Forum » Pomoč in nasveti » GOM player-težave s podnapisi
GOM player-težave s podnapisi

Havq ::
Zdravo,

Imam težave s tem predvajalnikom,dobim podnapise,in ko jih kopiram v predvajalnik
se ne zgodi nič,ko da jih ne bi bilo. Sem probal tudi z drugimi podnpisi in je isto.
Posodoblejno imam na najnovejšo verzijo GOM.

Nato sem probal še z VLC playerm in ko jih tukaj kopiram mi ven vrže tole:

''Neprepoznavna oblika vnosa:
Oblike zapisa 'file:///J:/The.Shannara.Chronicles.S01E01-E02.HDTV.x264-KILLERS%5Bettv%5D.srt' ni mogoče zaznati. Podrobnosti so zapisane v dnevniški datoteki.''

Tudi v VLC sem probal z drugimi podnapisi isto.

Mogoče kdo ve za kaj gre?

hvala

lp

Havq
Imam težave s tem predvajalnikom,dobim podnapise,in ko jih kopiram v predvajalnik
se ne zgodi nič,ko da jih ne bi bilo. Sem probal tudi z drugimi podnpisi in je isto.
Posodoblejno imam na najnovejšo verzijo GOM.
Nato sem probal še z VLC playerm in ko jih tukaj kopiram mi ven vrže tole:
''Neprepoznavna oblika vnosa:
Oblike zapisa 'file:///J:/The.Shannara.Chronicles.S01E01-E02.HDTV.x264-KILLERS%5Bettv%5D.srt' ni mogoče zaznati. Podrobnosti so zapisane v dnevniški datoteki.''
Tudi v VLC sem probal z drugimi podnapisi isto.
Mogoče kdo ve za kaj gre?
hvala
lp
Havq
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny 
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 36488 (15020) | kralnahribu | 
| » | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 12021 (9926) | Toros | 
| » | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 60580 (15728) | BaRtMaN | 
| » | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 31850 (18357) | KontraCepec | 
| » | Izšel VLC 1.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 16787 (11608) | MrStein |