Forum » Loža » Smrdi po ... razredčilu
Smrdi po ... razredčilu
BorutO ::
Danes zjutraj sem se zbudil, prišel iz spalnice v kuhnjo in ostale prostore, pa tako smrdi po razredčilu (vsaj spominja me na to), da ti na kozlanje gre. Sem mislil, da kje zunaj ali pa po hodniku v bloku kaj smrdi, pa nič. Torej je problem pri meni. Zdaj kaj smrdi, nimam pojma. Sem prevohal klimo, hladilnik in plin, kjer je pipa. Nikjer nič ne smrdi, da bi rekel, da od tam prihaja najmočnejši vonj. Kje je problem? Stanovanje luftam že par ur, pa še kar smrdi, skoraj isto.
Unknown_001 ::
Mogoče čez prezračevalni jašek vleče od kakega soseda.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
energetik ::
Stara večstanovanjska bajta?
Če ja, potem imaš morda tak problem kot jaz, ko so pred leti v spodnjem stanovanju barvali vrata - gor smrdelo ko hudič. Zaendrek medetažni stropovi, kjer skoraj piha skozi. Potem sem porabil par piksen silikona in 2 zavitka powertape ter zatesnil vse špranje ob stenah, zdaj je nekako OK.
Ali pa kak zračnik. Nam je tudi od levega soseda smrdelo po čebuli. Skratka lepote večstanovanjskih zgradb...
Če ja, potem imaš morda tak problem kot jaz, ko so pred leti v spodnjem stanovanju barvali vrata - gor smrdelo ko hudič. Zaendrek medetažni stropovi, kjer skoraj piha skozi. Potem sem porabil par piksen silikona in 2 zavitka powertape ter zatesnil vse špranje ob stenah, zdaj je nekako OK.
Ali pa kak zračnik. Nam je tudi od levega soseda smrdelo po čebuli. Skratka lepote večstanovanjskih zgradb...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
mailer ::
Odpri okna in prostor prezrači. Če ne pomaga pokliči gasilce ker je tudi razredčilo tako kot plin v pravi koncentraciji eksplozivna mešanica.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
BorutO ::
Ni star blok ... 2004 se mi zdi, da je bil zgrajen. En med taboljšimi bloki v MBju. ;)
Ne vem, luftam z vsemi okni, me že malo zebe, ker je zunaj hladno, ampak ok. Zdaj še morem poklicat serviserja za plin, bom videl kaj bo rekel. Samo kolkor vem, ta plin ne smrdi nič.
Ne vem, luftam z vsemi okni, me že malo zebe, ker je zunaj hladno, ampak ok. Zdaj še morem poklicat serviserja za plin, bom videl kaj bo rekel. Samo kolkor vem, ta plin ne smrdi nič.
Unknown_001 ::
Ni star blok ... 2004 se mi zdi, da je bil zgrajen. En med taboljšimi bloki v MBju. ;)
Diši po novem
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
fosil ::
A smeti si odnesel?
Drugače pa od sosedov.
Zračniki so običajno speljani po vertikalah, torej lahko smrdi od sosedov pod ali nad nato in sicer iz vseh nadstropij, ne samo enega stran.
Drugače pa od sosedov.
Zračniki so običajno speljani po vertikalah, torej lahko smrdi od sosedov pod ali nad nato in sicer iz vseh nadstropij, ne samo enega stran.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Večkrat prekoračena maksimalna količina CO v stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15200 (6202) | sandmat |
» | Žar v bloku? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14436 (11603) | OK.d |
» | Delilniki odvzema toplote (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 57773 (46732) | Spajky |
» | Prepoved kajenja doma (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 17408 (12853) | bluefish |
» | Je UPS baterija lahko škodljiva za zdravje ???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1980 (1649) | Pyr0Beast |