Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio
mavec ::
Mogoče se ga pa splača prihranit za naslednje iskanje in ob njem podtaknit "false" ček. Potem bo uporabnik mislil, da je zadel =o), no v resnici bo, ampak z glavo ob tla :DD.
gus ::
Dobimo se na obali... od Kopra do Pirana.. ;)
Kame bom pa probal unovcit pri SN z referenco, da je tudi on sodeloval v nagradni igri... haha... vsaj za plato pive ;)
Kame bom pa probal unovcit pri SN z referenco, da je tudi on sodeloval v nagradni igri... haha... vsaj za plato pive ;)
Tashiki ::
Če je 11. namig res CUM GRANO SALIS,
to pomeni "ne jemati dobesedno, jemati nekaj z rezervo",
dobesedno pa pomeni s ščepcem soli.
Mogoče to pomeni, ne jemati dobesedno svete trojice, manj kot 2 km, krpana, etc.
Čez pol leta bo pa v Ljubljani na prešercu...
to pomeni "ne jemati dobesedno, jemati nekaj z rezervo",
dobesedno pa pomeni s ščepcem soli.
Mogoče to pomeni, ne jemati dobesedno svete trojice, manj kot 2 km, krpana, etc.
Čez pol leta bo pa v Ljubljani na prešercu...
Morfejus1 ::
Jaz sem bil pa včeraj na Bloški planoti tam kjer naj bi Krpan živel. Tist križ, ki je tam postavljen in okolico sem totalno pregledal pa nič.
DawnAngel ::
Uf predaleč:) Evo, ja vas vse k ste sodeloveli na tem forumu povabm na Kolpo v Belo krajino:) Feštat se da-preizkušeno:)hehe
AJa, ka bi pa zaaklepali? Sej do konca igre so še tri dani!!!
AJa, ka bi pa zaaklepali? Sej do konca igre so še tri dani!!!
pure00 ::
ugotovu sm da je bil cek v strunjanskih solinah...pri uni hisi(stari ki je pri cesti) in js sm tam iskau in sm biu 1m od njega...in zdej bom znoreu ki ne morem vec!!!!!!!!!
...
frend mi je reku.....so mu povedali na delu....in moja mama ko je sla mimo je vidla rdeco stvar...in js sm reku naj ustavi...neeee ni parkir placa gremo domov
...
da bi meu svoj prevoz bi ga najdu 10000000000000000000000000000000% ker sem biu u to preprican!!!!
...
DawnAngel ::
Ma stari ljudle bi rekl Ni ti blo usojeno:)hehe...kok sm happy da sm mlada:)
Grem spat...naporen dan
Lepo se mejte, pa ne preveč napisat:) Jutr vse preberem.
PUSA vsem**
Grem spat...naporen dan
Lepo se mejte, pa ne preveč napisat:) Jutr vse preberem.
PUSA vsem**
Zgodovina sprememb…
- spremenila: DawnAngel ()
ma hotu sm vn iz avta ej!!! samo ne!!!
se sanjau sm da ga bom najdu....ma se grem stavid da naslednjo rundo ga bom!!!!!!
se sanjau sm da ga bom najdu....ma se grem stavid da naslednjo rundo ga bom!!!!!!
...
pure00, enkrat je treba izkusit tud grenkobo, boš pa drugič na račun tega zdaj kje na boljšem. Vsaka stvar nekaj stane in je za nekaj dobra...
msms ::
Pač ti ni blo usojeno dobiti ta drobiž, probaj loto ki je zdej 300.000.000sit mogoče ti je pa usojena sedmica!!!
Ves kaj je....si jezen na samega sebe ko ves da si meu stvar pred nosom.....ze pri 4. namigu sm cekirau tam okoli...samo me je zavedla tabla "vstop prepovedan"
...
anchi79 ::
Ka bi mi lahko kdo pomagal pri Google earth...nevem kako deluje..ce moram kaj nastavit, da kaj najdem v Sloveniji..
ze vnaprej hvala...
anchi
ze vnaprej hvala...
anchi
baker ::
ne se sekirat
nisi za brezveze iskal: mal je mankal pa bi našu, mogoče pa naslednič boš (al pa še nasledničm ker naslednič bom že jest )
nisi za brezveze iskal: mal je mankal pa bi našu, mogoče pa naslednič boš (al pa še nasledničm ker naslednič bom že jest )
Ob tej igri bi moralo pisati v drobnem tistku: Iskanje na lastno odgovornost, za kakršnekoli težave ne odgovarjamo =o).
js ga bom...sem preprican 1000%
magari od cele dneve ga bom iskau....ma meni je ze od 4. namiga jasno da je v solinah!!!!!
magari od cele dneve ga bom iskau....ma meni je ze od 4. namiga jasno da je v solinah!!!!!
...
baker ::
Kaj je zdej z unim (nekdo je omenu) k naj bi bil skrit čeka za nevem kok, ene 10mio $, na svetu pa dajejo isto tko namige.
A to res obstaja in a ma kdo link?
A to res obstaja in a ma kdo link?
Tema se bo uradno zaklenila, ko bo uradno konec teme. Ampak glede na to, da je bil ček najden, hvalabogu , tale tema ni več v 7. prestavi, ampak v 1. prestavi .
LapD ::
Okej 24. nj bo zadnji post skenirane novice z sliko zmagovalca Je pa res da zdj po F5 ni več nove strani ampak zgolj 5 novih postov hehe.
Zmagovalec časti cel slo-tech z žurko, kjer bo zastonj jedača in pijača, slo-techu pa kupi nove hrčke za poganjanje strežnika .
Eni so pa še kar optimisti. Čeprav je nagrada že oddana, nekateri še vedno verjamejo v "nadnaravne sile" =o). Zej pa hitr en nej gre poskenirat ček pa hitr ga podstavt tja =o) .
ballack85 ::
Pozdravljeni, za par urc vas zapustim, pa tolko strani nabijete, skratke zanima me a je bil ček že najden?
Ter seveda namig št. 11. A je ta ki se omenja pravi?
Ter seveda namig št. 11. A je ta ki se omenja pravi?
krpan ::
helou
sploh nism šu po časopis k vsi pravjo da je konc igre. ps: pa še zjutri mi je že moril en ata iz novic, češ kwa se grem, pa če delam tam kao...krneki
sploh nism šu po časopis k vsi pravjo da je konc igre. ps: pa še zjutri mi je že moril en ata iz novic, češ kwa se grem, pa če delam tam kao...krneki
maker210 ::
sam zanimal me je kaj je naslednji ma predaleč je od mene da bi hodu dol na uro gledat upam da je prišel v prave roke, hvala za informacijo vseeno...fantje in punce ta teden bo treba raje LOTO uplačat, 270 mio pa tud ni tok slabo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1431 (698) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 3926 (2888) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 44083 (21762) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6172 (6050) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1533 (1351) | eiht |