba išče tipa

Socialni eksperiment - ko baba išče tipa

Temo vidijo: vsi
««
«
1 / 9
»»

Pithlit ::

Ja, kar nekaj vas bo na tej točki reklo "sm vedu!!!!" ampak ne se (prehitro) veselit.

Pred časom sem si vzela malo 'fraj' od tegob življenja pa odšla na en mentalni "walkabout" in odkrila da si mogoče zatiskam oči. In se, posledično, odločila za izvedbo tega... socialnega eksperimenta. Torej (za razliko od unih jokavcev ki ne morejo najt babe pa pol kle anonimno sprašujejo - se nimam namena skrivat) kako naj si baba najde tipa.

Najprej je bilo treba par kriterijev vzpostavit. Klasika, ne sme bit premajhen, prevelik, predebel, presuh... mora bit nežen, relativno brihten (pa šerat smisel za humor)... vsaj ene tolko neodvisen. Ne sme bit neodločen. Mora bit odprt za nekatere spolne prakse... Na kratko, mora bit normalen.

Pol nek 'hunting ground'... (kle mam sicer ogromne probleme). Pojma nimam kje se lotit. Pač, jebiga, devica pa to (efektivno). Nikol tega počela. Ajmo, probat mal v živo. Se najde tip... pa gremo telefoni gor, dol... viber, msg-ji, kriteriji sedejo vsi... vprašam če lahko prespim pri njem - tema. OK, pussy očitno.

Take 2: tinder... se najde ene par tipov, sicer jih je večina mal daleč ampak ok. Ni panike. Po petem dnevu, prvi zmenek. Dobro, kriteriji vsi ravno niso, ampak close enough za drugi zmenek. Prizna da nima svojega flet-a. Šment. Prizna da ma že deklice. Šment (ampak ok, ekskluziva ni med kriteriji). Se vse to zmeniva lepo. Sam mu je mal pointless tak lajf... pa jaz mu ne morem nudit vsega kar si želi (sva pa zdej frenda... kar se mi tudi zdi ful lepo - če si premisli se lahko še kaj zgodi).

Take 3: (ena večjih neumnosti ever) ona-on... 10s sta profil (niti ne izpolnjen, še slike nimam cajta dodat)... navali ene 20 tipov in vsi bi najraje kar tisti moment imel vse. NE MOREŠ BABE IZ NULE V SVOJ FLET NA SEX VABIT NO! Po enih dveh urah se ta plevel spuca do neke obvladljive mere (sicer par jih ne pokopča sploh - pa pol razne žaljivke padajo) in ostane par dokaj normalnih (ajmo, brez kompromisov itak ne gre). Tko da se celo da kakšno debato udarit. Pa začnejo slikce letet okol (in spet se enim zdi normalno s svojim organom okol opletat, čeprav jih za to nihče ni prosil), spet avtomatsko odletijo. In ostaneta dva... ki celo prestaneta te 'teste'. Pa se na koncu izkaže da živita pri starših (tipa 39 pa 40 let).

Zdej pa ne vem, a sm jst mona, al se to slovenski decem zdi normalno? "Ej, jaz bi se pa dans malo mečkala, pa kak film pogledala..." "se že najde kakšna soba" WTF?!?
Life is as complicated as we make it...
  • zaklenil: Mavrik ()

hojnikb ::

tisti "normalni" (whatever that means) so že spoken for ali se pa ne izpostavljajo na storitvah/lokacijah, ki jih ti uporabljaš ;)
#brezpodpisa

PrihajaNodi ::

prosim te lepo na socialnih omrežjih iščeš tipa? Are you serious?

Aston_11 ::

Bravo!

Bravo!

Loviti tipe po kriterijih je fejl, razen če jih rabiš, za kar pač mislim, da jih rabiš. Te pa kar....

Hm... bi lahko tudi bila tako prijazna, da bi napisala število morebiti prijetih ZS-jev?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

videc ::

Zanimivo.
Pa saj si emancipirana.
Kaj jim pa ti ponujaš?

maco-maco ::

Tudi mene zanima, kaj ponujaš ti. Poleg tistega kosmatega repa.
Kaj?

freesty ::

Kakor opazam od ljudi okrog sebe je Tinder kar efektivna zadeva.

