» »

Star Trek: Strange New Worlds (TV serija)

Star Trek: Strange New Worlds (TV serija)

««
11 / 11
»
»»

Gregor P ::

Del z mupetki sem prihranil za otroke in jim je bil všeč :)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Okapi ::

Okapi je izjavil:

Sem se spomnil še za tretjo slabšo scenaristično rešitev - Q.>:D

No, pa smo tudi Q dočakali, in da bo mera polna, v obliki telenovele/žajfnice;((

delavec44 ::

Lahko en napiše tista 2 dela te sezone, ki sta ok? Da samo to pogledam in se ne mučim z ostalim.

Yossarian ::

To pa res gre vedno bolj na slabše. Brezidejno, že večkrat videno... Kako nizko lahko še padejo?

Delavec, v bistvu nobeden ni OK.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

gozdar1 ::

delavec44 je izjavil:

Lahko en napiše tista 2 dela te sezone, ki sta ok? Da samo to pogledam in se ne mučim z ostalim.

1 je še nekako, ostalo je več ali manj totalen poden.

gozdar1 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

1 je še nekako, ostalo je več ali manj totalen poden.

Aha, sem upal da bo še 6ka. Saj ocene na imdb za posamezno epizodo nekako odražajo stanje. Kar je pod 8 je za serije navadno slabo.

cebelar123 ::

Ne vem ce sem ze kdaj videl oceno 4.5 ma IMDBju za del serije. Ocitno jih bo ta serija imela ogromno.

BigWhale ::

Men so bli vsi deli se kar zabavni. Je pa res, da je bil tale se najmanj zabaven. :D

Problem teh 'gimmick' epizod je to, da ce jih je prevec na kupu se jih nazres. Takih epizod je bilo v ostalih serijah kar nekaj, ampak, ko ima sezona 25 delov, se porazgubijo. Ce ima pa sezona 10 delov, je pa to malenkost tezje.

V TNG smo sicer videli: film noir, kavbojce, robina hooda, sherlocka holmesa, skupinske halucinacije, Qja, in druga omnipotentna bitja, ki so experimentirala na posadki v neki drugacni realnosti, zadeto posadko, ... Ampak ja, stiri ali pet taksnih epizod komot skrijes v 25 epizod sezone.

gozdar1 ::

Za razliko od tehle epizod je bila npr. Qpid TNG epizoda dejansko zabavna.

Verjamem. Ampak a je bila objektivno boljsa? Meh, debatable. Gledal smo jo pred 35 leti, z drugacnim dojemanjem sveta. :D

Men so bli puppeti res zabavni. Tale soap opera zdaj dost manj, je bla pa vseen mal globji vpogled v enega izmed likov in da stvari, ki jih je dozivel Pike dejansko nosijo neko tezo. V TNG so bile taksne stvari izredno redke.

Dialogi so bili objektivno boljši. Ampak to ceniš šele ob ponovnem ogledu, ko si starejši. Pač pri dobrih delih, bedni so bili podobno bedni kot danes.

To da se niso preveč ukvarjali z dramami posameznih likov je plus. So le smetana najboljših profijev kar jih premore federacija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

delavec44 je izjavil:

To da se niso preveč ukvarjali z dramami posameznih likov je plus. So le smetana najboljših profijev kar jih premore federacija.

So se, ampak na drugacen nacin. Pa ne gre tolk za dramo ampak za to, da se je liku nekaj zgodilo in naslednjo epizodo je bil ze kot nov in nikol se ni nihce vec spomnil kaj se je dogajal v prejsnjem delu. To je sicer bolj posledica tega, da so ble serije delane za cas, ko ljudje nismo mogl bingat al pa gledat delov za nazaj, sam vseen je mal butast.

karafeka ::

Zato je pa bil Babylon 5 za tisti čas vrhunska serija napram star treku (še danes je). Bila je taka lepa prečudovito zaključena celota, da si se jokal zraven, ko je bilo konec.

Tudi jaz sem gledal Babylon 5 in se mi je vedno zdela za razred nižje od ostalih ZF serij, tako tipa Andromeda. Sem pa v pomanjkanju dobrih ZF serij seveda gledal obe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

bm1973 ::

Zadnje trije deli so bili kar nekaj...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Ali se to oni že poslavljajo od serije, pa so si dali malo duška?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Kaj ni še ena sezona?

e08 klasična startrekovska epizoda. Oziroma kar dve v eni.;)

Okapi je izjavil:

e08 klasična startrekovska epizoda. Oziroma kar dve v eni.;)

Ja, so vidl, da nimajo dost epizod v sezoni in so dva A storya zbasal v en del. :D

Tale pravljična epizoda je pa še malo slabša od one lutkovne.

Scorpy84 ::

Okapi je izjavil:

Tale pravljična epizoda je pa še malo slabša od one lutkovne.

Kaj pa telenovela? Ne vem ce bi sploh pogledal... pravljicno sem nehal po 10 minutah

Nič ne boš zamudil;)

Jaz sem se kr nasmejal. Ni lih Star Trek, sem se pa zabaval. Telenovela mi je bla slabsa.

karafeka ::

Se strinjam. Dekolteji so pomagali.

No, pa zmaj (če lahko pred g. modom omenim dragon) tudi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Sej je ze meme, primerjava La'an in Khan dekolteja. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()
««
11 / 11
»
»»