» »

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Temo vidijo: vsi
««
8 / 36
»»

BigWhale ::

- JJ abrams stil snemanja in lens flare

To gre tud men mal na jetra, sam ni pa nek deal breaker.

- glavna igralka je zelo antipatična (v The Walking Dead mi je bila nepomembna in ko je umrla nisem niti trznil in sem v trenutku pozabil da je obstajala)
- glavna igralka ima moško ime, ne vem, moti me pač

To tud ni lih neka kritika seriji.

- prišla je na ladjo USS Šenzen pred 7 leti in brez da bi obiskovala StarFleet Academy prišla na mesto commander . 1.st officer ?!

Predvidevam, da bomo o tem zvedeli se kaj vec. Drugace je bila Kira Nerys first officer na DS9 prav tako brez formalnega star fleet treninga. Tudi 7of9 je bila brez formalnega starfleet treninga,

- kičasto prikazano kako sta vkorakali starfleet znak v puščavi

A to je problem? :D

- na splošno je glavna igralka kot ena razvajena najstnica in ne nekdo ki je odraščal in se šolal med Vulkanci!

Meni se je pa ravno to zdelo kar dobro narejeno. Michael je zrtev napada Klingonov, clovek, ki je odrascal med Vulkanci in nekdo, ki se custev vzdrzuje zato, ker so jo tko ucili in ne ker bi ji bilo to v naravi. In v trenutku neke travme je prislo do clash-a tega. Povsem smiselno in v bistvu pricakovano.

- Sarek se je oglasil takoj po pol sekunde ko ga je klicala
- Hologram Sareka se je usedel na mizo?!

Cela fransiza ima probleme s 'telefoniranjem'. Od dneva 1 naprej. Ne morjo zdej tega popravit. :))

- Celotna notranja podoba ladje je zelo temačna, hladna, brez duše

Ja, lepenka in karton iz TOS in plastika iz TNG so imeli vec duse. :))

- Klingonci ne zgledajo pravilno, govorijo kot da bi pravkar prišli od zobarja, toliko imajo maske gor da se ne vidijo njihovi izrazi

Klingoni so FFS koncno med seboj govorili klingonsko in ne anglesko. Aleluja! In koncno izgledajo kot vesoljci in ne ljudje s cudnimi frizurami in razbitim nosom. Geez.

- Klingonci so se s cloking device zaleteli v ladjo USS Europa od admirala - zelo ZAHRBTNO in BREZ časti - Klinci to ne bi nikoli naredili

Ne, premalo poznas Klingone. Klingoni zivijo za boj in konflikte, to jim je castno. V tem vidijo smisel zivljenja. Necastno bi bilo, ce bi cloaking device uporabili zato, da bi pobegnili.

Evo, tle je dost dober opis.

https://www.reddit.com/r/DaystromInstit...

- Tehnologije ne ustreza tej časnovni dobi - hologrami, nič gumbov na armaturah ipd...

Holograme so ze uporabljali v 23 stoletju. Je pa res, da jih niso imeli na ladjah za komunikacijo.

- lens flares

Tole te res boli, a? :)))

- Serija se imenuje Discovery in v prvih dveh delih še nismo videli te ladje
- Vojna, vojna, vojna kot da drugega ne znajo. Poglejte Orville je 100X bolj startrekovski kot StarTrek - sprašujejo se moralna vprašanja ali naj bo deček ali punčka itd...

Prva dva dela sta bila vzpostavitev okolja za vse, ki niso gledali prejsnjih serij. IMO so kar dobro naredili. All in all je bil pilot po mojem boljsi od vseh ostalih Star Trek pilotov. Encounter at Farpoint je bil grozn. A bo v resnici vonja ali ne bomo pa se vidl. Sedaj so stvari nastavili za mozno vojno. Klingoni se niso zdruzeni in vsak house posebaj verjetno ne bo kar odvihral na rob federacije in se zapletal v neke bitke.

