Forum » Programska oprema » Emule memory leaks! I'm freakin' out
Emule memory leaks! I'm freakin' out
windhunter ::
Pismo, ne morem verjeti. Imam najnovejso verzijo emula (0. 29a). Hotel sem zloadati en 1. 7 gb velik file, vendar mi takoj (beri 30 sek do 1 minuta) po zagonu emula zmanjka rama. V eni minuti mi pade prosti ram z 400mb na 5mb.
Ali je to res se vedno tako luknjast program da ima toliko memory leakov ali se to dogaja samo meni. Sej ce loadam manjse datoteke je mogoce boljse.
(vcasih - ampak res vcasih se da zdrzat, samo danes je pa res nevzdrzno. )
Ce se da to kje kaj nastaviti, da nebi toliko informacij v ram tlacil bi bil zelo vesel.
Folk povejte kako mate pa vi to ustiman...
Lp
Matej
Ali je to res se vedno tako luknjast program da ima toliko memory leakov ali se to dogaja samo meni. Sej ce loadam manjse datoteke je mogoce boljse.
(vcasih - ampak res vcasih se da zdrzat, samo danes je pa res nevzdrzno. )
Ce se da to kje kaj nastaviti, da nebi toliko informacij v ram tlacil bi bil zelo vesel.
Folk povejte kako mate pa vi to ustiman...
Lp
Matej
- spremenil: darh ()
windhunter ::
ma sej nima tok veze, sej so vsi te eMuli mal cudno napisani. Me je itaq tut 28b tko zezu. Pa pise da je ful major memory leakov odpravljenih iz 28b --> 29a sam ni videt =)
nc, jest upam da bo kej kmal dosegla ver .50 al pa 1.0 pismo, da bo saj stimal =))))
sej je zanimiv, dele trenutno pa dela, pa ne nuca vec kt ene 25Mb..... ?
nc, jest upam da bo kej kmal dosegla ver .50 al pa 1.0 pismo, da bo saj stimal =))))
sej je zanimiv, dele trenutno pa dela, pa ne nuca vec kt ene 25Mb..... ?
gumby ::
a verzije so hudo nestabilne ponavadi... probaj pač nekaj starejših verzij - boš že eno našel, ki bo delala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426132 (9416) | Freakylion |
» | Alkohol na delovnem mestu!Oddelek: Problemi človeštva | 5785 (4881) | Duhec |
» | Internetne strani kot vir dezinformacij o globalnem ogrevanju.Oddelek: Znanost in tehnologija | 3292 (2897) | dj cotto |
» | Obdelava slike - orodje Resize - FiltriOddelek: Zvok in slika | 2290 (1871) | G@c |
» | Kako zvem če je napajalnik prešvoh?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1283 (1041) | Dead_Eye |