Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy S6 Edge - ROOT
Samsung Galaxy S6 Edge - ROOT
kosta ::
Je kdo že rootal S6 Edge?
Jaz bi svojega, pa sem ugotovil da na 5.1.1 ni več tako enostavno kot na starejših. Članki pravijo nekako tako "... rooting phone on 5.1.1 is not possible without soft-bricking...".
Kasneje sem prebral da se to nekako reši z menjavo kernela pred rootom. Zna kdo od vas to narediti in bi mi malo pomagal, da si ne brickam telefona?
Hvala vsem.
Jaz bi svojega, pa sem ugotovil da na 5.1.1 ni več tako enostavno kot na starejših. Članki pravijo nekako tako "... rooting phone on 5.1.1 is not possible without soft-bricking...".
Kasneje sem prebral da se to nekako reši z menjavo kernela pred rootom. Zna kdo od vas to narediti in bi mi malo pomagal, da si ne brickam telefona?
Hvala vsem.
kosta ::
Ja, sem našel simple navodila.
Triangle Away se še uporablja, ko je treba dat na garancijsko popravilo?
Triangle Away se še uporablja, ko je treba dat na garancijsko popravilo?
starboi ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S6 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93364 (35538) | theStranger |
» | Katere ROMe uporabljate?Oddelek: Operacijski sistemi | 3850 (2905) | SaXsIm |
» | Tožba ram2 (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 160290 (133913) | markezii |
» | Izzid android-a 4.1.xOddelek: Mobilne tehnologije | 5871 (4640) | bdoxx |
» | Android telefon - full backup imageOddelek: Mobilne tehnologije | 2690 (2609) | errhec |