Lahko, da je tak stil všeč novodobnim Trekovcem, ki so odrasli v JJ Abrams Kelvin timeline ampak meni pač NI

Nevem no... Jaz sem old-school trekkie in mi je bil pilot vsec. Filmi od Abramsa mal manj. Format serij, kot so jih vrteli takrat je dandanes precej ne-gledljiv, za danadnjo publiko in vprasanje kako bi bilo, ce bi naredili se eno tako serijo. Ze Enterprise ni bila bog ve kaj gledana, pa je deset let od tega kar so jo predvajali.

The Orville je pa nek mishmash, ki ne ve tocno kaj bi bil. Igra je priblizno tako zanic kot v TOS zgodbe pa nek meh, Seth MacFarlane pac ni Mel Brooks in nikoli ne bo. :)

hendriks ::

MrNighthawk je izjavil:

In kakšni se vam zdijo prvi vtisi?

Navdušen! 9/10

vostok_1 ::

BigWhale je izjavil:

Nevem no... Jaz sem old-school trekkie in mi je bil pilot vsec. Filmi od Abramsa mal manj. Format serij, kot so jih vrteli takrat je dandanes precej ne-gledljiv, za danadnjo publiko in vprasanje kako bi bilo, ce bi naredili se eno tako serijo. Ze Enterprise ni bila bog ve kaj gledana, pa je deset let od tega kar so jo predvajali.

The Orville je pa nek mishmash, ki ne ve tocno kaj bi bil. Igra je priblizno tako zanic kot v TOS zgodbe pa nek meh, Seth MacFarlane pac ni Mel Brooks in nikoli ne bo. :)

You must be the worst old-school trekkie then.

Ne samo, da nova serija breaks canon, ampak je že po standalone kriterijih, precej porazna.
Predvidljiva, slabo igrana, dolgočasna ...
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

c3p0 ::

Agree, to ni ST. Ni nobenega chain of command, vsak nekaj po svoje, serija je walking SJW stereotip, kot že omenjeno.

Kot se zadnja leta "spodobi", brez CGI-ja ostane bore malo. Mogoče pa so se samo prilagodili na današnjo generacijo.

mitja_i ::

Res ne razumem, zakaj so vztrajali, da se dogaja 10 let pred Kirkom. Preveč nepotrebnih "kršitev" kanona. Čudne tehnologije (zakrivanje klingoncev, transportirajo lahko bombo, ne pa trupla). Če bi lepo rekli, da se dogaja 100 let za Voyagerjem, je vse v redu... Vsaj jaz bom gledal tako. Sarek pa je pač nek drug vulkanec. Sicer pa veliko čudnih (napačnih, ne tipičnih) odločitev tako klingoncev kot članov federacije. Če gledam kot da ni prequel, me še zanima, kaj bodo naredili. VX pa je čez mero dobrega okusa. Preveč temno zaenkrat. Me pa zelo navdušuje prava in slovnično pravilna klingonščina!

MrNighthawk ::

Berem temo in dobim občutek, da ljudje, ki komentirajo niso gledal novene ST serije.

Će je kdo gledal DS9 ne bi nikoli izjavil "preveč se streljajo", od 4. Sezone je bila v DS9 vojna! Flote s 1000 ladjami in več!

Ko vidim komentarje s SJW predznakom, mi je şe manj jasno. TOS je zaznamoval televizijo z različnimi rasami in spoli. Vse ostale serije pa tudi. Imel si dobre ženske vloge VOY je bil "feministični" od 4. Sezone naprej pa to ni pokvarlo serije. Pa če smo odkriti...en ženskj lik zaradi katerega so se ljudje razburjal je že unrl... zamenjal jo bo belopolt moški...happy? :)

Pritoževanje nad Klingoni? Emmm...v TOS so bili samo temni in s čudno brado.TMP jih je spremenil konkretno. V TNG je moral bit Worf bolj človeški ker je bil eden izmed osrednjih likov. Star Trek Into Darknes jih je tut spremenil in dal en kup piercov po celi glavi.

