Forum » Sedem umetnosti » Star Trek: Discovery
Star Trek: Discovery
Temo vidijo: vsi
Daniel ::
Tole je meni bolj izgledalo, kot po sili narejen zaključek celotne serije in ne zgolj sezone.
Okapi ::
a_borlak ::
Ja, glavna negativka, ki to na koncu ni, pocukran konec, ki ga v zadnji četrtini osladijo do onemoglosti, škoda. Če bi izpustili zadnjih 15 minut bi rekel ok, srečno, veselo, itd. Ampak tisti dodatek je še tisto, kar je bilo prej dobro uničil. Hej, ne bomo imeli tehnologije, ker je preveč za nas, ok. Vesoljci pred vesoljci, ok. Ampak konec ...
karafeka ::
Zadnja sezona niti ni bila tako slaba, razen tistih pedrskih vstavkov in zadnjih 15 minut, katere sem dal na fast forward (ohcet, pa neko poslavljanje posadke katere se sploh spomnil več nisem). Očitno nisem kaj zamudil.
Ni mi pa jasno, kako to da so Enterprise hitrej skenclali kot pa Disovery... Samo uvodna špica Enterprise-a je bila boljša kot pa cel Discovery.
Ni mi pa jasno, kako to da so Enterprise hitrej skenclali kot pa Disovery... Samo uvodna špica Enterprise-a je bila boljša kot pa cel Discovery.
Gregor P ::
Jaz čakam na novo sezono Star Trek: Strange New Worlds.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Cr00k ::
oo7 ::
Nimam pojma ampak tole verjetno spada v to temo ?
Star Trek: Section 31 | Official Trailer | Paramount+
Star Trek: Section 31 | Official Trailer | Paramount+
oo7 ::
Paramount Erases Star Trek: Discovery from Canon: Fans Celebrate a Potential Return to Tradition
Not only has Paramount officially canceled Star Trek: Discovery, it utterly erased it from the broader Star Trek canon. For many fans, especially those weary of the series' controversial direction, this decision is a welcome relief that promises to restore the beloved continuity of the Star Trek universe.
https://thatparkplace.com/paramount-era...
Not only has Paramount officially canceled Star Trek: Discovery, it utterly erased it from the broader Star Trek canon. For many fans, especially those weary of the series' controversial direction, this decision is a welcome relief that promises to restore the beloved continuity of the Star Trek universe.
https://thatparkplace.com/paramount-era...
To je zanimivo, ker to povezano novo s ST tajno službo bodo pa zdaj lansirali.
Bezukhoff ::
Na smetišče zgodovine lahko roma tudi Kelvin timeline, nobene nove dodane vrednosti, kvečjemu le rehash že obstoječega.
BigWhale ::
Ta preokupacija kaj je canon in kaj ne in kaj je main timeline in kaj ne, je kr smesna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
Jarno ::
Preveč drame, katera bi pustila mogočne sledi na dogajanje po AD 2266.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
Pithlit ::
Ta preokupacija kaj je canon in kaj ne in kaj je main timeline in kaj ne, je kr smesna.
To.
Life is as complicated as we make it...
Bezukhoff ::
Nobene preokupacije, ampak vse kar je prišlo po Star Trek Enterprise, je daleč od tega kar bi lahko smatral kot Star Trek, vsaj osebno ne čutim ničesar kar sem čutil takrat, prežvečene zgodbovne premise, karakterji z mentalno ter emocionalno globino najstnikov, ceneni hommages, pravzaprav all bling bling and no content, ampak kot nek trekkie seveda pogledaš vse, priokus pa je kvečjemu grenak.
In kaj je zdaj sploh s tole kelvinovo časovnico, Star Trek 4 še vedno v produkciji?
In kaj je zdaj sploh s tole kelvinovo časovnico, Star Trek 4 še vedno v produkciji?
Karen ::
Se strinjam s predhodnikom, od Enterprise dalje je polno enega Woke-a... še dobr da se vsaj kje (skrivaj) norčujejo iz te woke scene, recimo tista k pri Orville-u Bortus pa un njegov model/shemale (dva črnca) valita jajce - za umret smešno, sploh če pogledaš čez woke oči.
BigWhale ::
Star Trek je bil "woke" od samega zacetka. In fact, TOS je bil bistveno bolj woke kot je bil katerkoli star trek po tem. Dve leti po prepovedi segregacije v ZDA so na poveljniski most ladje dali crno zensko, za zacetek. Cel Federation in Starfleet sta komunisticna utopija. TNG? A se nihce ne spomni epizode, ko se Riker zaljubi v eno, ki je pripadnica rase kjer je izrazanje spola sexual perversion in so vsi pripadniki te rase androgeni? Potem sex z androidom. Ali pa DS9, kjer se na polno posmehujejo kapitalizmu z upodobitvijo Ferengijev, kjer je Dax pripadnik rase, ki se kot simbiont seli po telesih razlicnih spolov. Enterprise, kjer imas zdravnika, ki je pripadnik rase kjer je poliamorija standardna in je cudasko, ce ima oseba samo enega partnerja in otroke samo z enim partnerjem. Epizoda v kateri je bil Trip, sicer moski, nosec?
Da vseh mnozicnih interspecies zvez, taksnih in drugacnih, sploh ne omenjam. To, da se vam zdi, da Star Trek ni bil woke, je samo rezultat tega, da je druzba vsaj malo napredovala. Super. Pot je se vseeno dolga in drzim pesti, da bodo vasi otroci to razumeli bolje od vas.
