Forum » Igre » Escape room
Escape room
Matej_K ::
Pozna kdo dobro pc igro, na temo da moraš pobegniti iz sobe z namigi in ugankami?
Pravkar gledal Race to Escape na Discovery Science in mi je zanimivo.
Vem da obstaja dosti flash igric na to temo, zanima me pa če obstajajo kakšne bolj kakovostno narejene.
Vem da v Ljubljani obstaja The key, že kdo bil tam?
Pravkar gledal Race to Escape na Discovery Science in mi je zanimivo.
Vem da obstaja dosti flash igric na to temo, zanima me pa če obstajajo kakšne bolj kakovostno narejene.
Vem da v Ljubljani obstaja The key, že kdo bil tam?
... .. .
Nesta ::
Da ne bom odpiral nove teme.
Ima kdo mogoče iskušnjo z Escape roomi v Sloveniji (ne racunalniskimi igrami).
Zaenkrat sem zasledil da jih imajo na Bledu, Ljubljani, Domžalah in Mariboru pa verjetno še kje.
Katere so najboljše oziroma kakšne so tematike? Zasledil sem edino da imajo v Domžalah na temo Tesle.
Hvala
Ima kdo mogoče iskušnjo z Escape roomi v Sloveniji (ne racunalniskimi igrami).
Zaenkrat sem zasledil da jih imajo na Bledu, Ljubljani, Domžalah in Mariboru pa verjetno še kje.
Katere so najboljše oziroma kakšne so tematike? Zasledil sem edino da imajo v Domžalah na temo Tesle.
Hvala
Epialt ::
Ljubljana - (m)UČILNICA. Cute zadeva.
2 tipa, ki ne spoilata.
tip #1 : Don't overthink it.
Porabili smo 10min za eno stvar, ki je uzela povprečno 1min. ( prepametni za svoje dobro )
tip #2 : Če se igrate prvič, igrajte skupaj.
Mi smo šli vsak po svoje, da bi prihranili čas, kar nas je na koncu stalo, saj smo spregledali ključne namige. In ko 5min nismo našli pravega namiga, smo menjali lokacije in opazili kako površni smo bili oz. kako je določena zadeva lahko enemu samoumevna, drugemu pa totalni mindf|_|ck.
2 tipa, ki ne spoilata.
tip #1 : Don't overthink it.
Porabili smo 10min za eno stvar, ki je uzela povprečno 1min. ( prepametni za svoje dobro )
tip #2 : Če se igrate prvič, igrajte skupaj.
Mi smo šli vsak po svoje, da bi prihranili čas, kar nas je na koncu stalo, saj smo spregledali ključne namige. In ko 5min nismo našli pravega namiga, smo menjali lokacije in opazili kako površni smo bili oz. kako je določena zadeva lahko enemu samoumevna, drugemu pa totalni mindf|_|ck.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gokart dirkališča po sloveniji? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 51849 (15006) | Siddh |
» | Kam v LjubljaniOddelek: Loža | 2672 (1745) | gendale2018 |
⊘ | Kdor išče ta SPET najde 10 mio (strani: 1 2 3 4 … 72 73 74 75 )Oddelek: Loža | 211160 (61384) | Tody |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 44085 (21764) | OmegaBlue |