Glede canona se pa sploh ne spotikam. Jaz bi rekel, da je serija reboot pa mir. Obsedenost trekkiej s canonom je od enterprise naprej absurdna.

Tr0n ::

Nekako tako ja.

Vecina postov je od trolckov, ki so se premladi, da bi sploh gledali Star Trek OS in TNG. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

c3p0 je izjavil:

Agree, to ni ST. Ni nobenega chain of command, vsak nekaj po svoje, serija je walking SJW stereotip, kot že omenjeno.

Chain of command? Kaj? Sej a ni bil to point, da je bil prekršen chain? Hence the court martial ending? Res ne vem kaj bluzite. Sploh pa s SJW...they sre mostly aliens :) zakaj pr Avatarju niso ljudje tko pi***l.

Heisenberg ::

gledam recenzije na IMDB in na vsakih 10 se najde en pozitiven. Tako,da ja, večini se NI dopadlo.

DarkSite ::

Heisenberg je izjavil:

gledam recenzije na IMDB in na vsakih 10 se najde en pozitiven. Tako,da ja, večini se NI dopadlo.

A lahko tole obrazložiš?

Namreč oceno ima 7.3/10.

Torej po tvojem 9/10 pravi, da je zanič. Vsak 10 pa, da je ok. Odlična logika?

schlomo ::

MrNighthawk je izjavil:

VOY je bil "feministični"

Je Đejnwej je v vsaki seriji lastnoročno kungfu (kulturna apropriacija?) zbrcala riti 3x masivnejšim naci Trum., pardon, Hirogencem.

DarkSite je izjavil:

A lahko tole obrazložiš?

Namreč oceno ima 7.3/10.

Sej Klingon, pardon, Klintonova nova knjiga ima tudi same dobre ocene, sploh po temu ko je Amazon izbrisal vse negativne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: schlomo ()

DarkSite je izjavil:

Heisenberg je izjavil:

A lahko tole obrazložiš?

Namreč oceno ima 7.3/10.

Sama številka na IMDB ne pomeni nič, sam pravim, da se jo da kupiti.

Poglej komentarje in boš videl da prvih nekaj strani je 85% negativnih, nisem pa pregledal vseh in delal analize

Ja, milenijci so butthurt zarad Star Treka, predvsem zato, ker preslabo poznajo prejsnje serije. :>

schlomo je izjavil:

Je Đejnwej je v vsaki seriji lastnoročno kungfu (kulturna apropriacija?) zbrcala riti 3x masivnejšim naci Trum., pardon, Hirogencem.

No logika, da lahko človek premaga Klingona v hand to hand combat, ki so občutno močnejši in večji je v star treku vedno propadla :) v povprečju nak bi bil 2x za janeway na pamet ne vem ampak kolikor he je tudi Hirogence pretepala...doklet je niso razbil. Vem pa da sta Dax in Kira v DS9 pretepale Klingone, Dominion,... tako, da jap.
V Discoveriji sta vsaj prišle oborožene in ena od njih je znala "pištolo" pravilno držat. Pa tako kot TNG dust busterji :))) pa mi je TNG ena izmed top serij.

Zakaj se sploh omenja The Orville? Orville je Seth Macfarlans tribute TOS in TNGju...to je to. Neki napol drama s Family Guy pridihom :)

Zgodovina sprememb…

mmcmmc ::

Zdaj mora narod vsako skobacali hvalit samo zato ker ima za sabo zapuščino?

Argument: "če te serije ne maraš potem nisi pravi trekkie in nimaš pojma o star trek" pa je tudi bolj utemljen na emociji nostalgije in ne na kakovosti serije same.

mmcmmc je izjavil:

Argument: "če te serije ne maraš potem nisi pravi trekkie in nimaš pojma o star trek" pa je tudi bolj utemljen na emociji nostalgije in ne na kakovosti serije same.

