Forum » Pomoč in nasveti » starejši printer: konica minolta 190f na win 10
starejši printer: konica minolta 190f na win 10
bkorpi ::
Pozdraljveni,
imam sledeči printer:
http://www.konicaminolta.eu/en/business...
pravkar smo kupili nov računalnik, z windows 10, pa je nastal problem pri printerju. Ni driverjev za printer.probal sem z dirverji za win 7,pa mi pravi,da ni možno inštalirati, nato sem probal s starejšimi, za XP ( te smo imeli nazadnje in vse lepo dela). Pri teh driverjih me je spustilo skozi proces inštalacije, vendar ko se je inštaliralo, je še zmeraj bilo kot da ni driverja inštaliranega pod tiskalnikom (ki so ga win 10 našli-ime printerja, driverje pa ne)
a obstaja kakšna opcija, da bi lahko inštaliral ta printer na win 10?
hvala za nasvet in pomoč.
lp
imam sledeči printer:
http://www.konicaminolta.eu/en/business...
pravkar smo kupili nov računalnik, z windows 10, pa je nastal problem pri printerju. Ni driverjev za printer.probal sem z dirverji za win 7,pa mi pravi,da ni možno inštalirati, nato sem probal s starejšimi, za XP ( te smo imeli nazadnje in vse lepo dela). Pri teh driverjih me je spustilo skozi proces inštalacije, vendar ko se je inštaliralo, je še zmeraj bilo kot da ni driverja inštaliranega pod tiskalnikom (ki so ga win 10 našli-ime printerja, driverje pa ne)
a obstaja kakšna opcija, da bi lahko inštaliral ta printer na win 10?
hvala za nasvet in pomoč.
lp
Frenckie ::
Malo razišči po internetu, kako drugi rešujejo ta problem.
Jaz sem starega HP laserja usposobil na vseh Win 7,8, 8.1 in 10). Zadnji gonilniki bili za Visto. Z uradnimi gonilniki delal samo do Win 7 / 32bit.
Bilo je veliko ''guglanja'' in preizkušanja variant iz interneta, a mi ga je vedno uspelo usposobiti na 32 in 64 bitnih Win.
Želel sem ga uporabljati že zaradi tega, ker imam še dva polna tonerja.
Na njihovi strani imaš zadnji gonilnik za Win 7/64bit. Poskusi z njim seveda če imaš 64 bitno 10-ko. Zaženi ga v združljivostnem načinu. Preje to nastaviš v Lastnostih.
Jaz sem starega HP laserja usposobil na vseh Win 7,8, 8.1 in 10). Zadnji gonilniki bili za Visto. Z uradnimi gonilniki delal samo do Win 7 / 32bit.
Bilo je veliko ''guglanja'' in preizkušanja variant iz interneta, a mi ga je vedno uspelo usposobiti na 32 in 64 bitnih Win.
Želel sem ga uporabljati že zaradi tega, ker imam še dva polna tonerja.
Na njihovi strani imaš zadnji gonilnik za Win 7/64bit. Poskusi z njim seveda če imaš 64 bitno 10-ko. Zaženi ga v združljivostnem načinu. Preje to nastaviš v Lastnostih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Frenckie ()
sulaco ::
Moja tašča ga je imela. Obup ustrezne driverje dobit....
Rešitev je bila, da smo kupili novega. Jhitrejši, lažji, manjši, cenejši, tišji....tašča ful zadovoljna
Rešitev je bila, da smo kupili novega. Jhitrejši, lažji, manjši, cenejši, tišji....tašča ful zadovoljna
robba22 ::
Mogoče bi še najpreprostejša rešitev bila uporaba virtualke, če ni driverjev za Win 10. Instaliraš Win XP v virtualki, namestiš driverje za XP-je in printaš.
konspirator ::
http://www.konicasupport.com/2016/05/ko...
Downloads Operating System
Here Windows 10, Windows 8.1 or Windows 8 32bit
Here Windows 10, Windows 8.1 or Windows 8 64bit
V google sem vpisal "konica minolta 190f" in kliknil peti link.
Downloads Operating System
Here Windows 10, Windows 8.1 or Windows 8 32bit
Here Windows 10, Windows 8.1 or Windows 8 64bit
V google sem vpisal "konica minolta 190f" in kliknil peti link.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1396925 (8752) | tetriandoch |
» | Bliža se konec brezplačne podpore za Windows 7 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 48208 (35427) | bajar |
» | Katere Windowse naložiti na HP Compaq 6710b?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3481 (1742) | hojnikb |
» | UEFI ali Legacy (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10897 (9434) | solatko |
» | Kateri OS uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 22084 (15084) | Apache90 |