1. Jim poves, da si devica?
2. Kolko si stara?
3. Se imas za privlacno punco?
4. Si privlacna punca?
5. Si casual al si needy?

Ce to odgovoris se bo kar hitro nasel problem.

Ze s tega tvojega prvega posta bos odgnala velik procent tipov, ker se tudi sama obnasas kot tip. Dosti tipov to prestrasi.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Zgodovina sprememb…

• spremenil: freesty ()

kuglvinkl ::

Moji frendi niso pičke, je pa problem v tem segmentu, se pravi pozna trideseta, da imamo družine. Pomeni, da ne glede na to, koliko je mamljiva ponudba, je ni mogoče sprejeti. Tko da ostane segment sveže ločenih/razidenih?

Sigurno pa ne smeš obupat :).
Your focus determines your reallity

Aston_11 je izjavil:

Loviti tipe po kriterijih je fejl, razen če jih rabiš, za kar pač mislim, da jih rabiš. Te pa kar....

Dejmo rečt 'prjatli z bombončki' - absolutely no strings attached.

Aston_11 je izjavil:

Hm... bi lahko tudi bila tako prijazna, da bi napisala število morebiti prijetih ZS-jev?

Kakšnih ZS-jev?

Vsem "LOL! po socialnih omrežjih? hahaha": primarno mi je to socialni eksperiment od katerega si v praksi ne obetam nič. Se pa precej potrjujejo moje domneve o drugem spolu.

videc je izjavil:

Zanimivo.
Pa saj si emancipirana.
Kaj jim pa ti ponujaš?

Ponujam jim točno to kar od njih pričakujem. Nič več, nič manj.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

freesty je izjavil:

1. Jim poves, da si devica?

Vsakemu ki pride čez prvo sito.

freesty je izjavil:

2. Kolko si stara?

39, trenutno.

freesty je izjavil:

4. Si privlacna punca?

Kako naj pa jaz to vem? Feedback kaže na "ja". Feedback parvi da jih imam nekje okoli 30. Ne vem če drži.

freesty je izjavil:

Če je to tisto kar mislim da je... grem lahko v prvi bar pa ziher domov odvlečem vsakega tadrugega tipa. Ampak to mi ni poanta.

freesty je izjavil:

Dosti tipov to prestrasi.

Čisto vsakemu tudi povem da sem dominantna in da ne prenašam neodločnosti. Če tega ne morejo shendlat pol z njimi nimam kaj delat.

Again, če se gre samo za seks... sploh ni nobenega problema nikjer.

next3steps ::

Čestitke, verjetno iščeš mene. Sem žal nezaseden in hkrati nisem na voljo. Jebatga, problemi, v katere nočem vpletati tretjih oseb.

Glede eksperimenta, gut đop.

Drugi bi te označili za cipo, ker s svojo pizdo opletaš, jaz pa rečem go ahead.
Kdor misli, da se s pizdurino vse dobi, naj sproba. Je težje kot izgleda. Sem vedno občudoval take ljudi.

Utk ::

39 let stara baba, pa se malo cudna, ce smo posteni, bo pac tezko zadela terno na internetu. Ne vem kaj je tu cudnega. Edina normalna varianta je kak vdovec, ta pa spet vprasanje kolk bi bil zagret, in kolk je takih.

freesty ::

Pithlit je izjavil:

freesty je izjavil:

4. Si privlacna punca?

Kako naj pa jaz to vem? Feedback kaže na "ja". Feedback parvi da jih imam nekje okoli 30. Ne vem če drži.

Prvo vprasanje je namenjeno za oceno tvoje samopodobe, ce si sama seb vsec.. Ampak glede na naslednje odgovore se vidi, da si dost samozavestna.

Pithlit je izjavil:

freesty je izjavil:

Če je to tisto kar mislim da je... grem lahko v prvi bar pa ziher domov odvlečem vsakega tadrugega tipa. Ampak to mi ni poanta.

Nisi prav misla. Ampak glede pogovora. Nekatere osebe, ko se zacnes pogovarjat in takoj, ko zacutijo neko kemijo postanejo "needy", pac hocejo bilokako pozornost. Klic, sms, bilokaj.. Samo, da jim das pozornost.

Pithlit je izjavil:

freesty je izjavil:

Dosti tipov to prestrasi.