Ne zakaj bi moral hvalit. Sam če nekdo pravi, da ga moti sedeči hologram ne pa dejansko hologram in je to očitno zanj nek hud breaker potem se ga pač ne more resno jemati. Konec koncev gre za scifi. Malo domisljije prosim.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DarkSite ()

oo7 ::

BigWhale je izjavil:

Ja, milenijci so butthurt zarad Star Treka, predvsem zato, ker preslabo poznajo prejsnje serije. :>

Bi rekel, da je prej obratno. Tistim, ki je všeč Discovery ne poznajo starejših Star trekov ampak samo JJ Abrmas filme:D

A to pomeni, da me pozivas na Star Trek trivia challenge? :D

BigWhale je izjavil:

A to pomeni, da me pozivas na Star Trek trivia challenge? :D

Nikamor te ne pozivam samo odgovril sem na tvoj komentar :D

Tr0n je izjavil:

Nekako tako ja.

Vecina postov je od trolckov, ki so se premladi, da bi sploh gledali Star Trek OS in TNG. :)

Če nekomu nekaj ni všeč kar je tebi je troll? a to velja tudi v obratni smeri? :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

neboben ::

Treba se bo privadit, tko je blo tudi s prejšnjo serijo. Me pa prov zanima, kako mi bo všeč epizoda 3. Igralska zasedba v prvih dveh epizodah mi je kul. Zaenkrat mi je blo skorej vse všeč, razen Klingoni. Ep3, da vidmo kam nas bo zgodba odnesla. Mal prezgodej je za sodit, se more še mal več delov nabrat. IMDB ocena je tko tko...

Je ogromna razlika med SJW in duhom Star Treka.
Pri discoveryju, je vse to bolj forsirano, je očitna agenda zadaj.
Pri voyagerju sploh ne greš za tem, ker je subtilno in neutralno.

In ne. Nova serija je pointless drivel.

Akcija...meh.
Karizma...meeeh.
Filozofija...double meh.

Je boring.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Tole mislim,da je ustrezno za Slo-Tech ANKETO! Kaj menite?

Kako se vam dopade nova Star Trek Discovery TV serija?
-zelo všeč
-srednje
-meh...
-beam it into space
-set phasers to KILL!

Heisenberg sem naredil anketo tako kot si predlagal zgoraj.

Glasovanje se zaključi 1 oktobra.

ANKETA: https://goo.gl/pQzxuR

globoko grlo ::

smo na 50%, fejzerji pa na 100 :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

neboben ::

Bistveno bolj preprosto je kot si mislite, če vam ni všeč grete gledat neki kar vam je všeč. To serijo pa preprosto spustite. Ne morte pa zdej vsiljevat drugim da to ni, ker pač težiš in ustvarjaš negativno klimo. Scenaristu pa režiserju oz. kakorkoli avtorje poimenujemo se pa tudi neda ustvarjat neki kar je že bilo narejno 1987. Ker to sploh ni več potem umetnost oz. ustvarjanje ampak neka rutina in štancanje. Potreben je premik naprej... Predstavljajmo si zdej, da gre vse po kopitu 1987.... Brez sodobnih efektov itd... Bodo sploh kej prodal današnji mladini. Grdo ampak tko je.
Jest ne iščem v vsakem senu igle, se mi pač ne da in poskušam maksimalno uživat.
Da nebi o tem, da se je serija šele začela, celotna zgodba sploh še ni jasna ampak eni pa BAM BAM poserje celoten topic in razlije svoj žolč. To je BAD in un je BAD..... in ne vem kaj. PAč holivud....
JEst sem vesel, da so se po dolgem času lotil naprej delat.

mmcmmc ::

Saj tistemu, ki se ne dopade ne bo več gledal.

