Forum » Strojna oprema » Gigabyte-kt266 in 0.13u?
Gigabyte-kt266 in 0.13u?
BLaCkEnED ::
Imam plosco Gigabyte GA-7VTX pa me zanima ce lahko dam gor na njo Tbred 0.13u?
Sicer sem gledal na strani od maticne vendar mi ni jasno kaj bi pomenil tisti minus (-) pri procesorjih z o.13 , ker za tiste procesorje ki jih ne podpira bi moglo pisat N/A = Not support?
Aja pa se to, zakaj moja plata nima za stimat voltazo procesorja?
Hvala!
Sicer sem gledal na strani od maticne vendar mi ni jasno kaj bi pomenil tisti minus (-) pri procesorjih z o.13 , ker za tiste procesorje ki jih ne podpira bi moglo pisat N/A = Not support?
Aja pa se to, zakaj moja plata nima za stimat voltazo procesorja?
Hvala!
asPeteR ::
Eh, mora it!
Lej, jaz laufam TbreadB B-verzijo, na Abitki KT7! (pa ceprav mi napise Unknown CPU type - lepo dela!)
Tko, da bi mogl pasat!
Lej, jaz laufam TbreadB B-verzijo, na Abitki KT7! (pa ceprav mi napise Unknown CPU type - lepo dela!)
Tko, da bi mogl pasat!
BLaCkEnED ::
Kolk mas pa Vcore? Ker moja plata ima 1.78V, Tbred pa default dela na 1.5,right? A bi lohko ta povisana napetost kaj skodla procesorju ali vplivala na temperaturo?
asPeteR ::
Ja, sej lahko nastelas Vcpu! Pri vecini plat lahko to poljubno nastavljas v BIOSu!
Drugace pa, ce bi bil res obsojen na 1,7V ne bi bilo nic katastrofalnega! Malce boslji hladilnik pa je, pa se malo ga lahko navijes pa je ...
Drugace pa, ce bi bil res obsojen na 1,7V ne bi bilo nic katastrofalnega! Malce boslji hladilnik pa je, pa se malo ga lahko navijes pa je ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbogom Socket AOddelek: Novice / Procesorji | 4296 (3171) | Azrael |
» | Katero matično (nForce 4)?Oddelek: Kaj kupiti | 1442 (1221) | bmen |
» | Athlon XP 2700+ in plata Gigabyte 7VRXPOddelek: Kaj kupiti | 943 (885) | boštjan |
» | gigabyte ploščaOddelek: Strojna oprema | 1294 (1107) | krucymucy |
» | Se zmeri ne vem kaj naj kupim ?Oddelek: Kaj kupiti | 1080 (913) | Daishi |