Čisto vsakemu tudi povem da sem dominantna in da ne prenašam neodločnosti. Če tega ne morejo shendlat pol z njimi nimam kaj delat.

Again, če se gre samo za seks... sploh ni nobenega problema nikjer.

Dominantne zenske se mi zdi, da na sploh tezko najdejo partnerje. Ce pa jim se to v faco poves.. In potem se ta nedouznost. Ce si nedouzna pri 39 bo pri vsakem decu ustvarilo nek pritisk, sploh pri nekomu, ki mu bos vsec. Pa se tvoj direktnost... Pac raje ne riskirajo svojega ega za verjetno slab sex.

Cudno mi je, da tako na lahko govoris, sex no problem. A pomoje ni temu tako, ker, ce bi bila tako odprta, bi oddajala tudi neko sexualno energijo, katere pa ocitno ne oddajas, kajti potemtakem bi se grebli zate ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Goody ::

Po moje je tole bolj socialni experiment vezan na populacijo slo-techa ali drugače ena fajn trol tema ali še drugače - "poglejmo kako se bodo geeki razvneli". Bravo Pithlit.

Bolj je to kake dece se najde... in kaki deci babe iščejo, pa se pol čudijo da jih nobena noče.

Ker so normalni že zasedeni in uživajo v svojem življenju?
Kaj?

Telbanc ::

Pithlit je izjavil:

Ja, kar nekaj vas bo na tej točki reklo "sm vedu!!!!" ampak ne se (prehitro) veselit.

Pred časom sem si vzela malo 'fraj' od tegob življenja pa odšla na en mentalni "walkabout" in odkrila da si mogoče zatiskam oči. In se, posledično, odločila za izvedbo tega... socialnega eksperimenta. Torej (za razliko od unih jokavcev ki ne morejo najt babe pa pol kle anonimno sprašujejo - se nimam namena skrivat) kako naj si baba najde tipa.

Najprej je bilo treba par kriterijev vzpostavit. Klasika, ne sme bit premajhen, prevelik, predebel, presuh... mora bit nežen, relativno brihten (pa šerat smisel za humor)... vsaj ene tolko neodvisen. Ne sme bit neodločen. Mora bit odprt za nekatere spolne prakse... Na kratko, mora bit normalen.

Pol nek 'hunting ground'... (kle mam sicer ogromne probleme). Pojma nimam kje se lotit. Pač, jebiga, devica pa to (efektivno). Nikol tega počela. Ajmo, probat mal v živo. Se najde tip... pa gremo telefoni gor, dol... viber, msg-ji, kriteriji sedejo vsi... vprašam če lahko prespim pri njem - tema. OK, pussy očitno.

Take 2: tinder... se najde ene par tipov, sicer jih je večina mal daleč ampak ok. Ni panike. Po petem dnevu, prvi zmenek. Dobro, kriteriji vsi ravno niso, ampak close enough za drugi zmenek. Prizna da nima svojega flet-a. Šment. Prizna da ma že deklice. Šment (ampak ok, ekskluziva ni med kriteriji). Se vse to zmeniva lepo. Sam mu je mal pointless tak lajf... pa jaz mu ne morem nudit vsega kar si želi (sva pa zdej frenda... kar se mi tudi zdi ful lepo - če si premisli se lahko še kaj zgodi).

Take 3: (ena večjih neumnosti ever) ona-on... 10s sta profil (niti ne izpolnjen, še slike nimam cajta dodat)... navali ene 20 tipov in vsi bi najraje kar tisti moment imel vse. NE MOREŠ BABE IZ NULE V SVOJ FLET NA SEX VABIT NO! Po enih dveh urah se ta plevel spuca do neke obvladljive mere (sicer par jih ne pokopča sploh - pa pol razne žaljivke padajo) in ostane par dokaj normalnih (ajmo, brez kompromisov itak ne gre). Tko da se celo da kakšno debato udarit. Pa začnejo slikce letet okol (in spet se enim zdi normalno s svojim organom okol opletat, čeprav jih za to nihče ni prosil), spet avtomatsko odletijo. In ostaneta dva... ki celo prestaneta te 'teste'. Pa se na koncu izkaže da živita pri starših (tipa 39 pa 40 let).

Zdej pa ne vem, a sm jst mona, al se to slovenski decem zdi normalno? "Ej, jaz bi se pa dans malo mečkala, pa kak film pogledala..." "se že najde kakšna soba" WTF?!?

