Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z SB Audigy!
Problemi z SB Audigy!
Jebiveter ::
Pred nekaj dnevi je oce nabavu SB Audigy, seveda z druge roke. Pri istalaciji sem imel kar nekaj problemov zaradi sporov med karticami. Po istalaciji drajverjev in softvera se po rebootu sploh niso hotli zagnat windowsi. Po dolgem nakladanju je metalo vn kernel errorje (bsod) itd.
No, nekako mi je uspelo stvar postelat in zdej "kao" deluje.
Kao pa zato:
1. ko poslusam wav al mp3 (winamp) je full suma! In je vsak dan slabse!
2. med poslusanjem/snemanjem zvoka v Cool Edit Pro 2.0 se pojavljajo random poki ipd.
3. pa se kaj bi se naslo...
A se komu sanja kaj bi blo lahko narobe? Res je, da je racunalnik ze full star (k6-2 450, 256MB, VIA chipset, ...) sam do sedaj SB AWE-32 (ISA, full-lenght card,...) ni delal problemov, zdej pa, ko sem menjal kartici pa se ne da poslusat!
Ce je kdo imel podobne probleme, bi bil zelo vesel, ce deli z mano kako je problem resil!
TNX!
No, nekako mi je uspelo stvar postelat in zdej "kao" deluje.
Kao pa zato:
1. ko poslusam wav al mp3 (winamp) je full suma! In je vsak dan slabse!
2. med poslusanjem/snemanjem zvoka v Cool Edit Pro 2.0 se pojavljajo random poki ipd.
3. pa se kaj bi se naslo...
A se komu sanja kaj bi blo lahko narobe? Res je, da je racunalnik ze full star (k6-2 450, 256MB, VIA chipset, ...) sam do sedaj SB AWE-32 (ISA, full-lenght card,...) ni delal problemov, zdej pa, ko sem menjal kartici pa se ne da poslusat!
Ce je kdo imel podobne probleme, bi bil zelo vesel, ce deli z mano kako je problem resil!
TNX!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Gh0st ::
A to je Audigy2?
Nisem se dosti poglabljal v tvoj problem, ampak imam občutek, da te je prejšnji uporabnik te kartice ... nategnil, to say so. Sorry.
Nisem se dosti poglabljal v tvoj problem, ampak imam občutek, da te je prejšnji uporabnik te kartice ... nategnil, to say so. Sorry.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Dr_M ::
pomoje je prej problem z chipsetom. starejsi chipseti od vie so mel zelo velike probleme z zvocnimi karticami od creativa in aureala na pci vodilu. probi ksn patch dubit na netu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
TribesMan ::
Najbrz je to problem zaradi nekompatibilnosti z VIA chipsetom. Drgac pa lohka probas se Mute-at vse neuporabljene vhode, kot so Line-in, Aux-in..., ker v kompjutru je veliko motenj in lahko da je to problem.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD ali Intel Pentium 4??? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6499 (5232) | Zheegec |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31805 (18400) | Jaffa |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6107 (4842) | frenk |
» | Obdelava zvoka - AMD vs. INTELOddelek: Zvok in slika | 2287 (1807) | partysound |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4625 (3979) | Boky |