Forum » Strojna oprema » ISDN Asuscom interni - spremeba IRQ?
ISDN Asuscom interni - spremeba IRQ?
Maxtor ::
Zanima me, kako bi na zgoraj omenjenem modemu v w98 spremenil IRQ. Sedaj je na 11 in se tepe z grafično, zato bi ga rad dal na katerokoli drugo vrednost, najraje na 7 (prosti).
Zanima me, če je to sploh možno in na katerih IRQ-jih imate dotični modem ostali. Probal sem že premikati kartice po slotih in nastavljati v BIOS-u in ni nič pomagalo, modem in grafa sta vedno na 11
Please help !!
Zanima me, če je to sploh možno in na katerih IRQ-jih imate dotični modem ostali. Probal sem že premikati kartice po slotih in nastavljati v BIOS-u in ni nič pomagalo, modem in grafa sta vedno na 11
Please help !!
frenk ::
z desno klikn ma my computer in daj properties, poj pa device maneger in tk k maš modem dvakrat nanga klikn...pomoje da je na tazadnmu ušesku možnost manual nastavitve in tm to nastavi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Serial ATA in navijanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3651 (2748) | _Dejan_ |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1422 (1200) | Senitel |
» | Kako spremeniti IRQ v winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1003 (796) | Narcos Satanicos |
» | Problemi z zvocno SB PCI 128Oddelek: Pomoč in nasveti | 956 (892) | Mravlek |
» | IRQ me zafrkava!Oddelek: Strojna oprema | 2765 (2549) | JanezH |