Ja, no, nič ne poveš, če bi mela otroke pa to. In kak peleš razgovor v tej smeri. Če ti je sam za tisto, pol tud moški niso vsi sam za to.

Poleg tega, tud recimo moški vsaj normalni, rabimo žensko bolj spoznat, ane, da vidmo s kom imamo opravka, da se za prijazno faco ne skriva kaj neprijetnega.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

freesty je izjavil:

Cudno mi je, da tako na lahko govoris, sex no problem.

Kako pa naj? Subtle hint-ov noben ne šteka... al pa tolk dolgo traja da me vse že trikrat mine. Se pove direkt pa je. Pol se pa itak hitro vid a ma dec jajca... al jih mam jst. Meni dec brez jajc ne koristi ama ništa.

freesty je izjavil:

A pomoje ni temu tako, ker, ce bi bila tako odprta, bi oddajala tudi neko sexualno energijo, katere pa ocitno ne oddajas, kajti potemtakem bi se grebli zate ;)

A je kdo reku da se ne? V roku pol ure dobim enga al pa tri za seks (v kolikor standarde spustim pod sprejemljivo mejo)... to ni problem.

Goody je izjavil:

Bravo Pithlit.

Hvala, hvala. Ampak ne. Je blo že tolk tem o decih k babe iščejo... zdej veste zakaj.

maco-maco je izjavil:

Ker so normalni že zasedeni in uživajo v svojem življenju?

To je definitivno fakt. Saj isto za babe velja. Ampak tja in sem se pa mari vseeno kaj najde... ali pač? Ne vem, kakšne ločence al pa zagrizene samce. Babe vem da obstajajo, ni hudič da ne bi tud deci.

Telbanc je izjavil:

Ja, no, nič ne poveš, če bi mela otroke pa to.

A to tebe bega? Na tem forumu? Kjer je to že informacija javnega značaja? Otrok ne morem imet.

Telbanc je izjavil:

In kak peleš razgovor v tej smeri.

Vsakemu ki ga zanima povem. Še več... vsakemu ki pokaže zanimanje povem vse, tudi tisto česar noče vedet.

Telbanc je izjavil:

Če ti je sam za tisto, pol tud moški niso vsi sam za to.

Saj jaz tudi ne.

Telbanc je izjavil:

Poleg tega, tud recimo moški vsaj normalni, rabimo žensko bolj spoznat, ane, da vidmo s kom imamo opravka, da se za prijazno faco ne skriva kaj neprijetnega.

Se ne skrivam. Z mano se ni problem pogovarjat. Problem je hendlat odgovore.

Na ona-on imaš en kup opcij po katerih filtiraš folk. Ne vem zakaj bi navzel stik z babo ki jasno zapiše da ji ni do resne zveze, tebi je pa to pomembno. Al pa z babo ki jasno zapiše na noče otrok... ti pa. Al pa babo ki išče neodvisnega tipa, ti pa živiš pri mamici in očiju (pri 40ih!). Še manj pa zastopim da greš žokat babo ki ti napiše da je dominantna, če ti to preseda.

Tinder je drugač, ja. Ampak tam se tud lahko vse zmeniš.

Mavrik: a te lahko enkrat za spremembo prosim da ne brišeš kar v tri dni postov s katerimi ni _NIČ_ narobe?

Zgodovina sprememb…

Tilen ::

Mogoče imaš previsok kredit.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zna bit.

Ampak tja in sem se pa mari vseeno kaj najde... ali pač?

Najbrž idealne osebe ne najdeš v nekaj dneh na nekih portalih. Očitno tudi, daje tam vseeno preveč lažnjivih seksualnih predatorjev. Napiš da si grda in da ne daš.
Kaj?

Ma ja... kdo pa išče idealno osebo? V teh letih. "sprejemljiva" je key word.

Mimogrede, tinder mi je najdu fajn človeka. Pač, tudo to je nekaj da se z nekom lahko odkrito pogovarjaš, pa greš skupi na en pir al pa kaj podobnega. Prjatu brez bombončka.

korenje3 ::

Pithlit je izjavil:

sam mal a nimaš ti 50 let? zakaj bi 40 letniki padal na take stare?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

pegasus ::

https://www.ted.com/talks/amy_webb_how_... ... tole se splača pogledat, če iščeš tipe online.

korenje3 je izjavil:

sam mal a nimaš ti 50 let? zakaj bi 40 letniki padal na take stare?

