Forum » Strojna oprema » Nov star disk
Nov star disk
tedi ::
Ne vem, ce sem izbrala pravi forum, a kaksna informacija se bo ze nasla tudi zame.
Imam 5 let star racunalnik, ki ga se ne zelim vreci v smeti, kljub temu, da je crknil disk. Masinca je vse do sedaj dobro delala in mi bo sluzila se nekaj let (za sina ali pa babi). Potrebujem mnov disk, ki pa ne sme biti cisto nov, ker ne bo sel noter. TOREJ!
Kaksne naj bo? IDE ATAPI 66 Mhz in ne večji od 32 Gb, ker se bosta tepla z biosom.
Najbolje bi bilo, ce bi staknila kje kaksnega iz kaksne masince ki je nekje letnik mojega strojcka. Prosim pomagajte mi!
Pa se to - ne bi zelela zmetat kaksnega premozenja za stvarco!
LP
Tedi
Imam 5 let star racunalnik, ki ga se ne zelim vreci v smeti, kljub temu, da je crknil disk. Masinca je vse do sedaj dobro delala in mi bo sluzila se nekaj let (za sina ali pa babi). Potrebujem mnov disk, ki pa ne sme biti cisto nov, ker ne bo sel noter. TOREJ!
Kaksne naj bo? IDE ATAPI 66 Mhz in ne večji od 32 Gb, ker se bosta tepla z biosom.
Najbolje bi bilo, ce bi staknila kje kaksnega iz kaksne masince ki je nekje letnik mojega strojcka. Prosim pomagajte mi!
Pa se to - ne bi zelela zmetat kaksnega premozenja za stvarco!
LP
Tedi
Cokolesnik ::
Si poskusila kaj poklicati po rač. firmah, kjer bodo verjetno vedeli za kakšne njihove partnerje z dosovskimi sistemi in posledično "muzejskimi" računali? Poskusi prebrskati še kakšen Salomonov oglasnik, pa mogoče Bolha.com. Upam pa seveda, da se kdo javi še v tem forumu.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Hojla Cokolesnik!
Hvala za namig, a prek ene take firme sempravzaprav prislana takforum.
Imam vec zezl v ognju in upam, da se bo kaj vnelo!
Ciao
Hvala za namig, a prek ene take firme sempravzaprav prislana takforum.
Imam vec zezl v ognju in upam, da se bo kaj vnelo!
Ciao
Se mi zdi, da govoriva isti jezik. To je kilaza, ki bi mi ustrezala, ce je vse drugo By the book (da pase).
Prosim obvesti me, ce imas kaj zame!
Pa se to me zanima, ce je mozno, da bi diskkupila z racunom na S.P., ce ne bo slo, pa kar tako.
Thanx, Tedi
Prosim obvesti me, ce imas kaj zame!
Pa se to me zanima, ce je mozno, da bi diskkupila z racunom na S.P., ce ne bo slo, pa kar tako.
Thanx, Tedi
Boky ::
Pri AGT-ju imajo v ceniku 30Gb disk. Tu mislim, da nebi smelo biti problema z garancijo in računom!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje z demise.si? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 24406 (11022) | Hayabusa |
» | Comtron - težave z garancijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9078 (5582) | St235 |
» | katero GF 8800? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4786 (3350) | GrimReaper |
» | Nujno - nova graficna GeForce 7300GT ima dalec slabso sliko kot 4leta stara GeForceOddelek: Pomoč in nasveti | 2182 (485) | Keyser Soze |
» | računalnik za osnovne potrebeOddelek: Kaj kupiti | 3139 (2546) | para! |