Forum » Pomoč in nasveti » GOM player-težave s podnapisi
GOM player-težave s podnapisi
Havq ::
Zdravo,
Imam težave s tem predvajalnikom,dobim podnapise,in ko jih kopiram v predvajalnik
se ne zgodi nič,ko da jih ne bi bilo. Sem probal tudi z drugimi podnpisi in je isto.
Posodoblejno imam na najnovejšo verzijo GOM.
Nato sem probal še z VLC playerm in ko jih tukaj kopiram mi ven vrže tole:
''Neprepoznavna oblika vnosa:
Oblike zapisa 'file:///J:/The.Shannara.Chronicles.S01E01-E02.HDTV.x264-KILLERS%5Bettv%5D.srt' ni mogoče zaznati. Podrobnosti so zapisane v dnevniški datoteki.''
Tudi v VLC sem probal z drugimi podnapisi isto.
Mogoče kdo ve za kaj gre?
hvala
lp
Havq
Imam težave s tem predvajalnikom,dobim podnapise,in ko jih kopiram v predvajalnik
se ne zgodi nič,ko da jih ne bi bilo. Sem probal tudi z drugimi podnpisi in je isto.
Posodoblejno imam na najnovejšo verzijo GOM.
Nato sem probal še z VLC playerm in ko jih tukaj kopiram mi ven vrže tole:
''Neprepoznavna oblika vnosa:
Oblike zapisa 'file:///J:/The.Shannara.Chronicles.S01E01-E02.HDTV.x264-KILLERS%5Bettv%5D.srt' ni mogoče zaznati. Podrobnosti so zapisane v dnevniški datoteki.''
Tudi v VLC sem probal z drugimi podnapisi isto.
Mogoče kdo ve za kaj gre?
hvala
lp
Havq
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35640 (14172) | kralnahribu |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11824 (9729) | Toros |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59556 (14704) | BaRtMaN |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30903 (17410) | KontraCepec |
» | Izšel VLC 1.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15838 (10659) | MrStein |