Je pa res, da je to bolj ali manj javni forum in ne fan klub. Bo pa verjetno tako ko bodo ljudje, ki ne marajo serije odšli naprej, tukaj pa bodo ostali die hard fani. Do takrat pa boste še morali malo potrpeti, če bo serija sledila kakovosti prvih dveh epizod.

Je pa glupo tudi obnašanje ljudi v smislu: "kdor te serije ne mara pa je smrklavec in ni nikoli gledal star treka in ne ve za kaj se gre." Ker trekki si samo, če poješ vsak drek kjer piše star trek gor?

Saj že prejšnja inkarnacija je bila vse prej kot dobra. Včasih smo te zadeve pač požirali z odprtimi očmi, ker neke kvalitete na TV-ju niti ni bilo, pa bili smo precej mlajši in je vse bilo novo, neka zgodba ni bila že 10x prežvečena v drugih žanrih. Zdaj npr. ne bi mogel še enkrat skozi gledat nobene sezone, morda le TOS, zaradi pure comedy faktorja.

Uh, beli klingon, ki je zatiran iz strani črnih, čakaaj malo, pa to me na nekaj spomni. Črnci na Zemlji so bili zatirani iz strani belcev. Uh, vsi smo isti, vau, mind blown, res sem se dosti naučil iz pilota. Barva kože ni pomembna! Hvala ST.

Ženske vodijo ladjo, da le niso bele, ekipa je praktično brez human alfa samca. Pa saj to ne more bit? A, pa je, pa še super se imajo. Mind blown again!

To, da sem TOS v early 80's gledal na TV Osterreich, v začetku brez da bi kaj razumel in TNG dele v živo, ko so prihajali ven na Sky One, kaj šteje, ali pa sem vseeno butthurt milenijec, ki ne ve kaj komentira? :)

Okapi ::

In koncno izgledajo kot vesoljci in ne ljudje s cudnimi frizurami in razbitim nosom.
No ja, če si dovolj skromen. Še vedno so veliko preveč podobni ljudem (bolj kot so nam podobni najbližji biološki sorodniki).

Čudil me je tisti ekstremni closeup klingona na začetku, kjer se jasno vidi človeška koža okoli oči in nato protetika, zelo površno za high budget serijo.

DarkSite je izjavil:

mmcmmc je izjavil:

Ne zakaj bi moral hvalit. Sam če nekdo pravi, da ga moti sedeči hologram ne pa dejansko hologram in je to očitno zanj nek hud breaker potem se ga pač ne more resno jemati. Konec koncev gre za scifi. Malo domisljije prosim.

Ko nekdo napiše, da ga moti, ker ima ženska moško ime, neham brati njegov bluz.>:D

c3p0 je izjavil:

Ženske vodijo ladjo, da le niso bele, ekipa je praktično brez human alfa samca. Pa saj to ne more bit? A, pa je, pa še super se imajo. Mind blown again!

Nagradno vprašanje zate. Kako je naslov serije? Na kateri ladji se je dogajalo v 1 in 2 delu? Kaj sledi ...

c3p0 je izjavil:

Uh, beli klingon, ki je zatiran iz strani črnih, čakaaj malo, pa to me na nekaj spomni. Črnci na Zemlji so bili zatirani iz strani belcev. Uh, vsi smo isti, vau, mind blown, res sem se dosti naučil iz pilota. Barva kože ni pomembna! Hvala ST.

Ta problematika je bila v Star Treku izpostavljena prakticno v vsaki seriji in verjetno ne samo enkrat. A si tudi takrat taksne neumnosti pisal po forumih?

c3p0 je izjavil:

Ženske vodijo ladjo, da le niso bele, ekipa je praktično brez human alfa samca.

In zdej si butthurt, ker ga ni? Al zakaj je to potrebno omenjati?

Okapi je izjavil:

In koncno izgledajo kot vesoljci in ne ljudje s cudnimi frizurami in razbitim nosom.
No ja, če si dovolj skromen. Še vedno so veliko preveč podobni ljudem (bolj kot so nam podobni najbližji biološki sorodniki).

