» »

Google Nexus 5X

Google Nexus 5X

Temo vidijo: vsi
««
11 / 38
»»

kumer ::

Toiletman ::

Sedaj, ko ob Nexus 6P dobil še Spigen case pa bo res najboljši :D

https://www.evernote.com/shard/s24/sh/b...

wini ::

Baje slaba novica za nexus 6p, naj bi imel qfuse kateri se "skuri" ko odkleneš bootloader
To naj bi bila zaščita za googlepay?! wtf ... ravno zaradi knox-a grem stran od samsunga (ker odpade garancija), pa mi to zdej dodajo v novga nexusa ...

http://www.xda-developers.com/xda-exter...

Cancer ::

5X. Ga že ima kdo? Mnenje? Je baterija res tako slaba?

Toiletman ::

wini je izjavil:

Baje slaba novica za nexus 6p, naj bi imel qfuse kateri se "skuri" ko odkleneš bootloader
To naj bi bila zaščita za googlepay?! wtf ... ravno zaradi knox-a grem stran od samsunga (ker odpade garancija), pa mi to zdej dodajo v novga nexusa ...

http://www.xda-developers.com/xda-exter...

tu si lahko malo preberes ni tako zelo big deal

http://forum.xda-developers.com/nexus-6...

Kako ni big deal?
Once QFuse is tripped, no more warranty.

Cancer je izjavil:

kje pa si prebral da je baterija "zelo slaba"

sicer nisem bral vseh testov ampak v tistih ki sem jih prebral ne govorijo o bateriji ki bi bila tako slaba

LP

gregor ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gregor ()

Mavrik ::

Cancer je izjavil:

Hmm, ArsTechnica je zmerila baterijo kot bistveno boljšo od SGS6 in Nexus 6 ter na nivoju iPhona 6:

Battery life, wifi.

The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Mavrik ()

Jerry000 ::

To pa že je dost bol napredno kot starejši nexusi

ne vem, jaz imam 2 leti n5 na katerem bi tudi naj bila zanič baterija, pa ga brez problema uporabljam
verjetno je veliko odvisno od načina uporabe, če vsak dan igraš igre, gledaš youtube, dosti govoriš, potem bo baterija hitro prazna
ne sodim med te uporabnike in morda zato nimam težav z n5 baterijo

LP

M-XXXX ::

Hmm, ArsTechnica je zmerila baterijo kot bistveno boljšo od SGS6 in Nexus 6 ter na nivoju iPhona 6:

Does not compute. Iphone 6 ima slabo baterijo. Tako Galaxy S6 kot Nexus 6 imata boljšo baterijo...

d0rK ::

Kje piše da ni več garancije ko se QFuse sproži?

Če bo servisiral toptime ali pa RAM2 pol vemo kako bo šlo.

Infinity ::

M-XXXX je izjavil:

Does not compute. Iphone 6 ima slabo baterijo. Tako Galaxy S6 kot Nexus 6 imata boljšo baterijo...

Tele meritve so malo fishy (ne bi bilo 1. da AT prireja rezultate), sam imam n6 in mi ob vklopljeni sinhronizaciji 2 mailov, LTEju, stalno vklopljenem WIFIju in BTju, ter streamanju glasbe iz Play Music gladko zdrži 2-3 dni.

markic222 ::

Se da dobit kakšen screenshot SOT in grafa baterije? Nekako težko verjamem da ti zdrži dva polna dneva, kaj šele 3.

Infinity ::

Sem ga ravno nafilal, prilimam čez 2 dni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Infinity ()

d0rK ::

Briga mene kako bo šlo, dokler Google ne reče da gre garancija če odleti qfuse bom jebal ram2 in toptime v glavo če bodo srali.

Zato pa sprašujem, ali je kje uraden odgovor glede tega?

PrimozR ::

Valda bo N6 imel slabši rezultat on N5X, če ima pa 6" displej. Poglejte tip testa, WiFi browsing. Tole je ekvivalentno Screen-on-time test.

d0rK je izjavil:

Briga mene kako bo šlo, dokler Google ne reče da gre garancija če odleti qfuse bom jebal ram2 in toptime v glavo če bodo srali.

Zato pa sprašujem, ali je kje uraden odgovor glede tega?

Boli RAM2 ali Toptime kaj reče Google, če telefona nisi kupil pri Googlu. Takisto, če si ga kupil pri Googlu, ker potem za garancijo poskrbi Google. Tko da ne kr neki na pamet (da ne bo potem spet zicštanga zapečena).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Tomas 33 ::

Se že ve, če bodo pri nas (Telekom, Simobil)?
Predvsem 6p.

ZaphodBB ::

Tomas 33 je izjavil:

Se že ve, če bodo pri nas (Telekom, Simobil)?
Predvsem 6p.

Sigurno bodo, samo vprašanje kdaj.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

noob96 ::

Js sm kr živčn, ker kr vidim da bo 5x 400-450€, 6p pa malo pod 600€

js sam upam da dobijo čimprej ta cigel na police da si ogledam

Egidij88 ::

Še MKBHD full review. :)

njyngs ::

Glede na to, da je on navdušen, zgleda da je device res na mestu :) Čakamo na Telekom Slovenije...

