Forum » Loža » Kam v Ljubljani
Kam v Ljubljani
GummyBear ::
Pred kratkim sem se preselil v LJ. Delam praktično po cele dneve, razen vsak drugi teden imam par dni prosto (to ni nujno vikend) in takrat se ponavadi vračam v domači kraj. Služba je tako... trenutno imamo precej dela, ampak na dolgi rok je nestabilna in zato ne vem kako dolgo bom v Ljubljani. Iščem nek način, kako bi izkoristil prosti čas (od 19:00 dalje) in hkrati tudi koga spoznal... sploh super bi bilo, če bi spoznal koga iz svoje regije, saj ne vem ali bom dolgoročno v Ljubljani ali pa bom čez 2 meseca spet pristal v domačem kraju. Sodelavce še spoznavam, drugega pa dejansko nikogar ne poznam v Ljubljani.
Obstajajo v prestolnici kakšne aktivnosti (zvečer) oz. kakšni dogodki, kjer bi zapolnil svoj prosti čas in hkrati tudi spoznal nov folk? Kaj ponavadi počnete Ljubljančani po šihtu?
Obstajajo v prestolnici kakšne aktivnosti (zvečer) oz. kakšni dogodki, kjer bi zapolnil svoj prosti čas in hkrati tudi spoznal nov folk? Kaj ponavadi počnete Ljubljančani po šihtu?
kuglvinkl ::
Poleti je non stop žur s festivali na prostem. Malo guglanja in si na konju.
Your focus determines your reallity
bizgech ::
Tudi jaz sem trenutno "gastarbeiter" v Ljubljani in se sprašujem kaj bi lahko počel. Pijačke zvečer odpadejo, ker trenutno nikogar ne poznam v prestolnici. Predvsem me zanima, kam zahajajo ostali "gastarbeiterji".
genesiss ::
Ta teden imaš v Dansi na Vilharjevi odprta vrata za plesne tečaje, pridi pogledat, je zastonj. Če ti bo všeč se pa lahko vpišeš. Danes ob 18:00 je zčaetni tečaj Lindy Hop, ob 20:00 pa Blues.
http://www.studiodansa.com/urnik/
http://www.studiodansa.com/urnik/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
KAVINSKY ::
SimplyMiha ::
Raje nekam izven Ljubljane. Verjemi, da jo boš kaj kmalu imel čez glavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()
gendale2018 ::
kupiš v maksiju pijačo (pivo/vino/žganje... računaj nekje ekvivalent 0.5-1l vodke po osebi) in hrano (kak čips/palčke/...), pol pa greš ob ljubljanico tm k je bla včasih zlata ladjica oziroma če hočeš da je več najstnikov zraven pa v zvezda park (to je tam k je uno sidro ogromno in garaža odspodaj... kul je ker maš tam tud wc)... ko zaključite pa še jest (mcdonalds, kebab, burek, lars&sven (zadnje čase mi to zelo paše, ampak poceni ni).. pač po okusu)
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
kuglvinkl ::
Se pravi čez teden v LJ ni kaj delat?
Vprašanj kaj zate pomen delat. A konzumirat kulturo je dovolj? Poglej gledališča. N
Your focus determines your reallity
jype ::
Ljubljana je resnici na ljubo strašno dolgočasno mesto. Manj kot en pravi strelski obračun na desetletje, noben dotrajan most se ne podre, najhujši škandal, ki se v mestu pripeti je, da Makarovičeva uporabi vulgarno besedo.
strelskih obračunov ne pogrešam
mi je pa enkrat eden grozil z nožem, ampak seveda ni blo nič iz tega
mi je pa enkrat eden grozil z nožem, ampak seveda ni blo nič iz tega
jype ::
gendale2018 je izjavil:
mi je pa enkrat eden grozil z nožem, ampak seveda ni blo nič iz tega :))Eh, man up a bit. Men so v Ljubljani že grozil tut s cedevito.
gendale2018 je izjavil:
mi je pa enkrat eden grozil z nožem, ampak seveda ni blo nič iz tega :))Eh, man up a bit. Men so v Ljubljani že grozil tut s cedevito.
upam da ne z oranžno, ki je zanič... zelena je pa super
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uporaba strašilne pištole v silobranu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17636 (10830) | kr3ten |
⊘ | Ali je v Sloveniji dovoljeno nošenje noža?Oddelek: Loža | 20865 (19288) | Mavrik |
» | Nekdo mi je preluknjal pnevmatike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22424 (16359) | nevone |
» | Uničen avto, uničen ponos (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32695 (27759) | Dami |