Res je, ampak je vseen boljs kot je bilo v ostalih serijah. Saj Star Trek canon ima razlago zakaj so vse vrste tako podobne, sam je mau hecna. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

VaeVictis ::

Sem zaenkrat pogledal samo prvi del.

Klingoni izgleadjo kot Narn-ovci iz Babylon 5.

Prvih par minut sem mislil, sploh, ko jih kaže iz strani, da gledam G'Kar-ja.

Tudi mene ful moti, da ima glavna igralka moško ime - Michael.

Ne vem, kaj bi spremenilo če bi bila Mikela ali pa kaj podobnega.

c3p0 je izjavil:

Ženske vodijo ladjo, da le niso bele, ekipa je praktično brez human alfa samca. Pa saj to ne more bit? A, pa je, pa še super se imajo. Mind blown again

Ženska, ki je vodila glavno ladjo je umrla in najbrž spravila Federacijo v vojno. Kapitan "glavne" ladje je human alfa male, ki pa še pride na vrsto. Ne vem kaj se pritožuješ ;)

Ne vem kaj ti manjka v življenju, da pogrešaš alfa samce na TVju.

Zgodovina sprememb…

VaeVictis je izjavil:

Pa kakšni homofobi, ali mizogini, ste nekateri?

A če bi bilo obratno, in bi bil moški kapitan Alice, ali Carol, Stacy, Robin ... bi bilo pa vse OK?

Mimogrede, basistka pri Bangles in Runaway, Michael Steele.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

You're missing the point.

V tokratni reinkarnaciji so namenoma aktualne družbene teme vkomponirane. Razlika je ta, da so današnje teme povsem retardirane.

Pri voyagerju nisem niti za sekundo imel neke težave sprejet kapetana Janeway. Ker je bilo narejeno na nek uglajen način.
Tokrat pa, just prisiljen bullshit.

In ne morete rečt, da je serija tudi po objektivnih parametrih dobra.

Kaj pa sestavlja dobro serijo?

Karizmatični igralci:
v STD (lawl), ni nobenega karizmatičnega. Vsi so annoying, pretentious in pozabljivi. Z Michaelom na čelu. Nihče se mi ne prikupi.

Poglobljena zgodba:
Meh. Klingonci se želijo spet vojskovat. So what's new on the western sector?

Filozofska globina:
Ni je. Absolutno ni je. Zgolj malo ekspozicije in to je to.

Akcija:
Patetična. Že v prastarem babylonu je bila bolj epična.

Flow:
Obupen. Hitro nanizanje dogodkov. Ko se ravno želiš poglobit v enega, si že na nečem drugem.

Skratka, zakaj bi jo vi ocenili kot dobro?
Jz ne vidim nobenega razloga.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Okapi je izjavil:

VaeVictis je izjavil:

Pa kakšni homofobi, ali mizogini, ste nekateri?

A če bi bilo obratno, in bi bil moški kapitan Alice, ali Carol, Stacy, Robin ... bi bilo pa vse OK?

Mimogrede, basistka pri Bangles in Runaway, Michael Steele.

Meni taka zadeva ni vsec in sem jo pokomentiral, enako kakor mi recimo Pr Hostar ni bilo vsec, ko je una cistilka al kar je ze bila, govorila vse v moski osebi.

In ja vem, da je tako doloceno narecje, sam vseeno meni osebno to ne potegne!

To, da je zenska glavni karakter me cisto nic ne moti!

Tudi, ce bil moski karakter in bi govoril v zenski osebi ali bi imel zensko ime mi ne bi bilo vsec!

Sam mam feeling, da take zadeve dajejo notri samo zato, da so PC.

Verjetno bo se kak gay karakter in po moznosti se kak trans karakter!