Sej ti noben ne brani mal prebrat preden izpadeš mona :P

stjan ::

vsak išče mlado :)

bistveno vprašanje :

Zakaj bi danes moški sploh imel babo?

Večina tu nas čaka na Kitajce, da naredijo dobrega robota :)

ali pa vsaj babi vgradijo daljinsko upravljanje in možnost programiranja.

enkrat prej si mi napisala da si 50+, že babica. zdej pa vidm da pišeš da imaš 39.

V glavnem za tem tvojim "socialnim eksperimentom" se po moje skriva nekaj drugega. In to je:
- si samska in obupana
- pot zakriljem "eksperimenta" si iščeš tipe...
- ti je žal da si bila v preteklosti ful "vzvišana", zdej te pa noben ne povoha...
- prihajaš v menopavzo

to so neka moja psiho-soci odkritja.

pač si zdej naletela na tiste ostanke najslabšega. podobno kot je pri moških ko jim ostanejo samo še tiste, ki jih noben ne pogleda in ne mara.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: korenje3 ()

noraguta ::

V kategorij milfač je kar ostra konkurenca. 1/3 je ločenih, druga tretina pa nezadovolnih doma. Pa pri teh letih se ne da nobenmo več preveč komplicirat z adolescentniškimi forami.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

korenje3 je izjavil:

enkrat prej si mi napisala da si 50+, že babica.

Pojma nimam od kje si to pobral.

korenje3 je izjavil:

po moje

Po tvoje. Se motiš.

Del eksperimenta oz. delni povod za to je pa res da me firbec matra kako pa seks s tipom zgleda. Spet pa ne tolk da bi kar taprvega pohopsala pa gremo hojladrihojladra. Tko da v tej točki (čeprav je nisi specificiral) imaš povsem prav.

*edit* še to me je malo šokiralo na ona-on. Sem pač dala da iščem žensko... slabe 4 jurje (med 25 pa 45, ki tudi iščejo žensko) mi jih je stran ponudila.

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

Pithlit je izjavil:

Kaj je narobe s tem?

Kdor hiter da, 2x da ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Grem večerjo skuhat, pol pa v 'mesto' na en pir al pa dva.

Invictus je izjavil:

Kaj je narobe s tem?

Ma nimam nobene želje mamice spoznavat...

stjan je izjavil:

Zakaj bi danes moški sploh imel babo?

Ne vem. Tudi za obratno ne vem.

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

Džizs krajst pa sem jst mislu da sem lesen ker po vseh dejtih nisem uspel najt stalne zase pa zdj vidm da mam celo več izkušenj...

Največji fail je iskat partnerja z nekimi pričakovanji... sorri ampak tud ko ga najdeš ne bo dovolj dober to je FAKT ker tako deluje psiha.

Če bi rada nekoga spoznala se morata v prvi vrsti zaštekat oz. enostavno vama obema mora bit v interesu da si delita svoj čas in osebni prostor. Da boš neki na silo probavala v smislu NO AJDE GREMO, AKCIJA...

Sorri sam to je tako falirano da izgleda obupno. Človk se pri takem ne ustraši "odločnosti" ampak enostavno se umakne od vsiljivosti. Kaj bi si pa ti mislila da se ti jst pred nos obesm pa začnem silit vate?

In ni čudno da je tok samskih. Sj jebemtiboga vsi sam neki pričakujete. Pa ka bi se vi šli ljubav ali bi se vi en drugem radi prodal iz koristoljubja. V bistvu si falila point že iz prve. Ok ne rečem, zanemarjenc te itak ne bo privlačil kar je razumno ampak vse kar je dalj od tega in morebitnih mental problemov je pa že tvoja oreračunljivost.

Btw...
Sorobala si prek neta...
Ja lej jo kle pa neb probava?

Ona on itd. legla frustrirancev ki iščejo kurve volonterke... damn.