Čakam kdaj bo objavil MKBHD za nexus 5X...sam to čakam še :), ma fajne reviewe

očitno je danes prispela nova igrača = n5x :)

nimam pa še ovitka in zaščite ekrana, tako da še ne gre takoj v uporabo...

LP

Tisti ki si ga že lastite...mnenja iz prve slovenske roke :)?

imam ga doma, sem samo preizkusil če dela in preizkus je bil uspešen :)
v uporabo bo šel ko dobim ostale zadeve...

na prvi pogled izgleda kvalitetno narejen, tako kot N5, le oblika je malo drugačna, pa barva ;), ta je v ledeni barvi, N5 pa imam bel
in malo večji je

morda naredim nekaj slik...

LP

Koliko si rekel da si dal za poštnino? (vem da je frend poslal) :)

poslal sem mu 320 gbp, ni mi še javil če je bilo dovolj, očitno je bilo saj bi mi drugače kaj napisal
LP

Ampak polnilec maš pa UK verzijo ne?

seveda, pa tudi adapter že imam dalj časa doma zapakiran :)

potem kar starega uporabljaš?

ne, stari gre dalje z n5, imam še enega na rezervi

še nekaj slik:

več tukaj:

http://imgur.com/a/R7jwV

LP

Tale adapter je pa ogromen :o

Kakšni so pa kaj zvočniki oziroma zvočnik? Je res toliko slab?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

ne vem, ga še nisem uporabljal, ni časa ;)
LP

Še eno glupo vprašanje...če imam (teoretično) 5X in uporabljam oni adapter od N4...je to ql? Al je od 5X močnejši? Noob question :). Ker se mi zdi da za N7 2013 je adapter malo močnejši kot ta od N4

polnilec ali adapter iz uk na si?

če govoriš o polnilcu, telefon vzame toliko elektrike kot je lahko, tudi če imaš močnejši polnilec, se telefon ne bo zaradi tega hitreje napolnil
če pa imaš slabši polnilec kot bi moral biti, pa se bo dlje polnil
upam, da sem prav povedal, če nisem, naj me nekdo ki se bolje spozna na to popravi

kako pa je sedaj z to type-c povezavo, hitrejše polnjenje, pa ne vem
preveč vsega, da bi bil ekspert ;)

lp

Bom kar tko povedal, mislim na polnilec (torej stvar ko jo vtakneš v vtičnico). Če naročim 5X iz UK bom dobil UK polnilec, torej bi bil primoran uporabiti starega od N4. Je to ok ali je prešvoh? Ne vem kako je s tem fast chargeing-om. Če je vseeno pol ql, če pa ne, je pa bolje počakati da pride 5X v slovenijo z EU polnilcem :)

dr.Akula ::

Ja, lahko ga polniš s tistim polnilcem, samo potem si moraš zrihtat en USB type C to type A kabel.

Like this

Like this

ni podatka

pomoje tut boljše, ker potem mi ni treba met 2 kabla (1 za filat enga za povezavo z PC) :)

Sem malo pozanimal se...lahko polniš z starim ampak bo počasneje se polnil (stari ma baje 1,5A medtem ko od 5X ima 3A

buneech ::

Mislim, da ma stari 1A.

No potem sploh ne pride v poštev, bomo morali počakat na naše polnilce...škoda

pirlo ::

Jerry000 je izjavil:

No potem sploh ne pride v poštev, bomo morali počakat na naše polnilce...škoda

Zakaj? Pač bo počasneje polnilo. Če ga polniš čez noč ti je tak vseeno kak hitro je.
In laboratory tests using a 3300mAh battery, a Quick Charge 2.0 enabled device went from 0% to 60% charge in 30 minutes, while a device without Quick Charge 2.0 using a conventional (5 volt, 1 amp) charger achieved just a 12% gain in the same 30 minutes. A device with Quick Charge 1.0 managed a 30% charge in that time period.
Vir

Čez noč ja, se mi je velikrat zgodilo da sem ga čez dan filal ko sem kam moral iti. No, vseeno fino počakat da pride k nam, da ga vidim v živo :)

pirlo ::

Jerry000 je izjavil:

Čez noč ja, se mi je velikrat zgodilo da sem ga čez dan filal ko sem kam moral iti. No, vseeno fino počakat da pride k nam, da ga vidim v živo :)

Za take primere mam Xiaomi zunanjo baterijo pa si pol po poti polnim :). Malo je nerodno ampak gre :P. Saj če napolniš na ene 30% je dovolj do večera.

Nja sem pozabil kako je ko imaš dobro baterijo...mam nadomestni telefon že kar nekaj časa in mi 30% baterije ne drži ravno dolgo, sploh in nikakor ne do večera :).

««
11 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Pixel (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4010916948 (5779) klinker
»

Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 451 52 53 54 )

2674583866 (205897) zk_eu
»

Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )

7421637 (14912) sift
»

Prispeli so Nexus 6, 9 in Player, Android 5.0 je Lollipop (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
13753119 (44643) amacar

Več podobnih tem