Saj, ce je korektno narejeno in ima neko poanto je cist OK, da je pa samo zaradi PC kulture in tlacijo nekam je pa neumno!

bambam20 ::

Za splošne fane Star trek očitno dobro. za une, ki smo občasno gledlai še Next Generation pa tole ni. Dvomim, da bodo kdaj uspeli ponoviti vzdušje , kot so ga je imela Next Generation.

Pa nobeden kasneje ni bil tako karizmatičen kot Jean Luc Picard in ostali glavni protagonisti.

DarkSite je izjavil:

Heisenberg je izjavil:

A lahko tole obrazložiš?

Namreč oceno ima 7.3/10.

Lahko ima tudi 10/10 pa ne bo dosegel St- next generation.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

LOL ti še Star Trek od Star Wars ne ločiš dobro, bolje da nehaš komentirati>:D

bambam20 ::

Okapi je izjavil:

LOL ti še Star Trek od Star Wars ne ločiš dobro, bolje da nehaš komentirati>:D

Tiho ti. Sem popravil.

vostok_1 je izjavil:

You're missing the point.
V tokratni reinkarnaciji so namenoma aktualne družbene teme vkomponirane. Razlika je ta, da so današnje teme povsem retardirane.

V Star Treku so vedno bile vkomponirane razno razne druzbeno politicne teme in marsikomu so se zdele retardirane.

vostok_1 je izjavil:

Pri voyagerju nisem niti za sekundo imel neke težave sprejet kapetana Janeway. Ker je bilo narejeno na nek uglajen način.
Tokrat pa, just prisiljen bullshit.

Ok, kaj je blo prisiljenega pri kapitanki in prvi castnici? Prisiljeno se ti zdi ze to, da sta tam. To je tvoj problem.

vostok_1 je izjavil:

In ne morete rečt, da je serija tudi po objektivnih parametrih dobra.

Ampak tud slaba ni.

vostok_1 je izjavil:

Karizmatični igralci:
v STD (lawl), ni nobenega karizmatičnega. Vsi so annoying, pretentious in pozabljivi. Z Michaelom na čelu. Nihče se mi ne prikupi.

The fuck?! Videl si tocno DVA lika, ki bosta v nadaljevanju serije. :>

vostok_1 je izjavil:

Poglobljena zgodba:
Meh. Klingonci se želijo spet vojskovat. So what's new on the western sector?

The fuck #2. A si ti dejasnko pogledal kateregakoli pilota od TOS, TNG, DS9 in VOY? Prav noben ni imel neke poglobljene zgodbe, nikjer se ni prakticno nic takega zgodilo zaradi cesar bi rekel: 'wow tole morm naprej gledat!'. Ne vem kako mislis 'spet'? Tokrat se hocejo vojskovati prvic. Od first contacta naprej v ST: Enterprise so se prakticno skrivali.

vostok_1 je izjavil:

Patetična. Že v prastarem babylonu je bila bolj epična.

To, da ne poznas pomena besede pateticen ze tako ali tako vemo.

vostok_1 je izjavil:

Flow:
Obupen. Hitro nanizanje dogodkov. Ko se ravno želiš poglobit v enega, si že na nečem drugem.

Meni se je zdelo, da se stvari dogajajo se prepocasi. Ampak slo je za grajenje lika in povedali so Michael zgodbo. Flow je bil v bistvu nek tipicen Star Trek flow.

- Ladjo posljemo na misijo
- Misija uspe/ne uspe, ker vmes najdemo nekaj tretjega, kar nas zmoti
- All shit breaks loose
- Stvar se zakljuci

To je bil recept za 95% Star Trek epizod. Manjkal je edino particle of the day ampak tega ne bomo steli kot slabost.

vostok_1 je izjavil:

Skratka, zakaj bi jo vi ocenili kot dobro?