Drgač pa če si za uhka midva probama. Sm odprt za starejše. Če ne druzga saj za družbo 8-)
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

40 let si stara, pa si imela filter 25-45 let? malo morgen. jaz nebi nikol 40 letnice, čeprav imam že 35.

sicer pa zahtevaš neke kriterije od moških. jih ti isto izpolnjuješ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: korenje3 ()

imagodei ::

korenje3 je izjavil:

40 let si stara, pa si imela filter 25-45 let? malo morgen. jaz nebi nikol 40 letnice, čeprav imam že 35.

Že mogoče, sam tebe pa 25-letnice ne bi več.
- Hoc est qui sumus -

korenje3 je izjavil:

Jah če se ti gre za *uk greš itak v Österreich u Laufhaus pa je mir. Dolgoročno veliko ceneje.

Begabt

tip hitro dobi, ona bi morala pa na kak tečaj plesa ob drogu, potem pa v prakso ;)))

korenje3 je izjavil:

Mhm... si spregledal filter "ženska išče žensko"?

A misliš da se meni da ukvarjat s 25 letnimi mulci?

Za moške mam filter na 32-45 (ampak realno to pade pol na nekje 37-42).

Pithlit je izjavil:

A misliš da se meni da ukvarjat s 25 letnimi mulci?
.

Ka pa fali?

Begabt

Unknown_001 je izjavil:

Drgač pa če si za uhka midva probama. Sm odprt za starejše. Če ne druzga saj za družbo 8-)

Nekje v lj? pol poti pa to?

Za pijačo jaz nimam problemov. Vprašanje kolk si pa ti deca da stojiš za besedami. Na celem forumu poznam sam enga k ni stisnu repa med noge. Pa je še živ...

PrihajaNodi ::

39, trenutno.

Vidiš, takrat so se meni pričeli problemi z mehurjem. Ti pa se igraš neke socialne eksperimente.

raptor, a nisi ti še v srednji šoli? :)))

Pithlit je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Nekje v lj? pol poti pa to?

Za pijačo jaz nimam problemov. Vprašanje kolk si pa ti deca da stojiš za besedami. Na celem forumu poznam sam enga k ni stisnu repa med noge. Pa je še živ...

V ljubljani med tednom komot. Najraje četrtek popoldne. Lahko pa tud kak drug dan.

Oooo brez skrbi da stojim za besedo.

korenje3 je izjavil:

raptor, a nisi ti še v srednji šoli? :)))

2. Letnik strojnega faxa ???

Begabt

Zgodovina sprememb…

dxx ::

Goody je izjavil:

Po moje je tole bolj socialni experiment vezan na populacijo slo-techa ali drugače ena fajn trol tema ali še drugače - "poglejmo kako se bodo geeki razvneli". Bravo Pithlit.

Tudi jaz se strinjam s tem.
Sploh ker je naša preljub(a) pithlit bil nekaj časa nazaj še moški.

raptor, prvo moraš rečt za sliko. sej ne več če je debela, če puši, kolk gub lahko prešteješ ipd...

korenje3 je izjavil:

raptor, prvo moraš rečt za sliko. sej ne več če je debela, če puši, kolk gub lahko prešteješ ipd...

Gajba piva reši probleme. Ker je birčen ga bol poredko umaka. Itak pa je fotr zmer pravu: na starem pecikli se vozt uč

Begabt

dxx je izjavil:

Z brado ko kralj matjaž!

Unknown_001 je izjavil:

Gajba piva reši probleme. Ker je birčen ga bol poredko umaka. Itak pa je fotr zmer pravu: na starem pecikli se vozt uč

Ne pijem. :P

Zgodovina sprememb…

dxx, točno tudi to je enkrat rekla...
pač eni guncajo afne, drugi pa otroke.

Pithlit je izjavil:

dxx je izjavil:

Z brado ko kralj matjaž!

Unknown_001 je izjavil:

Ne pijem. :P

Sj sem zase govoru. Btw a nis prej rekla da greš na per !?

Begabt

to postaja vedno bolj zanimivo. :)))
pithlit dvojna osebnost. ena je pijanka, druga ne pije.

dxx ::

Tudi jaz se spomnim nekaj od piva:D
««
«
1 / 9
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kje so naše ladje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
789560 (6155) krneki0001

Uravnotežen pogled na vloge spolov (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998146559 (137159) Gandalfar
»

Najti pravo resno punco in živeti srečno življenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
483106170 (92348) guest #44

Več podobnih tem