Orville je bil "woke as fuck", in prav nikjer se niso norcevali iz woke scene, ce si to videl kot norcevanje, pomeni samo da ne razumes humorja in da pojma nimas kdo so bili ustvarjalci Orvilla s Sethom MacFarlanom na celu in kaksna stalisca zagovarjo ter podpirajo. Pozabil si tudi na sranje, ki ga je sproduciral Fox okrog Orvilla.
Naslednji, ki bo omenil woke sceno bo pa letel iz teme...
Da vseh mnozicnih interspecies zvez, taksnih in drugacnih, sploh ne omenjam. To, da se vam zdi, da Star Trek ni bil woke, je samo rezultat tega, da je druzba vsaj malo napredovala. Super. Pot je se vseeno dolga in drzim pesti, da bodo vasi otroci to razumeli bolje od vas.
Orville je bil "woke as fuck", in prav nikjer se niso norcevali iz woke scene, ce si to videl kot norcevanje, pomeni samo da ne razumes humorja in da pojma nimas kdo so bili ustvarjalci Orvilla s Sethom MacFarlanom na celu in kaksna stalisca zagovarjo ter podpirajo. Pozabil si tudi na sranje, ki ga je sproduciral Fox okrog Orvilla.
Naslednji, ki bo omenil woke sceno bo pa letel iz teme...
Torej jaz bi le potrdil, kar je napisano zgoraj brez omembe prepovedanih besed na ST
Zato smo tudi gledali ST, ker je bil tako "napreden".
Zato smo tudi gledali ST, ker je bil tako "napreden".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Okapi ::
Da ne odpiram nove teme - a jaz ne najdem, ali na slo-techu res še nihče ni nič napisal o filmu Section 31?
Kritike so porazne. Ocena na IMDB je okoli 4. Ne predstavljam si, da bom jaz kdaj to gledal, pa sem včasih rad gledal ST.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
MisterM ::
Hja, nič kaj trekovski ni ta film. Je pa veliko akcije in eksplozij in Philippa dobi nek zelo čuden backstory. Edina svetla točka je Michelle Yeoh.
Jazon ::
To ni ST.
Film Section 31 ima slabo režijo, slabo izdelano zgodbo, slabo igro, vse je v 3.14zdi. Sprašuješ se ali gre za parodijo? Se delajo norca? So nekateri res tako slabi igralci, ali so krivi slabo spisane scene? Nič jasno.
Tresoča kamera WTF!!
Po brezveznem uvodu se začne na foro misije nemogoče. Verjetno je malo manjkalo, da niso izrekli celotnega stavka: Your mission, should you choose to accept it. Skupina 31 spominja na Odred odpisanih, creepy edition.
Deli glasbene podlage so pobrani iz ST The First Contact, deli iz drugih filmov. Na splošno je kar nekaj, ker nima veze s kadri. Ne daje nobenega suspenza. Nada.
Fotografija in scenografija nista slabi. Kamera katastrofa. Animacija na nivoju DS9.
Izgovorjava Michelle Yeoh je nadležno moteča, ker se na trenutke preveč trudi, vedno pa daje občutek, kot da ima usta polna malezijskih knedlčkov. Ken Watanabe v filmih nima glavne vloge, njegova napol razumljena izgovorjava je trademark. Če bi pa imel glavno vlogo in bi momljal cel film, bi ugasnil predvajanje.
Sem pogledal kakšno epizodo DS9 v 90ih, ki me sicer pri pritegnila. Ozadja Section 31 zato ne poznam, v filmu bi ga lahko bolj razdelali. Pa ozadje zgodbe Phillipe tudi, je nepovezana.
Tega režiserja se bom prihodnje ognil v širokem loku.
Zdaj grem pa poiskati nekaj od ST-VOY, da si skalibriram senzorje.
Film Section 31 ima slabo režijo, slabo izdelano zgodbo, slabo igro, vse je v 3.14zdi. Sprašuješ se ali gre za parodijo? Se delajo norca? So nekateri res tako slabi igralci, ali so krivi slabo spisane scene? Nič jasno.
Tresoča kamera WTF!!
Po brezveznem uvodu se začne na foro misije nemogoče. Verjetno je malo manjkalo, da niso izrekli celotnega stavka: Your mission, should you choose to accept it. Skupina 31 spominja na Odred odpisanih, creepy edition.
Deli glasbene podlage so pobrani iz ST The First Contact, deli iz drugih filmov. Na splošno je kar nekaj, ker nima veze s kadri. Ne daje nobenega suspenza. Nada.
Fotografija in scenografija nista slabi. Kamera katastrofa. Animacija na nivoju DS9.
Izgovorjava Michelle Yeoh je nadležno moteča, ker se na trenutke preveč trudi, vedno pa daje občutek, kot da ima usta polna malezijskih knedlčkov. Ken Watanabe v filmih nima glavne vloge, njegova napol razumljena izgovorjava je trademark. Če bi pa imel glavno vlogo in bi momljal cel film, bi ugasnil predvajanje.
Sem pogledal kakšno epizodo DS9 v 90ih, ki me sicer pri pritegnila. Ozadja Section 31 zato ne poznam, v filmu bi ga lahko bolj razdelali. Pa ozadje zgodbe Phillipe tudi, je nepovezana.
Tega režiserja se bom prihodnje ognil v širokem loku.
Zdaj grem pa poiskati nekaj od ST-VOY, da si skalibriram senzorje.
a_borlak ::
Section 31 je milo rečeno katastrofa epskih razsežnosti, ne samo eksplozije supernove ampak črne luknje, ki posrka cel delta kvadrant. Tako so zgrešili mimo, da bolj niso mogli. Sem si zadevo pogledal takoj, ko je prišla ven in mi je žal tistega časa. Raje bi stal na postaji in 30 let čakal vlak.