Zakaj bi potemtakem katerokoli Star Trek epizodo stel kot dobro?

nurse013 ::

Ne vem zakaj bi bile te dve epizodi slabi,dober zaplet, vredu bitka,babe so popusile,..nadaljevanje sledi
:)
you gotta be kidding me...

jype ::

VaeVictis je izjavil:

enako kakor mi recimo Pr Hostar ni bilo vsec, ko je una cistilka al kar je ze bila, govorila vse v moski osebi.
Ker si nerazgledan in ne veš, da je to značilnost določenih gorenjskih narečij, tako kot so nerazgledani vsi, ki jih moti "SJW agenda" v star treku.

nurse013 ::

"SJW agenda", nevem kaj to pomeni,ja, priznam da sem bolj nerazgledan
:)
you gotta be kidding me...

jype je izjavil:

VaeVictis je izjavil:

enako kakor mi recimo Pr Hostar ni bilo vsec, ko je una cistilka al kar je ze bila, govorila vse v moski osebi.
Ker si nerazgledan in ne veš, da je to značilnost določenih gorenjskih narečij, tako kot so nerazgledani vsi, ki jih moti "SJW agenda" v star treku.

Očitno zelo slabo bereš.

V naslednjem odstvku sem napisal: "In ja vem, da je tako doloceno narecje, sam vseeno meni osebno to ne potegne!"

Tako, da tukaj sem nisem obregnil na SJW agendo, ampak, da me osebno moti oz. mi ni všeč.

SJW agenda se je nanašala na Michael (unisex ime) in da bo vejetno v nadaljevanju kak gay karakter in po moznosti se kak trans karakter!

Osbno zelo dvomim, da bi bila Picard ali Kirk tako popularna, če bi bil Picard Josephine-Luca, Kirk pa Jamelia T. Kirk.

Ter bi ju vsakič klicali Jospehine-Luca ali Jamelia!

ps: Še mal heca, upam, da se ne bo to uresničio!

Ampak itak bomo v naslednjih delih ugotovili, da je Michael Burnham trans gender karakter in ima zato Michael ime in sta imela z Gabriel Lorca lezbično razmerje.

In bomo potem imeli direktno "SJW agendo"!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: VaeVictis ()

petrus ::

Star Trek: Discovery Cast Takes a Knee After Show’s Premiere:
In to ne v upanju na uspeh in dobre številke, ampak kot solidarnost z NFL igralci, kateri protestirajo himno:
stati inu obstati

Starodavni ::

Sem pogledal oba dela, zaenkrat nisem kaj preveč impresioniran, razočaran pa tudi nisem.

Je pa cel kup tehnoloških napak, ampak se ne bom preveč obregnil ob njih.

Me pa najbolj moti ena stvar v obeh delih in najbrž bo tudi še v naslednjih: LENS FLARE učinek. Najeda totalno, ko zamegli za sekundo ali dve obraze likov in vpliva na mojo pozornost dogajanja in branja podnapisov.

Upam, da tega sranja v naslednjih delih ne bo v večji količini kot je bil prva dva dela.
Se pa vidi, da bo ta sezona del z delom povezana in bo treba vsakega pogledat, druagče se hitro izgubiš v zgodbi.

petrus je izjavil:

Star Trek: Discovery Cast Takes a Knee After Show’s Premiere:
In to ne v upanju na uspeh in dobre številke, ampak kot solidarnost z NFL igralci, kateri protestirajo himno:

Velika napaka! Strel v koleno! Samomor za serijo!

Žal je politika močnejša od ST :/

Ljudje bodo bojkotirali. Če ne bodo ukinili zaradi slabe kvalitete bodo zaradi bojkota.

ahac ::

Zakaj bi bojkotiral?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
««
8 / 36
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 467 68 69 70 )

Oddelek: Sedem umetnosti
3451584000 (17944) Gregor P
»

Star Trek: Strange New Worlds (TV serija) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

39869517 (15060) predi
»

Star Trek 2 (strani: 1 2 )

9728516 (24144) Dami
»

Star trek enterprise - Pa pa (strani: 1 2 )

5210129 (8189) simnov

Več podobnih tem