Forum » Loža » Na kakšen način lahko onemogočim "strokovnjaka" za "bioresonanco"
Na kakšen način lahko onemogočim "strokovnjaka" za "bioresonanco"
koyotee ::
Da mu polomi noge?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
TRISTONAURO ::
Verjetno družinskega člana / prijatelja je nekdo (strokovnjak ali drug znanec) prepričal da potrebuje to bioresonanco in OP skuša preprečiti transakcijo in potrebuje argumente?
Magic1 ::
Mu zagroziš da ga boš prijavil zaradi utaje davkov, če misli sodelovat s tvojo familijo. Verjetno ne izdaja računov...
Magic
Šmorn ::
V bistvu je transakcija že narejena. Čisto vseeno bi mi bilo, če bi šlo za navaden prehlad. Ampak se gre za resne zadeve. Odvetnik?
r3dkv1c4 ::
V bistvu je transakcija že narejena. Čisto vseeno bi mi bilo, če bi šlo za navaden prehlad. Ampak se gre za resne zadeve. Odvetnik?
Čaki čaki, kakšne resne zadeve?
Če ne misliš razjasnit okoliščin, potem raje kar končaj spraševat neumnosti.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
sodnicaN ::
ja lahko ga prijaviš za prevaro in / ali tožiš
samo boš rabil dokaze
in če je denar poniknil model je pa na socialni in ima stalno prepivališče na csdju, kar ni težko izvest (nobeno od teh stvari), potem ga pač ne boš več videl, ker mu nimaš kaj za vzet
samo boš rabil dokaze
in če je denar poniknil model je pa na socialni in ima stalno prepivališče na csdju, kar ni težko izvest (nobeno od teh stvari), potem ga pač ne boš več videl, ker mu nimaš kaj za vzet
Er333 ::
Invictus ::
Bioenergetik ponuja uradno storitev, ki jo lahko nekdo plača.
Uradno ne moreš nič. Razen da prepričaš v nasprotno bodočega pacienta.
Če se je storitev že zgodila in je dobil račun, ne moreš nič.
Uradno ne moreš nič. Razen da prepričaš v nasprotno bodočega pacienta.
Če se je storitev že zgodila in je dobil račun, ne moreš nič.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
Ales ::
No, odvisno, kdo in kaj ponuja. Nekaterih storitev ni mogoče kar tako ponujati, področje je regulirano z zakonom in podzakonskimi akti.
jest10 ::
sisemen ::
Pogovori se s "strokovnjakom" in mu zagrozi, da ga bos v primeru, da bo odsvetoval tradicionalno zdravljenje, preganjal, hkrati pa mu povej, da ves za
pozitivne ucinke placeba in ga bos zaradi tega toleriral. Dejansko se ga na tvojem mestu ne bi spravljal preganjati, ker je dejstvo, da placebo deluje
in je že samo to, če da prizadetemu, opcijo, da verjame, da mu bo pomagalo, vseeno neko vrednost. Seveda pa ne pusti, da ga odirajo.
pozitivne ucinke placeba in ga bos zaradi tega toleriral. Dejansko se ga na tvojem mestu ne bi spravljal preganjati, ker je dejstvo, da placebo deluje
in je že samo to, če da prizadetemu, opcijo, da verjame, da mu bo pomagalo, vseeno neko vrednost. Seveda pa ne pusti, da ga odirajo.
Mehmed ::
Op, bodi malo bolj specificen.
Bi rad denar nazaj ali preprecil v bodoce? Je kako resno stanje pa dejansko dela skodo s tem?
Tozbe pa prijave tezko vlagas za druge. Ce zdravljeni ne verjame, da se ga nateguje, imas kr problem ja.
Bi rad denar nazaj ali preprecil v bodoce? Je kako resno stanje pa dejansko dela skodo s tem?
Tozbe pa prijave tezko vlagas za druge. Ce zdravljeni ne verjame, da se ga nateguje, imas kr problem ja.
vostok_1 ::
Ampak se gre za resne zadeve. Odvetnik?
Če ne poveš za kaj se gre, je res bolje, da moderator kar zaklene temo.
Kot da ni že jasno. Nekdo v družini ima resno bolezen (raka, ...) pa mu hočejo vštulit bioresonanco, češ kako bo pozdravlo. Bolnik pa je morda že nasedel in lahko bo poleg denarja plačal še z svojim lajfom.
Invictus ::
Bioresonanca ni primerno zdravljenje za raka ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
knesz ::
r3dkv1c4 ::
Bi bilo pa dobro, da bi OP kaj več povedal, razen če ni to spet ena troll tema.
če bi bil admin na mestu, bi že ob prvem postu zaklenil temo.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
Šmorn ::
Kot so omenili nekateri, ne bi smel začeti te teme. Bil sem pod vplivom čustev (in alkohola). Za nastalo situacijo se opravičujem. Na mojo žalost ne bom preprečil načina zdravljenja, ker se ne gre zame in ker je vsaj placebo efekt dokazan (psihiloško, ne fizično). Finance niso tak problem, da bi dotična oseba bankrotirala zaradi dodatnega plačljivega "zdravljenja".
Prosim za zaklep teme.
Prosim za zaklep teme.
zee ::
Wish granted.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bioenergija verjamete ali ne? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 69737 (28658) | Unknown_001 |
» | Slovenija prva v EU po umrljivosti zarad raka (ozavescanje problema) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8945 (6649) | poweroff |
» | Takojšna opustitev službe, lahko naredim to ?Oddelek: Loža | 13621 (10361) | Mufasa |
» | kateri odvetnik za odškodnino - imate kakšne izkušnje?Oddelek: Loža | 32288 (16873) | mirkuma |
» | Olje konoplje - kje kupiti v Sloveniji? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 65840 (55176) | bosmla |